• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Atmaya çaşışayım canım.. içi borda dışı yeşilli yapraklı bir çiçek.. daha doğrusu yaprak 😂çiçek açıyor mu bilmiyorum
yaprağı güzel diyorlar bizde buna🙂
Evet evet yaprağı güzel bu🙂 cam güzeli dediğimiz çiçek açıyor ama farklı yerlerde farklı adları oluyor🙂🤲
Saksı da pek güzelmiş😍ama benim gözüm kitaplarda🙈 en alttaki adem güneşin bırak ve rahatl, uüstteki yine Adem Güneş ama kitabı tahmin edemedim, bi üstteki(alttan 3.) Mahremiyet eğitimi galiba🙈doğan Cüceloğlu nün hangi kitabi

Canım ben atamadım kaptan yardımcı oldu..
Komşudan minik bir sap almıştım ben önce onu suda bekletin bir hafta sonra toprağa geçirdim 10 gün falan çok cansız durdu sonra birden böyle kocaman oldu 😂içeriyi daha çok sevdi ama hergğn minik minik uapraklar çıkıyor ♥
Çok Güzel duruyor ♥️

EceZ banlanmış :KK43: 🤷
Yaa😭 ama mesajda özellikle yazmıştım arkadaş ceza almasin diye😔 ama bu mesajdan olmadı galiba, Kazen Kazen cevap yazmamış görmemiş olabilir.
Ben ilk başta mesajı kur alıyordum istek formu gibi bı şey olur mu diye orda şikayet yazanı işaretledim acaba ondan mı oldu😔😔 ben sadece fotomun kaldırılmasını istemiştim😔

Di mi haklısın.. dün gece taşındık çişi 😣 gece çok susamış içmiş bütün Suluğu farketmedim hiç.. ben en iyiyi Eylül sonu Ekim gibi suya çok gerek olmucak zamanlar bakayım bu işe yoksa gece ıslatması çok üzer bizi...
Aynen canım geceyide düşünmek lazım zaten uzmanlar gece bezi kuru olduğunda eğitime başlayın derler hep

Saksı da pek güzelmiş😍ama benim gözüm kitaplarda🙈 en alttaki adem güneşin bırak ve rahatl, uüstteki yine Adem Güneş ama kitabı tahmin edemedim, bi üstteki(alttan 3.) Mahremiyet eğitimi galiba🙈doğan Cüceloğlu nün hangi kitabi
Bende çiçekten çok kitaplara baktım🤩

Yaa😭 ama mesajda özellikle yazmıştım arkadaş ceza almasin diye😔 ama bu mesajdan olmadı galiba, Kazen Kazen cevap yazmamış görmemiş olabilir.
Ben ilk başta mesajı kur alıyordum istek formu gibi bı şey olur mu diye orda şikayet yazanı işaretledim acaba ondan mı oldu😔😔 ben sadece fotomun kaldırılmasını istemiştim😔
Canım forumunda kuralları var ihlal edildi sonuçta evet EceZ bilerek yapmadı ama düşünmek gerek 🤷

Canım forumunda kuralları var ihlal edildi sonuçta evet EceZ bilerek yapmadı ama düşünmek gerek 🤷
Ya aklına gelse yapmazdı ya da uyumamış olsam hemen görsem silerdi😔 mezuniyetine az kalmışken yavaslatacak şeyler yaşamasını istemem😔inşallah hallolur hemen

Ya aklına gelse yapmazdı ya da uyumamış olsam hemen görsem silerdi😔 mezuniyetine az kalmışken yavaslatacak şeyler yaşamasını istemem😔inşallah hallolur hemen
Yok canım Ece takılmaz diyetini bozmaz üzülme sen
Gece de fark etsen düzenle diyip foto silmek yine ban sebebi üzme canını sende

Altını özellikle cizdiniz ama bunun tekrari olmaması için bu şart. Siz buradan silince kalkti sanıyorsunuz ama bunu Google indeksledi ise ömür boyu İnternet'e kalır.

Back
X