- Konu Sahibi Cherry Mom
- #361.101
Anaam arada ben dayak yicem dur yapma ben mezun olduğum halde katıldım vurmaDiyorum size kapatalım bu yarışmaları diye![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anaam arada ben dayak yicem dur yapma ben mezun olduğum halde katıldım vurmaDiyorum size kapatalım bu yarışmaları diye![]()
Kızım sana söylüyorum gelinim sen anlaAnaam arada ben dayak yicem dur yapma ben mezun olduğum halde katıldım vurma![]()
Kaptancığııım benim 17 temmuzda final sınavım var. Ondan pek yapamıyorum. Sınavda tüm yıldan sorumluyuz, sürekli masa başında ders çalışmam gerekiyor. Böyle diyince sabahtan akşama kadar da mı çalışıyorsun diyebilirsiniz ama vallahi öyle.Diyorum size kapatalım bu yarışmaları diye![]()
Güncel 64.7Hedeflerinizi alayım hanımlaar
@Ceylansnn
@hanmeli
balpamuk
S Suskunhanim
@EceZ
0zlem
pacman
@ortabahar
@fancynancy
@Ozgenurrrr
@SaskinAnne
E Esmacns
65Hedeflerinizi alayım hanımlaar
@Ceylansnn
@hanmeli
balpamuk
S Suskunhanim
@EceZ
0zlem
pacman
@ortabahar
@fancynancy
@Ozgenurrrr
@SaskinAnne
E Esmacns
Bu haftalık hedef önümüzdeki cuma vermeyi hedeflediğin kilo
Bu haftalık hedef önümüzdeki cuma vermeyi hedeflediğin kilo
[/QUOT
Tabi daha alışamadım kusura bakma
85
Bi haftada 4 kilo mu
İlk basta odem de gidiliyo daha önce 2 seferde diyete başladım 4 kilo verdimBi haftada 4 kilo mu![]()
Menü sayfasında sohbet veya soru olmuyor. Ordan alıntılayıp burda sorabilirsinDaha mi hızlı kilo veriliyor
Ama ama az değil birincinin adımı, ona yazıkDiyorum size kapatalım bu yarışmaları diye![]()
Buradan yazarsan daha iyi olurDaha mi hızlı kilo veriliyor
Normal belli bir yaş için ideal kilo balık etli olmak. Mesela benim anneme göre 70 'in altına düşmemem lazım. Bana bile yeter artık yüzün çok kötü oldu diyorlar. Bende diğer yerler küçülünce dengelenecek diyorumDün Bi yakınım çok zayıfsın iyice çocuk gibi kaldın. Bence hiç de yakışmıyor dedi kızlarr![]()
Ne kadar yakının bilmiyorum ama kıskandığına bahse girerim.Dün Bi yakınım çok zayıfsın iyice çocuk gibi kaldın. Bence hiç de yakışmıyor dedi kızlarr![]()

tebrikler
Öyle demesi aslında gururumu okşuyorNormal belli bir yaş için ideal kilo balık etli olmak. Mesela benim anneme göre 70 'in altına düşmemem lazım. Bana bile yeter artık yüzün çok kötü oldu diyorlar. Bende diğer yerler küçülünce dengelenecek diyoruminsanları memnun etmek zor o yüzden hiç takılma aaa öylemi de geç. Sen kendini nasıl iyi hissediyorsan o şekild e ol. Çok kilolusundan daha iyi kız cok zayıfsın denmesi bana deseler mutlu olurum.
![]()
Teşekkür ederim cnmNe kadar yakının bilmiyorum ama kıskandığına bahse girerim.Hayır gerçekten beğenmiyor bile olsan söylenmez yani, ayıptır. Bir saygı olmalı arada. Bu sadece bile isteye kalp kırıp ego yükseltmek, başka bir şey değil. Sen hiç canını sıkma. Eminim çok güzel ve alımlı duruyorsundur.
![]()