• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ay canim senin hikayeni cok merak ettim, cok cok az yemissin. Kac kilosun, boyun vs detoks falan mi

Bugünlük böyle oldu, dünkü yedklerimden sonra utandım bişey yemeye :) Boyum 1.69 cuma günü 71.5 kilodaydım. Pek öyle aşırı kurallı detox yapmıyorum açıkçası, arada kabak yoğurtlarım hafta içi onu da sevdiğimden ve pratik olduğundan.

Kızlar ben yatayım miniğim 6.30 da uyanır 🙈
İyi geceler herkese 😘
İyi geceler tatlisim💕😘
Canım bodylik sistemi spor tablosundan tamamen bağımsız
Evet bu hafta öyle denk gelmiş her hafta bodyler değişiyor 🖐
Tamam canim anladim sporda rakibiz o zaman🔥
Bugünlük böyle oldu, dünkü yedklerimden sonra utandım bişey yemeye :) Boyum 1.69 cuma günü 71.5 kilodaydım. Pek öyle aşırı kurallı detox yapmıyorum açıkçası, arada kabak yoğurtlarım hafta içi onu da sevdiğimden ve pratik olduğundan.
Sasirmistim ben de🙈
Afiyet olsun🤗

Yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz. Bu aralar o kadar çok kişi geldi ki artık takip edemiyorum. 😂😂😂 Bugün dışardaydım hep. Eve daha yeni gelebildik. Menümü bile hala yazamadım. Ama diyetimi bozmadım. 🥰 Sadece bir sıkım çiğ köfte yedim ama çorba falan içmedim. Onun yerine sayabiliriz bence. 🤪🤪

Gün içinde daha çok konuşarak hepinizle yavaş yavaş tanışırız umarım. Hepinize iyi geceler. 🌸

Ohhh afiyet olsun 😍
Evet o diyeti bende yaptım söylüyorumda yapmadım değil 🙈 ama tek gıda sonuçta diğer almamız gereken vitaminlerden, dengelerden mahrum etmemek lazım vücudu diye düşünüyorum 😘

Kesinlikle cok çok haklisin kaptan. Tek cesit maalesef vucudu yokluga sürüklüyor ilk baştada kilo güzel verdirsede sonraki dönemlerde kilo verdirmesi duruyor eksik vitamin minerallerden.
Yok canım yazdan katıkla yani süzme yoğurtla yarma pişirilir dökülür kurutulur kışın yenir nohutla pişirilip ehe bu Eki Görüntüle 2658435
Yok bizimki böyle değil ben hiç bundan yemedim ama lezetlidir eminim kii 😋😋
No no no nohut gazdır gerisi varın siz düşünün😂😂
Yokkk kesinlikle pawlovera katılıyorum nohut candırrrr. Banada hiç gaz yapmaz ama ben 18-24 saat arası ıslıyorum. Birde çok gaz yapsa bile kabuklarını cıkarır yine yemeye devam ederim herhalde 😋😋 bizim akrabalardan biri vegan çocugunuda vegan besliyor doğal olarak tamamlayıcı gıdada malum protein alamadığı için nohuta erken geçirdi diyetisyeniuzun süre ıslatma basıtlı tencerede güzel pişirme ve kabuklarını alma işlemleri uygulattı bebişte gazada sebep olmasın diye
Bana yapmıyo ya kimyonlu suya koyup şişiriyorum kimyon alıyo diyolar gazını ondan mı bilmiyom ama ben de gaz olmuyo haz oluyo :KK70:

Aa buda ilginçmiş bide böyle deniyeyim ne kadar kimyon atayım 1 kg? Birde tadında değişiklik oluyor mu?

