- Konu Sahibi Cherry Mom
- #361.641
Düzelttimm düdüklüm mutfağımı haşat etti de bi yandan o bi yandan misafir koşturmadayımBalım ben değilim 3555 yapan Suskunhanim neti yok onun adına yolladım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Düzelttimm düdüklüm mutfağımı haşat etti de bi yandan o bi yandan misafir koşturmadayımBalım ben değilim 3555 yapan Suskunhanim neti yok onun adına yolladım![]()
İkincisin kızİyi akşamlar hanımlaarbi değişiklik yapıp sonuncudan başlıyım açıklamaya
ortabahar 400
A Asya2600 1111
U UmutluBen 1855
Sizlerden biraz daha gayret bekliyoruz kızlaaar
Calypso95 2600
Cherry Mom 3200
Üçüncümüüüz
S Suskunhanim 3555
Mehfam 4000 zıpla mezun olmasına rağmen ikinciliği kaptırmıyooorr
3. Benim ya şuraya ilişi vereyim. Ve 3. C Cagrihilal1 5100
Biricimiz açık ara fark atmış kocaman alkışlarımızı sunuyoruuz
Tempus 7000
Ben düzeltme yaptım reyyan 2.5 oldu
Ayy yanlız değil miyim ben
utandım mı,utandım ama önemli olan katılmakİyi akşamlar hanımlaarbi değişiklik yapıp sonuncudan başlıyım açıklamaya
ortabahar 400
A Asya2600 1111
U UmutluBen 1855
Calypso95 2600
Cherry Mom 3200
Üçüncümüüüz
S Suskunhanim 3555
2. Benim ya şuraya ilişi vereyim. Ve 2.C Cagrihilal1 5100
Tempus 70007
Evet canim ben deEvetbizim yas statusu buyuk biaz tek farki canım sen öğretmensin herhalde
Ya ya ne cevherler varmışAsli beni cok sasirtti, meger benim cagirmami bekliyormus![]()
Balım ben değilim 3555 yapan Suskunhanim neti yok onun adına yolladım![]()
Ziplarken unuttuysan zaaarrrrAyy geç kalmışım ben
♥♥♥♥Katılım gösteren herkeseee teşekkürlerrr yağlarınız gitsin inşallah zıplamayanlar tontiş kalsınİyi akşamlar hanımlaarbi değişiklik yapıp sonuncudan başlıyım açıklamaya
ortabahar 400
A Asya2600 1111
U UmutluBen 1855
Calypso95 2600
Cherry Mom 3200
Üçüncümüüüz
S Suskunhanim 3555
Tempus 7000
Dusunceli ortimmmSenin yüzünü kara çıkarmayalım diye uğraşıyorum hem sana söz verdim![]()
Kapmisim bileahaha hiç sanmıyorum yerimi kimseye kaptırmam![]()
Ben kendimi geceye sakliyordumZıplamalar bittiyse özeldenpawlover a gönderelim kızlar ✌
Ay ne acelesi vardı kuzum müsait olduğunda 12 ye kadar açıklarsın işteDüzelttimm düdüklüm mutfağımı haşat etti de bi yandan o bi yandan misafir koşturmadayım![]()
Nohut candır gerisi heyecandır
Hahahahaha tmm tmmm gördükkkk 2.sinİyi akşamlar hanımlaarbi değişiklik yapıp sonuncudan başlıyım açıklamaya
ortabahar 400
A Asya2600 1111
U UmutluBen 1855
Calypso95 2600
Cherry Mom 3200
Üçüncümüüüz
S Suskunhanim 3555
2. Benim ya şuraya ilişi vereyim. Ve 2.C Cagrihilal1 5100
Tempus 70007
Bende ilk başladığımda 25 25 atlıyordum sonra 50 oldu 100 ... Derken şimdi tek seferde 400 çıkıyorValla hepinize helal olsun kızlar ben 200 tane bile ip atlayınca nefesim kesiliyor bu sayılar neeeMaşallah diyorum hepinize. ❤ Bir dahakine ben de katılacağııımmm gaza geldim
Ayran aşı mı ne yapıyolardı nohutlu denemek lazımAyy yanlız değil miyim ben7/24 nohut ve barbunya haşlaması yiyebilirim birde fırına atsan biraz yağ ve baharatla off bin cerezden daha çok severim kendilerini. Covid cıktıgında eve 6 kg nohut aldım kocam 3 gün dalga gectiydi tabi el dezenfektanı kolanya fln yalan ya nohut kalmazsa marketlerde haklısın tabi diye. Bir tek humus yiyemiyorum aslında onuda sevmediğimden değil tahin bende hemen kilo yapıyor baklava yesem o kadar olmaz o yüzden tahinin girdiği hiçbirsey tüketmiyorum genelde.
pawlover acaba hakket nohut detoksu yapsak ise yarar mi ?
Maşallah maşallahBari bende sondan 3. Degilde baska bir uste gireydim zipla zipla anca bu kadar oldu darisi sonraki yarislara
♥♥♥♥Katılım gösteren herkeseee teşekkürlerrr yağlarınız gitsin inşallah zıplamayanlar tontiş kalsın:))))
C Cagrihilal1 nerde![]()