- 19 Ekim 2011
- 7.753
- 8.268
- 398
- 42
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #361.141
Güncel 84.70Hedeflerinizi alayım hanımlaar
Ceylansnn
hanmeli
balpamuk
S Suskunhanim
EceZ
0zlem
pacman
ortabahar
fancynancy
O Ozgenurrrr
SaskinAnne
E Esmacns
Hedef 65
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güncel 84.70Hedeflerinizi alayım hanımlaar
Ceylansnn
hanmeli
balpamuk
S Suskunhanim
EceZ
0zlem
pacman
ortabahar
fancynancy
O Ozgenurrrr
SaskinAnne
E Esmacns
Ne güzel
Diyette en önemlisi gayret ve Tabiki irade. Bahanelere sığınmayıp yeni şeyler denemek en güzeli.
Böyle devam edersen başarırsın![]()
Bisey olmaz kaldigin yerden devam et geçmişe takılma bende if yapıyorumEceZ de yapıyor.
Sabah normal kahvaltı saat 10.da öğlen 12 cay ve kuru meyve öğlen yoğurtlu salata karpuz ikindi nar çiçeği cayi galeta Akşam saat en geç 6 da akşam yemeği saat 20.00 soda-kahveDiyetisyen ne önerdi if yaparken. Ben kafama göre yapıyorum. Listende neler var.
Banada geçen hafta ara öğünde vermişti 2 top kadarValla yaa helal olsun
Ama fedakarlık olmadan olmuyor ben geçen yaz başladım diyete 0 dondurma ile bitirdim yazı ama bu sene artık biraz daha gevşettim ipleriyedim dndurma emeklerimiz karşılıksız kalmasın inşallah
![]()
Çok iyiydiPilav nasıldı Hilalya patates?
Canım benim 66.5Hedeflerinizi alayım hanımlaar
Ceylansnn
hanmeli
balpamuk
S Suskunhanim
EceZ
0zlem
pacman
ortabahar
fancynancy
O Ozgenurrrr
SaskinAnne
E Esmacns
Sıcakta uyandığında sabahlar sizin yüzünüz normalden fazla susmuyor muMerhaba kızlar
O kadar çabaya rağmen 100 gram verebildim sebebini bilmiyorum ben de S Suskunhanim gibi sıcaktan ödem topladığıma inanmaya baslicam
C Cagrihilal1 çok çok çok iyi bir body oldun bana çok teşekkür ediyorumtatilden döndüğümde yeniden seninle orti olmak istiyorum
Cherry Mom
Ayrıca 2 hafta boyunca yarış sonuçlarını takip edebilecegimi sanmıyorumCherry Mom , vekaleten yerime bakabilecek biri olur mu? Olmazsa tabi vakit ayıririrm:)))
Canım tartıyı düz biz zemine koymalisin bir kısmı paspasta iken doğru tartiyor mu?Eki Görüntüle 2657463 düzelttim ve tekrar tartildim
vaayy süper olmuş ellerine sağlıkBuyrunuz hedef listemiz![]()
56.4 olsun canım,gaza gelmeyeceğim bu haftaHedeflerinizi alayım hanımlaar
Ceylansnn
hanmeli
balpamuk
S Suskunhanim
EceZ
0zlem
pacman
ortabahar
fancynancy
O Ozgenurrrr
SaskinAnne
E Esmacns
AA evet mantıklı, malum ben zip birincisi olarakEceZ ah ecez kendi pazartesi eksi geliyor ya ondan hep bunlar
pazar günü zıplayıp pazartesi nasıl eksi geleyim ben. Bari pazar günü walk pazartesi zip olsun.
Ya de mi ama3. Olduk ☺☺ tebriklerr kızlar biz iyi hoş baya düzeldik ama diğer ekiplerde düzeldi![]()
yok artık, bu yuzdeyle daha da 1.olmuyorsa sözüm yokEkip 3. EceZ 3 .♥
Etiket sorunu olmuş düzelttim 2 saniyede nede gördün ayol![]()
Sordum mu deseydin ya hak etmişÖyle mi dersinartık gına geldi bu laftan. Şimdi o elbise yakıştı mı sanıyorsun bence yakışmamış vs dedi
![]()
Hepinizi tebrik ediyorum,takımın sururlari
Doymuyordu zayiflamalaraTabiki hatta daha da sıkı Bi ben istiyorum daha tığ gibi olayım![]()
Canım ortim bu hafta için çok teşekkür ederim, haftaya hedefine ulaşacağına da eminim
Her şey buHedef verirken herkes bi gaza geliyo nedense![]()
53 bekliyorum sendenGüncel: 55.9
Hedef: 54.9
Ben de ben deYeni ortim kim ola kiii? Merakla bekliyorum.![]()
Haklısın kendimi tutamadım yedimPorsiyon kontrolü yapıyor musun ya da emziriyor musun bilmiyorum ama patates, bitter çikolata, lahmacun bunları diyet döneminde tüketmesen çok daha iyi olur. Naçizane tavsiyem... Hadi 2 parça bitteri falan geçtim ama 2.5 lahmacun çok fazla. Hem de akşam yemeğinde. Sonra pişman olmanı hiçbirimiz istemeyiz. Yanlış anlamanı istemem asla, burada herkes birbirini kontrol ediyor.![]()
Haftalık hedef alıyorum ben haftaya cumaya olmayı hedeflediğin kiloGüncel 84.70
Hedef 65
Hiç dikkat etmemişim ben ona baya dikkatlisinCanım tartıyı düz biz zemine koymalisin bir kısmı paspasta iken doğru tartiyor mu?
(Bu konuda uyarılarsa kusura bakma ben dunki mesajları Yeni okuyabiliyorum)
vaayy süper olmuş ellerine sağlık![]()
Özür diliyorum yeni oluncaHaftalık hedef alıyorum ben haftaya cumaya olmayı hedeflediğin kilo![]()
1 ayda 1 kiloya göre haftalık hedefin gayet iyiÖzür diliyorum yeni olunca
84.70--->83.70
1 ayda 1 kilo verince hedefimde bu kadarcık![]()
Bunu önce deseydin ya tüh, bı ucu paspasta tartar hedefime ulaşırHiç dikkat etmemişim ben ona baya dikkatlisinbi kısmı paspasa doğru tartması mümkün değil bazen benimki de kaldırmaz yolluk var onun üstüne geliyo çok az hemen 60lı kilolara iniveriyorum
![]()
S Suskunhanim alıntı çok uzundu etiketleyeyim dedim.Sorma doktorum normalde çok iyidir ama yazmadı işte... Eczacı bekarsın ondan yazmamıştır dedi ama... Sakin kalmaya çalışıyorum
![]()