Kahvaltı (10.30): domates, salatalık, bir orta boy düz tabağın yarısı kadar yoğurtlu semiz otu, 30-40 gr kadar peynir

Ara: 2 porsiyon kadar kiraz

Akşam (20.30): mangalda tavuk (ne kadar yediğimi bilmiyorum ama en en fazla 120 grdır. Zaten benim liste gramajım da o kadar), kızarmış domates, biber, soğan, 1 sıkım çiğ köfte, bolca marul, 1 bardak ayran
Cok temiz beslenmissin canim afiyet olsun💕

Dur sen şimdi ordan baklavaya kadar gider bu mevzu :KK70:
Acım aaaaaaaacccccccc ne baklavası😭😭😭😭
Yazılımcıyım bu saatte iş gelmiyo tabi de proje teslim tarihi kısa olunca gece de çalışıyom bazen öyle sandılar heralde 🙊

kavurup nasıl yicen ki ilk kez duydum 👀
Oh ne güzel 🥰🥰 ben de kk ya girdiğimde okuldan iş var falan diyorum Allah affetsin🙈🙈

Biliyorsunuz ki 1 kase corba bir dilim ekmek Bi de tarhana çorbası olursa ne olur siz düşünün
Düşünmüyorum, dusunmiciiimmmmm😂😂
Al işte 🙈😁😁 ne iştahlı insanlarız yemek konuşamıyoruz bile ya :KK70:
Bu kadar iştahlı insanın burda toplanması neden şaşırttı ki seni😂😂😂
Bu yağlar neler neler yiyerek oluştu hiç girmeyelim😂😂😂
Buğday dedin demi unun ham maddesi :)
Ama sen de çok kötüsün canım aaa😂😂😂😂

Gözün doysun zatn öndesiniz yahuuı :KK14:

Ayy ağzımdan aldın kaptan. Açık ara fark atmışlar hala 3 spor yapmayanda gözü.zıplar çok getiriyor bundan sonra zıplayıp durucam
Arkadaşlar merhaba

Yeni katıldım aranıza gelelim hikayeme
Nisanın ortasında ikinci kuzumu aldım kucağıma 40 ım çıktığında sütten kesildi ben de 1 haziran 2020 tarihinde diyetisyene başladım.
71,200 gramcık olmuşum. Boyum 1,61 Geçen hafta en son 66 kiloyu gördüm.
İlk hedef 60
İkinci hedef 55

Spor olarak
Leslie 45dk yaptım bugün
Squat ve plank 30 günlük çizelgesini buldum internetten onlara bugün başladım

Salı günü diyetisyene gidicem ama sizevsonucu cuma bildiririm ayrıntısıyla 😉

Motive edecek gaza getirecek kaçamak isteklerinde dur diyecek grup arkadaşlarına ihtiyaç duyduğum için dahil oldum size

Herkese sevgiler 😘🥰
Hoşgeldin canım.bende dün katıldım. Burda spor fln tam gaz. İnş istediğin gb olur.

Pamuk çum motivasyon un hiç düşmesin sen cıvıl cıvıl bi kadınsın fit olmyıda hakediyorsun,yoğun zamanlarında korumada gibi hissedip abârtmazsan tartı öncesi bi yürüyüş yapıp ter atarsan o artılar gelmiycektir bence

Ah Leylim çok teşekkür ederim, umarım öyle olur. Birde ben bu aralar çok çalıştım. Hafta içi-hafta sonu, gece-gündüz demeden çalıştım. Çok yordum kendimi. Ah ben böyleyim işte. Bir şey yapıyorsam sonuna kadar o işe adıyorum kendimi. Hayatım boyunca yaptığım her işte böyle oldum. Kızım, keşke hiç çalışmasaydın demeye başladı. 🙈 Bir üzüldüm, içim sızladı o öyle deyince de.🙈 Yarın biraz ona vakit ayırmayı planlıyorum. Belki birlikte spor da yaparız. Bende bir dağılan aklımı-ruhumu toparlayayım. 😂 Bir listeye başlayacağım yine. Liste olmayınca da kopuyorum ben diyetten. Yine bir şeyler arayayım kendime.🙄 Bu da sana leylim💖😊

Back
X