• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Öperimm 😘 misafirlerin yanında yaptım diyolarki bu saatte iş mi geldi ay evet dedim durum iki dakika 😂 şimcik gittiler
Ne iş yapıyorsun da bu saatte iş beklediler😂😂
11 yapalım mı en geç bildirim saatini? 10dan sonraya kalanlar oluyo galibası
Çok mantıklı😍
Hemşeri de değilmişiz ama sevindim bu tarhanayı bilen birine rastlamaya genelde bilen olmuyo 😍
Ya ben de çok severim,bol soğanlı biberli kavurmayi da taze taze yemeyi de çorbasını da😍😍öbür tarhanayi da severim😍😍çok pis boğazım ufff🙈🙈
Yarın bu tarhanadan kavurup yesem pilav grubuna girip ödem yapar mı?

Çok mantıklı😍

Ya ben de çok severim,bol soğanlı biberli kavurmayi da taze taze yemeyi de çorbasını da😍😍öbür tarhanayi da severim😍😍çok pis boğazım ufff🙈🙈
Yazılımcıyım bu saatte iş gelmiyo tabi de proje teslim tarihi kısa olunca gece de çalışıyom bazen öyle sandılar heralde 🙊

kavurup nasıl yicen ki ilk kez duydum 👀

Çok mantıklı😍

Biliyorsunuz ki 1 kase corba bir dilim ekmek Bi de tarhana çorbası olursa ne olur siz düşünün

Zıplarıda ekledim tabloda puanlar çıldırdı :KK70: henüz menü yazmayanlar vaar ama yatacağım diye paylaşayım dedim
Hiç sporu olmayan arkadaşlarımdan özellikle bir kıpraşım bekliyoruz 👀😁

Screenshot_2020-07-05-23-09-11-921_com.microsoft.office.excel.webp

Zıplarıda ekledim tabloda puanlar çıldırdı :KK70: henüz menü yazmayanlar vaar ama yatacağım diye paylaşayım dedim
Hiç sporu olmayan arkadaşlarımdan özellikle bir kıpraşım bekliyoruz 👀😁

Eki Görüntüle 2658450
3 tane sporsuz arkadaş var bizim grupta onları 1 saatlik spora davet ediyorum 😂😂

Back
X