• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kesinlikle yok ama malesef yaş önemli bir etkende kazanıp okumak değilde aslında sonraki süreçler. 10 yıl tıp 45 imde cerrah olduğumu düşünemiyorum 😬😬 ayy inş gönlüne göre olur herşey. İyi bir kadın doğum doktoru lazımmm belki bizde sana geliriz 😬😬
Sen ne okudun canım ev arkadaşı faln dediğine göre merak ettim 😬

U UmutluBen bende 34 yaşımdayım 8, 5 yıllık evliyim çocuğum yok.
Kuran Kursu hocasıyım ama bu yıl evdeyim.
Hala sınavlarla uğraşıyorum bu yaşımda 🙈
Bende bebek için çeşitli tedaviler sonucu 16 kilo aldım. Kendim 57 kiloya kadar verdim ama hedefim 53 idi buraya rastladım ve iyiki rastladım ve iyiki 5.takımdan davet aldım💙
51 kilo ile de burdan mezun oldum.
Ama Tabiki bırakamadım burayı🥰
Maşallah canım. Darısı başımıza bizde mezun olalım tez zamanda. Belki kilolarda etkiliyodur belki bir mucize olur sende bebişini kucağını alırsın sağlıklı bir şekilde inş 🙏🏻
Ne sınavıyla uğraşıyorsun?

:KK60:
Amin canım inş 🙏🏻 Yaaa çok güzel bir canın evi olmak. Eşim izin verse benim evimde de bir ya kedi ya köpek bişi olurdu herhaşde. Ben tüm hayvanları seviyorum kertenkeleleri dahi. Benimde 3 kuşum 1 köpeğim var sayılır gerçi annemlerde ama olsun.

Bebiş için çok üzüldüm canım çok yakın zamanda bizde ailecek benzer bir durum yaşadık kız kardeşimde. Rabbim en yakın zamanda en hayırlısıyla ve sağlıklı evlat nasip etsin inş 🙏🏻 ( tabi istiyor ve hazırsanız.)
Evet ruhuma çok iyi geldi minik kızım iyi ki yollarımız kesişmiş böylesi karşılıksız bi sevgiye ve vefaya sahip olmak mükemmel 🤍

üzüldüm kardeşine Allah en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşallah tüm bekleyenlere 🤲🏼 Ben tekrar tüp denemeyi düşünmüyorum yakın zamanda o psikolojiye sokamıyorum kendimi her açıdan zorlu bi süreç. Kendisi gelmek isterse nasip buyursun gelsin ama tedaviye ne zaman başlarım tekrar bilmiyorum hayırlısı olsun

Maşallah canım. Darısı başımıza bizde mezun olalım tez zamanda. Belki kilolarda etkiliyodur belki bir mucize olur sende bebişini kucağını alırsın sağlıklı bir şekilde inş 🙏🏻
Kpss ve çocuk gelişim ama şu ara tabi çalışamıyorum 🙈

Mezuniyet için de inşallah en kıza zamanda hedefine ulaşırsın cnm 🤩

U UmutluBen merhaba ben paw 🌸 26 yaşındayım yazılımcıyım evden çalışıyorum. Bi minik köpeciğim var 🐾 evlenince ve evden çalışmaya başlayınca vücut çok hareketsiz kaldı buda kilo olarak döndü. aşırı kilom yoktu ama kendimi iyi hissetmek ve çok kilo yüklenmeden önlem almak adına gelmiştim 55,5 kilo ilee. Bi tüp bebek için izine ayrıldım mezun olamadan o süreçte tekrar 55,5 ile döndüm izinden bebeğin kalbi durunca. Bu sefer mezun olabildim şükür yeni mezunlardanım 😍 darısı hepinize olsun inşallah 🤩
Sen anlatınca burda Nermin diye bir arkadaş vardı senden önce o da kilo alma sebebini cocukluğunda ki ye ye ye baskılarının sebep olduğunu keşfettiğini yazmıştı tabi o daha derin yazmıştı ama özetle bu 🤷😀
E sanıyorum çocuk yok şuan çalışmıyorsanda bir salona falan yazılmayı düşünmedin mi ? Yada eşinle spor yapma imkanın olmuyor mu mesela.
Biz çocuk yokken her haftasonu birlikte spor yapardık eşimle çokta zevk alırdık şimdi maalesef ayrı ayrı yapıyoruz 🙈😀
Bende senin gibi oldum olası balık etliydim birazda genetik bu işler bizde ne anne tarafında nede baba tarafında bir tane normal kiloda insan evladı yok 🙈🙈 bak normal diyorm birde zayıf hiç yok 🤭🤭
Bizlerin sorunu işte ölçüler elimizin ağzımızın ayarı yok arkadaş 😬 limitler dahilinde yemeyi çözdüğümüzde bu iş olacak inşallah ♥♥
Bizimde öyleeee yok normal biri birde bize gelin damat gelenlerde bize benziyor tek benzemeyen şimdilik benim eşim şükür ama o da maiallah yediğine içtiğine çok dikkat eden biri. Spor salonu üyeliğimiz var kaptan eşimle hemde 1 yıllık yaptırdık ama bu covid yüzünden gidemedik ve hala gidemiyoruz geçen hatta dedim gitmsem mi diye sonra alışveriş dönüşü adamın biri öksürdü yanımda koşarak eve kaçtım yanı o spor üyeliği öyle ölcek gitcek galiba. Eşim çok destek aslında kilolarımla derside yok ama ben iatiyorum diye herşeyi yapıyor Allah razı olsun. Evimiz büyük olsa eliptik fln alcaz ama onu sokabilcek yerimde yok. O yüzden şimdilik bir stepperım birde dambıllarla idare ediyorum. Normalde geceleri yürüyüşe çıkıyoruz ama bu ara o da çok yoğun o yüzden çıkamıyoruzda.

