• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hoşgeldin Cute Bean Cute Bean 😊
Şuan bile boy ve kilon gayet orantılı ama tabi herkesin hedefi olan ve mutlu hissettiği kilo vardır. Kolaylıkla ulaşırsın umarım.

Çok teşekkür ederim. 💖

Aslında şöyle, maalesef antidepresan kullandığım ve kötü dönemlerden geçtiğim için bir anda çok fazla kilo almış bulundum. Bu da sağlık sorunlarıyla birlikte çatlaklar ve yağlı bir vücut getirdi. 😔 Kilom kötü görünmese de vücudum toparlamıyor bir türlü. Umarım hepimize istediğimiz fiziğe ulaşmak nasip olur bir an önce. 🙏🏻 Ve sağlıklı bir vücut tabii ki.

:KK33:

Merhaba kızlaaar, ay beni de aranıza alır mısınız hiçbir arkadaşım destek olmuyor ve tek diyet yapamıyor insan 😔

Boyum 174 cm, şu an kilom 69 kg. 21 yaşındayım. Karantinada 4 kilo kadar verdim ama devam etmek istiyorummm hem birlikte sohbet de ederiz. Yeni şeyler öğrenirim. Gerçekten çok heyecanlıyım. 😍İsmim Sena bu arada. Yarışmacı arkadaşlara başarılar ehehe

Boy: 174 cm
Kilo: 69 kg

Hedef Kilo: Aslında ideal kilom 63 gibi fakat ben biraz daha zayıf olmak istiyorum. Şimdilik hedefim 58 kilo ama 63 olduğumda fiziğimi beğenirsem sanırım bitirebilirim. :super:

Hepinizi öpüyorum.

:KK19:
Merhaba canım hoşgeldin 🤗🤗
Merak etme burda hep destek tam destek 🤩🤩🤩
1.sayfadaki kurallarımızı okuyup kabul ettiğini yazarsan sevinirim hemde genel işleyişi az çok görmüş olursun ☺️☺️

Çok teşekkür ederim. 💖

Aslında şöyle, maalesef antidepresan kullandığım ve kötü dönemlerden geçtiğim için bir anda çok fazla kilo almış bulundum. Bu da sağlık sorunlarıyla birlikte çatlaklar ve yağlı bir vücut getirdi. 😔 Kilom kötü görünmese de vücudum toparlamıyor bir türlü. Umarım hepimize istediğimiz fiziğe ulaşmak nasip olur bir an önce. 🙏🏻 Ve sağlıklı bir vücut tabii ki.

:KK33:
Ölümüne spor yarışları yapıyoruz toparlarız biz o vücudu merak etme :cool::KK48:

Merhaba canım hoşgeldin 🤗🤗
Merak etme burda hep destek tam destek 🤩🤩🤩
1.sayfadaki kurallarımızı okuyup kabul ettiğini yazarsan sevinirim hemde genel işleyişi az çok görmüş olursun ☺☺

Hemen baktımmm, okudum ve kabul ediyorum. 👍

Gece yediklerimi öbür konuya yazacağım. Kilo hedefim şimdilik %0,30 olsun da gözüm korktu :F inşallah daha fazla veririm.

Bir de bu Walk Challenge için attığımız adımları mı yazıyoruz o günlerde? Ben normal yürüyüşten ziyade evde Leslie yapıyorum daha çok çünkü bizim mahallede güzel yürüyüş alanı yok ama nasıl olur bilemedim kiii. 😊

Ölümüne spor yarışları yapıyoruz toparlarız biz o vücudu merak etme :cool::KK48:

Yaa iyi ki bu takıma gelmişim hepinize çok ısındım şimdiden, sağolun. :KK200:

Kızlar ben yeniyim ya çok geçmişi bilmediğimden kim kimdirde karıştırıyorum bazı yorumlarım olmamış olabilir. Zamanla öğrenip düzelticem diye Umuyorum. Yeni üye olmak biraz zormuş 😬
Hiç problem değil canim🥰
Yazmayı bi bırakırım görürsünüz :63::63::63::KK12:
Git ne aklım sende kalır uyuyamam geceleri🥰uyuyamazsam da bir seyler yerim ortim bak gitme ha😂😂
Kor
Korkmaz mı :) 8000 nedir ya bıraktım zıplmaıyorım :KK43:
Canım daha bir tane zipim yok hava çok sıcak, bence ucundan kıyısından başla sen😉
Merhaba kızlaaar, ay beni de aranıza alır mısınız hiçbir arkadaşım destek olmuyor ve tek diyet yapamıyor insan 😔

