- 2 Mayıs 2020
- 551
- 1.903
- 63
- 30
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #361.261
oo ben deSuan iciyorum![]()
ben de sevdim tadı güzelmişLezzetli aslında bnde seviyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oo ben deSuan iciyorum![]()
ben de sevdim tadı güzelmişLezzetli aslında bnde seviyorum
Hosbuldum canim eskilerden olunca sanirim oradan aklimda kalmisHoşgeldin canım, ben bu formu görmemiştim bile
Tebrik ederim kizlar
Hah bunu ne zaman yapacaksın diye bekliyordumhadi göm bekliyorum
![]()
ADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ:36
BOYUNUZ:1.64
KİLONUZ:63
HEDEF KİLONUZ:60
MEDENİ DURUMUNUZ:evli ama virüs nedeniyle düğün yapamayan
MESLEGINIZ:öğretmen
ÇOCUK SAYISI:0
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:hayır ilk kez girdim.
KİLO ALMA NEDENİNİZ: düzensiz yemek
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: sağlıklı olmanın yanında güzel bir gelin olmak
Öğrenmiişsin bileKızlar ben daha önce böyle bir şey kullanmadım o yüzden Acemilşk olacak yardım ederseniz sevinirim
Bebeeemm sen istersen +2,3,4 gel fark etmez,her daim ilk göz ağrım sinYazdım ya azizim daha ne yazayım. Bir paragraf edebiyat yazısı yazdım resmen.Aaah ah! İnsan düşmeyegörsün işte... Bu günler de geçer @EceZ'ciğim...
Kız kavgada denmez öyleİnşallah bana denk gelmezsin 2 hafta şampiyonluk sonrası hezimeti kabul edemem![]()
Pek özledim seniAman yarabbiii... Kavgada söylenmez.Beni istemeyeni ben hiç istemem. S Suskunhanim ciiim neredesin? Beni olduğum gibi sevenler de var çok şükür.
![]()
Ne güzel,kendini her haliyle seven insanlara hayranım,hoş geldin canimAslına bakarsan ben kilolu halimlede mutluydum sağlık nedeniyle basladım şimdide vermeye doyamıyorum. :)
Branş ne canım, baya öğretmen oldukYok ilk defa geliyorum o yüzden acemiyim
Ben Aslı 36 yasındayım öğretmenim 63 kilo boy 1.64 hedef 60
Hiç sorun değil canımEvet aynen Çiğdem sayesinde geldim ve bilmiyorum beni biraz idare edersiniz inşallah
Yeşil çay soda ile heyecanlanan bir üyeyeni arkadaşlar gelmiş ne iyi etmişler hoş gelmişler
dukan birasına başladım yeni şeyler heyecanlandırıyorr![]()
Tarih canımBebeeemm sen istersen +2,3,4 gel fark etmez,her daim ilk göz ağrım sin(kendin için o kadar artigelme yine de
)
Kız kavgada denmez öyle
Pek özledim seni
AahCherry Mom yaktın beni
Canimdan ayırdın dün gibi
Masal gibiydi badiligimiz
Aayrilsak da beraberiz
Nasil olsa kavusacagiz
Isiracak dilini
Millet görünce fitligimizi
(Çocukların gelişmeleri arasında bu kadar oldu)
Ne güzel,kendini her haliyle seven insanlara hayranım,hoş geldin canim
Branş ne canım, baya öğretmen olduk![]()
Etme eyleme aklıma 56 sokma ya Bi 62 direnç kırıp 60 göreyim 55 de olurum belki :)♥♥♥ Umarım hedef kilona ulaşıp pandemi sonrası süper bir gelin olursunnteşekkür ederiz bilgiler için sadece bir konuda bilgi vereyim yarışma kuralı gereği hedef kilomuz minimum %10olmalı 60 kg için 56,7 kg hedefe tekabül ediyor.olur derrsen bu şartlarda ekibe alabileceğiz canım ama fazla dersende asıl yarışma listesine girmeden bizimle birlikte motivasyon amaçlı kalabilirsin ☺
Tabiki dahil olabilirsiz ben bir özet geçeyim size ☺Cherry Mom cigim yarismalara biz de asliyla dahil olabilir miyiz? neler yapiyorsunuz? Haftalik hedefleriniz var sanirim.
Hoş bulduk canım aslına bakarsanız Çiğdem dediğinde çekinmiştim ama sıcacıksınoz maşallah
Yok kuzum
Allah'ım yine başladık şiirlerePek özledim seni
AahCherry Mom
Cherry Mom yaktın beni
Canimdan ayırdın dün gibi
Masal gibiydi badiligimiz
Aayrilsak da beraberiz
Nasil olsa kavusacagiz
Isiracak dilini
Millet görünce fitligimizi
(Çocukların gelişmeleri arasında bu kadar oldu)
1 adet sağlıklı yemek tarifi de isteyelim mi tam olsunAy kaptanım sonuncular ben nerede hata yaptım konusu gibi açıklasın hep böyle güzel oluyor :) ayrıca pacman perşembe akşamından hazırlamıştı kendini zaten önden verdiği ince mesajlar ile.![]()
Daha dur ilk firsattaAllah'ım yine başladık şiirlere![]()
![]()
Bizde seni seviyoruz pacciimmBen kendi adıma yazayım hemencik. Diyetime tamamen uyum sağladım. Spor deli gibi yapmadım ama hareketliydim bu hafta. Pcos'un arkasına sığınmıyorum ama minikçe kilo vermemi engelliyor şu aralar. 43. günüm... Yine de bugün tartıldığımda 200 gr daha vermişim. Tamamen cuma talihsizliği gibi oldu. Onun dışında ortağımla normalde enerjimiz çok iyi tutmasına rağmen sizler de biliyorsunuz ki motivasyonu birazcık düşüktü bu hafta. Ama önümüzdeki hafta bomba gibi döneceğine eminim.Yine de üzülmüyorum. Çünkü önemli olan kaç kere düştüğün değil, düştükten sonra kaç kere kalktığındır. Bundan sonrasında çok güzel kilo vereceğimize inanıyorum. Sizi seven... pac.
![]()