• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bugünlerde bazı özel sebeplerden dolayı pek keyfim yok ortim.. bugün biraz yürüyüş yaparım yine zıp yapamıcam.. cumaya kadar eksimi koruyup en azından 53 ü sıfırlayabilirsem iyi olur -900 eksim olmuş olur planım bu.. senin artılar ne oldu atabildin mi ödemi

daha önce 2 defa daha kilo almıştım ama en fazla 10 kg flndı sınav dönemlerimdeydi oturup ders çalışmaktan.. ama hamilelikle birlikte aldığım kiloyu hiçbir dönemimde almamıştım
Atmaya çalışıyorum bende elimden geleni yapıyorum. Sende sıkma canını keyfini kaçıran neyse inşallah geçer bir an önce..❤

Sen bekle kuzum gece olayıda zor olmasın sana
Şimdi sadece algılamasını sağla dediğin gibi oyun gibide olsa lazımlık yada WC ye otursun ısınır mevzuya 😁
Kolay gelsin o da bebeklikten çıkıyor 🤗 Eylül gibi başlarsın olmadı oralar sıcak olur Eylüldede
Di mi haklısın.. dün gece taşındık çişi 😣 gece çok susamış içmiş bütün Suluğu farketmedim hiç.. ben en iyiyi Eylül sonu Ekim gibi suya çok gerek olmucak zamanlar bakayım bu işe yoksa gece ıslatması çok üzer bizi...

Canım erken yiyerek çok iyi yapmışsın ama akşam meyve yeme🙈şeker oranı yüksek hatta dayanabilirsen su ve bitki çayı iç sadece

Ya ne guz,ben de çok severim çiçekleri🥰cam guzelinin fotosunu atar mısın müsait olduğunda tahmin ettiğim çiçek mi bakayım🙈
Cherry Mom Cherry Mom şeker orucuna başlamak isteyenlerle başlasak da uygun olan bı arkadas sevginin yaptığı gibi takibini yapsa nasıl olur?

Yasak yoksa bile gitmek tehlikeli bence canim

Oglunun doğum tarihi ne?
Atmaya çaşışayım canım.. içi borda dışı yeşilli yapraklı bir çiçek.. daha doğrusu yaprak 😂çiçek açıyor mu bilmiyorum

Yaa özür dilerim ama burayı bir gözü kapalı okuyorsun güldüm yanlış anlama 😁🤭
Yoğunsundur illaki buraya gelip katılmak istemen bile bir cesaret çünkü zayıflama yarışları kuralları malum baya bir mesai istiyor 🤷
Soruna gelecek olursam :)
Daha önce takımca şekersiz 21 gün yapmıştık iyide olmuştu o zamn sevgi takip ediyordu S Suskunhanim da yeniden yapalım biri takip edebilir mi demiş bende onu ekibe yönlendirdim yapabilecek olan var mı diye bakalım bir cevgaver bekliyoruz liste tutması için tutan olursa ekipce isteyenlerle başlarız inşallah ♥
Islerimibitirdim ❤❤❤
Aslında yazılanları okuyorum ama kimseyi tanımadığım için konuşulanların çoğunu anlamıyorum 🤭 o yuzdén yorum yapamıyorum
O listeyi bile yeni anladım
Orti yazılıyor kim kimin ortisimesela
Geven gün tarti konusu geçti okudum okudum çözemedim araya da girmedim 😂😂😂
Herkes birbirini izin zamandır tanıyınca yeni yeni alışmaya çalışıyorum
Dun çok hastaydım o yüzden dikkatsiz okumuşum sanırım 🤭😘

Atmaya çaşışayım canım.. içi borda dışı yeşilli yapraklı bir çiçek.. daha doğrusu yaprak 😂çiçek açıyor mu bilmiyorum
Buymuş S Suskunhanim cım:)
IMG-20200708-WA0003.webp

Di mi haklısın.. dün gece taşındık çişi 😣 gece çok susamış içmiş bütün Suluğu farketmedim hiç.. ben en iyiyi Eylül sonu Ekim gibi suya çok gerek olmucak zamanlar bakayım bu işe yoksa gece ıslatması çok üzer bizi...
Kaç aylık canım

Cherry Mom Cherry Mom ben tutayım 21 gün şekersiz listesini ama ricam herkes listesini gün belirterek en geç 23.00e yazmış olsun. En azından katılanlar. Ki bende 2 Listeyi karıştırmayayım🙈
Benimde ne zamandır aklımdaydı
Acaba yapsam.mi diye
Bayram baklavasına kadar bitirelim bari 🤭🤭🤭

Cherry Mom Cherry Mom ben tutayım 21 gün şekersiz listesini ama ricam herkes listesini gün belirterek en geç 23.00e yazmış olsun. En azından katılanlar. Ki bende 2 Listeyi karıştırmayayım🙈
Ah canım teşekkür ederiz
Evettt şekersşzz e kimler katılıyor kızlar Mehfam Mehfam yı etiketleyip dönüş yapalım ♥️

Islerimibitirdim ❤❤❤
Aslında yazılanları okuyorum ama kimseyi tanımadığım için konuşulanların çoğunu anlamıyorum 🤭 o yuzdén yorum yapamıyorum
O listeyi bile yeni anladım
Orti yazılıyor kim kimin ortisimesela
Geven gün tarti konusu geçti okudum okudum çözemedim araya da girmedim 😂😂😂
Herkes birbirini izin zamandır tanıyınca yeni yeni alışmaya çalışıyorum
Dun çok hastaydım o yüzden dikkatsiz okumuşum sanırım 🤭😘
Doğru sende haklısın canım zaman laZım biraz kalabalık bir ekibiz birde :))
Nasıl oldu boğazın canım ?

Back
X