Boyum 174 cm, şu an kilom 69 kg. 21 yaşındayım. Karantinada 4 kilo kadar verdim ama devam etmek istiyorummm hem birlikte sohbet de ederiz. Yeni şeyler öğrenirim. Gerçekten çok heyecanlıyım. 😍İsmim Sena bu arada. Yarışmacı arkadaşlara başarılar ehehe

Boy: 174 cm
Kilo: 69 kg

Hedef Kilo: Aslında ideal kilom 63 gibi fakat ben biraz daha zayıf olmak istiyorum. Şimdilik hedefim 58 kilo ama 63 olduğumda fiziğimi beğenirsem sanırım bitirebilirim. :super:

Hepinizi öpüyorum.

:KK19:
Ne güzel bı giris böyle,hoş geldin🥰
@dennisgo ile kapıştığımız hafta 9 bin yapmıştı 🙊 ama akıl karı değildi bizim kapışmamız siz yapmayın 😂 6 binden sonrası sıkıntı.

sahi @dennisgo nerelerdesin? Özlendin
9000 mi,vuu bu rekoru kirmaliyim😂ama o gün bugün değil😂😂
Ordada bi 25-30 bin arası Ceylansnn Ceylansnn rekor kırıyor
Şu günlerde pek olmasa da🤷
Ceylansnn Ceylansnn özledim balım nerdesin, dön tulayyyy🥰🥰🥰😂😂😂
Yeni gelenleri korkutmak gibi olmasın ama ya mezun oluyoruz ya ölüyoruz🤪🤪🤪

Cherry Mom Cherry Mom Tempus Tempus canlarım cuma yine iş başvurusu için izmirin bir ucuna gittim. Ordan izmirin diğer ucuna teyzeme gittim gece yarısına kadar dışardaydı kuzenlerle dün akşam teyzemden eve geldim bugün pikniğe gittik yarında yeğenimi hastaneye götürücem son günler çok yoruluyorum keşke işe başlasam da rahatlasam azıcık ondan pek sesim çıkmıyor. Leyl-i-fer Leyl-i-fer tatlım adım atmayı seviyorum biliyorsun yine 30 binleri görürüm inşallah 😘😘🥰🥰

Hiç problem değil canim🥰

Git ne aklım sende kalır uyuyamam geceleri🥰uyuyamazsam da bir seyler yerim ortim bak gitme ha😂😂

Canım daha bir tane zipim yok hava çok sıcak, bence ucundan kıyısından başla sen😉

Ne güzel bı giris böyle,hoş geldin🥰

9000 mi,vuu bu rekoru kirmaliyim😂ama o gün bugün değil😂😂

Ceylansnn Ceylansnn özledim balım nerdesin, dön tulayyyy🥰🥰🥰😂😂😂

Yeni gelenleri korkutmak gibi olmasın ama ya mezun oluyoruz ya ölüyoruz🤪🤪🤪
Hahaha koptum sultanım yaa 🥰🥰🥰😘😘😘😘😂😂

Hemen baktımmm, okudum ve kabul ediyorum. 👍

Gece yediklerimi öbür konuya yazacağım. Kilo hedefim şimdilik %0,30 olsun da gözüm korktu :F inşallah daha fazla veririm.

Bir de bu Walk Challenge için attığımız adımları mı yazıyoruz o günlerde? Ben normal yürüyüşten ziyade evde Leslie yapıyorum daha çok çünkü bizim mahallede güzel yürüyüş alanı yok ama nasıl olur bilemedim kiii. 😊

Yaa iyi ki bu takıma gelmişim hepinize çok ısındım şimdiden, sağolun. :KK200:
Sen sağol canım karakterin bizim ekibe çok uygun bende ısındım hemen 🤗🤗
Walk Challengelarda Leslie de kabul dediğin gibi herkesin müsait alanı olmuyor

Hahahah bayıldımmm. Tam aradığım ekip buu 💪💪💪
Hah bak bı de bayiltiyoruz😂😂😂😂 tam aradigimiz uyesin bence sen de🥰🥰
Hahaha koptum sultanım yaa 🥰🥰🥰😘😘😘😘😂😂
Canım canım canim🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Canım sag ol halim yok bnmde bugun
Himm halı olmayanlar 3333 le başlıyorlar ve üç vakte kadar diledikleri kiloya ulaşıyorlar😂😂😂
O zaman hafta da iki günde ağlama challenge yapıyoruz 😂 gözyaşı en fazla olan kazanır
😂😂😂😂😂Ama senin mesajları okuyan insanda ağlayacak hal kalmıyor ki gülmekten😂😂

Back
X