- Konu Sahibi Cherry Mom
- #361.761
Tepekkürler beğenilere arkadaşlar her gece yazarım ben cuma da bildirimi kaça kadar yapabiliyoruz 
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bodylik sistemi spor tablosundan tamamen bağımsızKizlar ben biseyi tam anlamadim
Simdi ben asliyla badiyim ama ayni zamanda da takibim mi? Farkli gruplardayiz?
Öğlene kadar canımTepekkürler beğenilere arkadaşlar her gece yazarım ben cuma da bildirimi kaça kadar yapabiliyoruz ☺
Cumaya kadar gelmeyecek misinTepekkürler beğenilere arkadaşlar her gece yazarım ben cuma da bildirimi kaça kadar yapabiliyoruz ☺
Ay canim senin hikayeni cok merak ettim, cok cok az yemissin. Kac kilosun, boyun vs detoks falan mi
Gelicem ama geceleri kızları uyuttuktan sonra yazdıklarınıza bakar yaptıklarımı anlatırım gündüz yazmam zorCumaya kadar gelmeyecek misin![]()
İyi geceler tatlisimKızlar ben yatayım miniğim 6.30 da uyanır
İyi geceler herkese![]()
Tamam canim anladim sporda rakibiz o zamanCanım bodylik sistemi spor tablosundan tamamen bağımsız
Evet bu hafta öyle denk gelmiş her hafta bodyler değişiyor 🖐
Sasirmistim ben deBugünlük böyle oldu, dünkü yedklerimden sonra utandım bişey yemeye :) Boyum 1.69 cuma günü 71.5 kilodaydım. Pek öyle aşırı kurallı detox yapmıyorum açıkçası, arada kabak yoğurtlarım hafta içi onu da sevdiğimden ve pratik olduğundan.
Görmezden gelmiştimTempusu kaç yaptığı mi da gördünüz mü![]()
Bend diyeceğidim bunun tarhana neresindeBu sadece aşurelik buğday ve süzme yoğurt. Toz tarhana gibi içinde un nohut falan yok. Dis tarhana bu
Ohhh afiyet olsun
Evet o diyeti bende yaptım söylüyorumda yapmadım değilama tek gıda sonuçta diğer almamız gereken vitaminlerden, dengelerden mahrum etmemek lazım vücudu diye düşünüyorum
![]()
Yok bizimki böyle değil ben hiç bundan yemedim ama lezetlidir eminim kiiYok canım yazdan katıkla yani süzme yoğurtla yarma pişirilir dökülür kurutulur kışın yenir nohutla pişirilip ehe bu Eki Görüntüle 2658435
Yokkk kesinlikle pawlovera katılıyorum nohut candırrrr. Banada hiç gaz yapmaz ama ben 18-24 saat arası ıslıyorum. Birde çok gaz yapsa bile kabuklarını cıkarır yine yemeye devam ederim herhaldeNo no no nohut gazdır gerisi varın siz düşünün![]()
Bana yapmıyo ya kimyonlu suya koyup şişiriyorum kimyon alıyo diyolar gazını ondan mı bilmiyom ama ben de gaz olmuyo haz oluyo![]()
Cok temiz beslenmissin canim afiyet olsunKahvaltı (10.30): domates, salatalık, bir orta boy düz tabağın yarısı kadar yoğurtlu semiz otu, 30-40 gr kadar peynir
Ara: 2 porsiyon kadar kiraz
Akşam (20.30): mangalda tavuk (ne kadar yediğimi bilmiyorum ama en en fazla 120 grdır. Zaten benim liste gramajım da o kadar), kızarmış domates, biber, soğan, 1 sıkım çiğ köfte, bolca marul, 1 bardak ayran
Acım aaaaaaaacccccccc ne baklavasıDur sen şimdi ordan baklavaya kadar gider bu mevzu![]()
Oh ne güzelYazılımcıyım bu saatte iş gelmiyo tabi de proje teslim tarihi kısa olunca gece de çalışıyom bazen öyle sandılar heralde
kavurup nasıl yicen ki ilk kez duydum![]()
Düşünmüyorum, dusunmiciiimmmmmBiliyorsunuz ki 1 kase corba bir dilim ekmek Bi de tarhana çorbası olursa ne olur siz düşünün
Bu kadar iştahlı insanın burda toplanması neden şaşırttı ki seniAl iştene iştahlı insanlarız yemek konuşamıyoruz bile ya
![]()
Ama sen de çok kötüsün canım aaaBuğday dedin demi unun ham maddesi :)
Yaaa çokk güldümmmAl iştene iştahlı insanlarız yemek konuşamıyoruz bile ya
![]()
Gözün doysun zatn öndesiniz yahuuı![]()
Hoşgeldin canım.bende dün katıldım. Burda spor fln tam gaz. İnş istediğin gb olur.Arkadaşlar merhaba
Yeni katıldım aranıza gelelim hikayeme
Nisanın ortasında ikinci kuzumu aldım kucağıma 40 ım çıktığında sütten kesildi ben de 1 haziran 2020 tarihinde diyetisyene başladım.
71,200 gramcık olmuşum. Boyum 1,61 Geçen hafta en son 66 kiloyu gördüm.
İlk hedef 60
İkinci hedef 55
Spor olarak
Leslie 45dk yaptım bugün
Squat ve plank 30 günlük çizelgesini buldum internetten onlara bugün başladım
Salı günü diyetisyene gidicem ama sizevsonucu cuma bildiririm ayrıntısıyla
Motive edecek gaza getirecek kaçamak isteklerinde dur diyecek grup arkadaşlarına ihtiyaç duyduğum için dahil oldum size
Herkese sevgiler![]()
Pamuk çum motivasyon un hiç düşmesin sen cıvıl cıvıl bi kadınsın fit olmyıda hakediyorsun,yoğun zamanlarında korumada gibi hissedip abârtmazsan tartı öncesi bi yürüyüş yapıp ter atarsan o artılar gelmiycektir bence
Vayy yeni üyeye bak sen48 mi ne işi var burda o zman![]()
balpamuk trambolin kapışması yapalım mı senle her gün. Öyle çok abartı değil 300-500 ne olursa