• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ne güzel
Diyette en önemlisi gayret ve Tabiki irade. Bahanelere sığınmayıp yeni şeyler denemek en güzeli.
Böyle devam edersen başarırsın👏
Bisey olmaz kaldigin yerden devam et geçmişe takılma bende if yapıyorum EceZ EceZ de yapıyor.
Diyetisyen ne önerdi if yaparken. Ben kafama göre yapıyorum. Listende neler var.
Sabah normal kahvaltı saat 10.da öğlen 12 cay ve kuru meyve öğlen yoğurtlu salata karpuz ikindi nar çiçeği cayi galeta Akşam saat en geç 6 da akşam yemeği saat 20.00 soda-kahve
Bu şekilde yapiyoruz

Valla yaa helal olsun
Ama fedakarlık olmadan olmuyor ben geçen yaz başladım diyete 0 dondurma ile bitirdim yazı ama bu sene artık biraz daha gevşettim ipleri 🙈 yedim dndurma emeklerimiz karşılıksız kalmasın inşallah 😍
Banada geçen hafta ara öğünde vermişti 2 top kadar 😂

Merhaba kızlar 🙏🏻
O kadar çabaya rağmen 100 gram verebildim sebebini bilmiyorum ben de S Suskunhanim gibi sıcaktan ödem topladığıma inanmaya baslicam 🧐
C Cagrihilal1 çok çok çok iyi bir body oldun bana çok teşekkür ediyorum🙏🏻 tatilden döndüğümde yeniden seninle orti olmak istiyorum Cherry Mom Cherry Mom 😂😂😂😂
Ayrıca 2 hafta boyunca yarış sonuçlarını takip edebilecegimi sanmıyorum Cherry Mom Cherry Mom , vekaleten yerime bakabilecek biri olur mu? Olmazsa tabi vakit ayıririrm:)))
Sıcakta uyandığında sabahlar sizin yüzünüz normalden fazla susmuyor mu🙈 iki gündür dehşet burası ve balkonda battaniye ile yariyorjm😅 daha az şişmeye başladı🙂gün içinde parmaklarında falan hissediyorum ben şişliği🙈 kimsede yoksa bende mi sıkıntı var acaba😅 pacman pacman doktorun normal mi😅😅

Canım tartıyı düz biz zemine koymalisin bir kısmı paspasta iken doğru tartiyor mu?
(Bu konuda uyarılarsa kusura bakma ben dunki mesajları Yeni okuyabiliyorum🙈)
Buyrunuz hedef listemiz 🎯
vaayy süper olmuş ellerine sağlık🥰
56.4 olsun canım,gaza gelmeyeceğim bu hafta🙈 güncel 56.6

EceZ EceZ ah ecez kendi pazartesi eksi geliyor ya ondan hep bunlar 😂😂 pazar günü zıplayıp pazartesi nasıl eksi geleyim ben. Bari pazar günü walk pazartesi zip olsun.
AA evet mantıklı, malum ben zip birincisi olarak🤪 nasıl zipliyciiimmm😅😅
3. Olduk ☺☺ tebriklerr kızlar biz iyi hoş baya düzeldik ama diğer ekiplerde düzeldi 😁😁🤭
Ya de mi ama🙈
Ekip 3. EceZ 3 . 🙈
yok artık, bu yuzdeyle daha da 1.olmuyorsa sözüm yok😭
Onlar yeni baslamistir belki EceZ EceZ kaç haftadır diyette, gönüllerin birincisi ecez🤩🤩
Etiket sorunu olmuş düzelttim 2 saniyede nede gördün ayol 😁😁
pacman pacman eski ortim diye demiyorum hemen görür🥰🥰
Öyle mi dersin🤭 artık gına geldi bu laftan. Şimdi o elbise yakıştı mı sanıyorsun bence yakışmamış vs dedi😣
Sordum mu deseydin ya hak etmiş😡
Tempus Tempus EceZ EceZ Ceylansnn Ceylansnn Sibal57 Sibal57 tebrikler hedefler tutmuş ♥♥♥
Hepinizi tebrik ediyorum,takımın sururlari🥰🥰
Tabiki hatta daha da sıkı Bi ben istiyorum daha tığ gibi olayım 🤩
Doymuyordu zayiflamalara🤩😅😂

Porsiyon kontrolü yapıyor musun ya da emziriyor musun bilmiyorum ama patates, bitter çikolata, lahmacun bunları diyet döneminde tüketmesen çok daha iyi olur. Naçizane tavsiyem... Hadi 2 parça bitteri falan geçtim ama 2.5 lahmacun çok fazla. Hem de akşam yemeğinde. Sonra pişman olmanı hiçbirimiz istemeyiz. Yanlış anlamanı istemem asla, burada herkes birbirini kontrol ediyor. :KK28:
Haklısın kendimi tutamadım yedim

Canım tartıyı düz biz zemine koymalisin bir kısmı paspasta iken doğru tartiyor mu?
(Bu konuda uyarılarsa kusura bakma ben dunki mesajları Yeni okuyabiliyorum🙈)
vaayy süper olmuş ellerine sağlık🥰
Hiç dikkat etmemişim ben ona baya dikkatlisin 😂 bi kısmı paspasa doğru tartması mümkün değil bazen benimki de kaldırmaz yolluk var onun üstüne geliyo çok az hemen 60lı kilolara iniveriyorum 😂😂

Hiç dikkat etmemişim ben ona baya dikkatlisin 😂 bi kısmı paspasa doğru tartması mümkün değil bazen benimki de kaldırmaz yolluk var onun üstüne geliyo çok az hemen 60lı kilolara iniveriyorum 😂😂
Bunu önce deseydin ya tüh, bı ucu paspasta tartar hedefime ulaşır EceZ EceZ i geçerdim😂😂😂😂
S Suskunhanim alıntı çok uzundu etiketleyeyim dedim. 😂 Sorma doktorum normalde çok iyidir ama yazmadı işte... Eczacı bekarsın ondan yazmamıştır dedi ama... Sakin kalmaya çalışıyorum 😂😂

Bitkisel çaylar falan kullansan söktürür mu acaba🙈🙈kal kal sakın kal, kırmızı bayrağı görünce takimcak halaya dururuz😂😂😂

Back
X