• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ay kaptanım sonuncular ben nerede hata yaptım konusu gibi açıklasın hep böyle güzel oluyor :) ayrıca pacman perşembe akşamından hazırlamıştı kendini zaten önden verdiği ince mesajlar ile. :KK70:
Yazdım ya azizim daha ne yazayım. Bir paragraf edebiyat yazısı yazdım resmen. :D Aaah ah! İnsan düşmeyegörsün işte... Bu günler de geçer EceZ EceZ 'ciğim...

Aslına bakarsan ben kilolu halimlede mutluydum sağlık nedeniyle basladım şimdide vermeye doyamıyorum. :)
Önce sağlık tabii ki. Ama onun dışında insan hangi beden mutlu hissediyorsa öyle kalabilmeli bence. Sağlıklı ve mutluysa kimseye laf düşmez. Umarım bir an önce hedefine ulaşırsın, hadi bakalım. ;)

ADINIZ: ( isteğe bağlı )

YAŞINIZ:36

BOYUNUZ:1.64

KİLONUZ:63

HEDEF KİLONUZ:60

MEDENİ DURUMUNUZ:evli ama virüs nedeniyle düğün yapamayan :(

MESLEGINIZ:öğretmen

ÇOCUK SAYISI:0

DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:hayır ilk kez girdim.

KİLO ALMA NEDENİNİZ: düzensiz yemek

SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: yok

KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: sağlıklı olmanın yanında güzel bir gelin olmak

Ben kendi adıma yazayım hemencik. Diyetime tamamen uyum sağladım. Spor deli gibi yapmadım ama hareketliydim bu hafta. Pcos'un arkasına sığınmıyorum ama minikçe kilo vermemi engelliyor şu aralar. 43. günüm... Yine de bugün tartıldığımda 200 gr daha vermişim. Tamamen cuma talihsizliği gibi oldu. Onun dışında ortağımla normalde enerjimiz çok iyi tutmasına rağmen sizler de biliyorsunuz ki motivasyonu birazcık düşüktü bu hafta. Ama önümüzdeki hafta bomba gibi döneceğine eminim. :KK28: Yine de üzülmüyorum. Çünkü önemli olan kaç kere düştüğün değil, düştükten sonra kaç kere kalktığındır. Bundan sonrasında çok güzel kilo vereceğimize inanıyorum. Sizi seven... pac. :KK200:
Cok samimi bir yazi👏👏

Ben kendimi tanitayim, ilk sayfada form yok ama diger gruplarinkinden aldim kolaylik olsun diye🙈

ADINIZ: Anlasilacagi uzere Çiğdem😊
YAŞINIZ: 35
BOYUNUZ: 1.56
KİLONUZ: 65 diyelim
HEDEF KİLONUZ: 55
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli

MESLEGINIZ: Ögretmen
ÇOCUK SAYISI: 2

DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: Evet 6. Takim
KİLO ALMA NEDENİNİZ: İstah 🙈
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: Yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Saglik ve metabolizmal acidan 40li yaslari 50-55 ile karsilamak ve fit gorunmek
Hoşgeldin canım, ben bu formu görmemiştim bile🙈🙈
Veee bodylik sonuçlarımız :KK50:
haftanın en başarılı çifti EceZ EceZ ve @hanmeli :KK200: tebrikler kızlarrrr🤩🤩
spor puanlarınıza ek +500 er puan eklendi 💪💪

Sonuncu çift nerde hata yaptığını paylaşırsa seviniriz 😔😔😔
@balpamuk ve pacman pacman Eki Görüntüle 2657877
Tebrik ederim kizlar🥰🥰
Suskun hilal ceylan ve pacman ın ortalamalarının toplamı bizim ortalama etmemiş bakın kızlar bu bir dramdır :KK70:
Hah bunu ne zaman yapacaksın diye bekliyordum😭hadi göm bekliyorum😭

:)) Biz form kullanmıyorduk ama tecrübe başka şey 🤗
Hoşgeldin teşekkür ederiz bilgiler için 1. Sayfadaki kurallar diğer takımlarlada aynı okuyup kabul ettiğinizide beyan ederseniz bizlesiniz ☺☺ A Asya2600 sende hoşgeldin canım 🖐
Kabul ettiğim için burdayım azimli olmak istiyorum direnç kilosuna takılıp kaldım desteğinizle kurtulmak istiyorum :)

Back
X