Yemek konusu malesef öyle. Benim bile elim o kadar bol kepçe ki eşim diyor hala 2 kişilik yemek yapmayı nasıl alışamadın. Eskıden yine 12 kişiyi doyırur şekilde yapıyodun şimdi 4 kişiliğe düştüde 2 gün yiyoruz şükğr 😬

Ben suan 82.1 im. 11-12 kg civaı vermiş halim. 65kg olmak istiyorum. Benimde yolum daha çok. Senin kaçtı kilon ve hedef?
Diyetisyen mevzusuna gelince ben şanslı kesimdenim cevremde 2 tane var bir tanesi hala öğrenci ama zehir gb maşallah. Tam destek almıyorum her ne kadar hayat düzenimi oluşturmam gerektiğini söyleyip bana kızsalarda ben kalıcı bir şey istiyorum yani yarın yapamayacağım bir şey değil. Gerçi Allah var menüleri kısıtlayıcı değil birde bir tanesiyle demiştim ya birlikte çalıştık onun sonavlarına aslında bu yüzden bazı şeyleride biliyorum ama terzi kendi söküğünü dikemez misali şimdilik çok etkili yapamıyorum ya da kullanmıyorum. Ama bir gün elbet alıcam biliyorum onlarda osikolojik olarak bunu hazır olmamı bekliyorlar 😬
kesinlikle yok ama malesef yaş önemli bir etkende kazanıp okumak değilde aslında sonraki süreçler. 10 yıl tıp 45 imde cerrah olduğumu düşünemiyorum 😬😬 ayy inş gönlüne göre olur herşey. İyi bir kadın doğum doktoru lazımmm belki bizde sana geliriz 😬😬
Benim boyum kısa 158. 😂 En çok da 76 küsürü görmüştüm. Ama buraya başladığımda 70.3 kiloydum. Ben de başlayalı 5-6 hafta oluyor zaten. Şimdi de 65.9um işte bugün. İlk girdiğimde hedefime 60 dedim. Ama 60 olunca 55’e çekmeyi düşünüyorum. Çünkü yetmeyecek 60 tam. 😂😂 Diyetisyen konusunda gerçekten şanslısın. Ben de bir dönem dyt ile kilo vermeye çalıştım. Baya da vermiştim. Ama sonra okul falan derken tamamen bıraktım. Sonra da geri aldım. Velev ki önemli olan insanın kendiyle olan savaşı. 😂 Şimdi eski diyet listelerimi her hafta değiştirerek gidiyorum ben de. İyi gibi şimdilik bakalım. ♥️

Cerrahlığı ben de çok istedim. 😂 Ama hem çok yıpratıcı hem de çok fazla dava falan açılıyor. O yüzden şimdilik biraz soğudum. İleride ne olur bilmiyorum. Gerçi kadın doğumda da ameliyat falan var. O da bir nevi cerrahlık. 🤪🤪 Bakalım zaman ne gösterecek. Umarım hangi bölümde olursam olayım iyi bir doktor olurum, tek dileğim bu. Siz de hastalık için değil ama çay içmeye gelirsiniz. 😂🙈

Benim boyum kısa 158. 😂 En çok da 76 küsürü görmüştüm. Ama buraya başladığımda 70.3 kiloydum. Ben de başlayalı 5-6 hafta oluyor zaten. Şimdi de 65.9um işte bugün. İlk girdiğimde hedefime 60 dedim. Ama 60 olunca 55’e çekmeyi düşünüyorum. Çünkü yetmeyecek 60 tam. 😂😂 Diyetisyen konusunda gerçekten şanslısın. Ben de bir dönem dyt ile kilo vermeye çalıştım. Baya da vermiştim. Ama sonra okul falan derken tamamen bıraktım. Sonra da geri aldım. Velev ki önemli olan insanın kendiyle olan savaşı. 😂 Şimdi eski diyet listelerimi her hafta değiştirerek gidiyorum ben de. İyi gibi şimdilik bakalım. ♥

Cerrahlığı ben de çok istedim. 😂 Ama hem çok yıpratıcı hem de çok fazla dava falan açılıyor. O yüzden şimdilik biraz soğudum. İleride ne olur bilmiyorum. Gerçi kadın doğumda da ameliyat falan var. O da bir nevi cerrahlık. 🤪🤪 Bakalım zaman ne gösterecek. Umarım hangi bölümde olursam olayım iyi bir doktor olurum, tek dileğim bu. Siz de hastalık için değil ama çay içmeye gelirsiniz. 😂🙈
Ah paccim ne tatlı doktor olursun sen 🤩🤩♥️ Allah yardımcın olsun inşallah 🤗

Back
X