• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bugünlerde bazı özel sebeplerden dolayı pek keyfim yok ortim.. bugün biraz yürüyüş yaparım yine zıp yapamıcam.. cumaya kadar eksimi koruyup en azından 53 ü sıfırlayabilirsem iyi olur -900 eksim olmuş olur planım bu.. senin artılar ne oldu atabildin mi ödemi
Canım keyfini bozan ne ise geçsin gitsin umarım ♥️

Çok haklısın canımmm. Ben zaten annemdeyim, saatimi de evde bırakmışım. Adımlarımı sayamıyorum. Ama yatın yemekten sonra yürüyüş yapacağız. Bebelerim rahat verse yüzeceğim de ama anca kıyıda kumla oynuyoruz :olamaz: Ama eve dönünce eliptik kullanmaya başlayacağımmmm
Yürüyüşler iyi olur canım yapabilirsen 🤗
İyi tatiller ne kadar kalacaksınız orda

Ayy suskun hanımcım çok tatlısın 🤗 üzülme..öğrenmiş oldunuz .. 3 gün herhalde daha önce ban vs yemedi ise
Ya kızcağız hepimizden daha çok önem veriyor yarışmaya,kendim yesem bu kadar üzülmem,sebep olmuş gibi hissettim 😔 hayırlısı bakalım yapacak bir şey yok😔

yaprağı güzel diyorlar bizde buna🙂

Evet evet yaprağı güzel bu🙂 cam güzeli dediğimiz çiçek açıyor ama farklı yerlerde farklı adları oluyor🙂🤲
Saksı da pek güzelmiş😍ama benim gözüm kitaplarda🙈 en alttaki adem güneşin bırak ve rahatl, uüstteki yine Adem Güneş ama kitabı tahmin edemedim, bi üstteki(alttan 3.) Mahremiyet eğitimi galiba🙈doğan Cüceloğlu nün hangi kitabi
Hahaha 😂
Aynen tatlım mini bir kitaplığın var orada benlm adem güneş doğan Cüceloğlu Ahmet Şerif İzgören Hatice Kübra tongar bir kaç diyet kitabı ve hanım sahabiler var ♥️ elimin altın da okuyorum işte arada derede ♥️
Ama değişicek sanırım uzun zamandır diğer kitaplığıma talıcam artık yeni altıklarım çiçekler derken sığmıyorlar 😂

Sen de bunları okudun sanırım ♥️

Hahaha 😂
Aynen tatlım mini bir kitaplığın var orada benlm adem güneş doğan Cüceloğlu Ahmet Şerif İzgören Hatice Kübra tongar bir kaç diyet kitabı ve hanım sahabiler var ♥ elimin altın da okuyorum işte arada derede ♥
Ama değişicek sanırım uzun zamandır diğer kitaplığıma talıcam artık yeni altıklarım çiçekler derken sığmıyorlar 😂

Sen de bunları okudun sanırım ♥
Mantık hep aynı galiba🙈ben de aylık okuduklsrimi okuyacaklarimi masanın kenarına sisiyorum sürekli göz önünde olsun diye🙈
Evet canim okudum,sevdiğim yazarlar,adem güneşi YouTube ta datakip etmeye çiziyorum fırsat buldukca

Çok Güzel duruyor ♥
Baya baya büyüyormuş bu 🌹 daha çoooook çiçeklerim var nedense bir merak sardım onlara balkon da kenarlarda yer yok 😂
Sizin de aklınız da olsun ben saksıları bu beyaz çırt çırt kelepçe ile demirlerime dışarıdan bağlıyorum 😂çok sağlam oldular 😂ekstra sakso için demir o ferforje aparat almadım çok pahalı 🙅
Ama tabii şimdi temmuz güneşi cayır cayır güneş sevmeyemleri perdenin arkasına cam kenarına raflara bazıları içerimsalon mutfak 😂oralara koydum 🌹 daha iyi geldi.. hele bir ortamcam var 😂😂tutmadı yazık tam öldü baktım dibinde hiç abartısız minik tırnağın kadar yaprak patlamış.. atmadım artık onu oğlanın odasına gölge ama sıcak ortama koydum şimdi minik tırnak değil minik parmağımın yarısı kadar oldu 😂o baya büyürse çok sevinirim 😂

Baya baya büyüyormuş bu 🌹 daha çoooook çiçeklerim var nedense bir merak sardım onlara balkon da kenarlarda yer yok 😂
Sizin de aklınız da olsun ben saksıları bu beyaz çırt çırt kelepçe ile demirlerime dışarıdan bağlıyorum 😂çok sağlam oldular 😂ekstra sakso için demir o ferforje aparat almadım çok pahalı 🙅
Ama tabii şimdi temmuz güneşi cayır cayır güneş sevmeyemleri perdenin arkasına cam kenarına raflara bazıları içerimsalon mutfak 😂oralara koydum 🌹 daha iyi geldi.. hele bir ortamcam var 😂😂tutmadı yazık tam öldü baktım dibinde hiç abartısız minik tırnağın kadar yaprak patlamış.. atmadım artık onu oğlanın odasına gölge ama sıcak ortama koydum şimdi minik tırnak değil minik parmağımın yarısı kadar oldu 😂o baya büyürse çok sevinirim 😂
Maşallah maşallah
Ben hiç anlamam çiçek işinden annemde hep kızar ya bi çiçeklerime baksana ilgilensene diye 🙈🤭

AA ben bilmiyorum o kelepçeleri,nasıl bir şey?sardunyalar ima yapayım dönünce gerçi kışın içeri aliyorum, soğuk oluyor malum😔

Evet sen vazgecince bu kez o vazgeçmiyor😅benim aloaveram da öyle olmuştu yılbaşı çiçeğim de.
Yaprağı güzel bir metreyi geçiyor ama ben böyle minik hallerini daha çok seviyorum

AA ben bilmiyorum o kelepçeleri,nasıl bir şey?sardunyalar ima yapayım dönünce gerçi kışın içeri aliyorum, soğuk oluyor malum😔

Evet sen vazgecince bu kez o vazgeçmiyor😅benim aloaveram da öyle olmuştu yılbaşı çiçeğim de.
Yaprağı güzel bir metreyi geçiyor ama ben böyle minik hallerini daha çok seviyorum
Şunlar sanırım çok mantıklı geldi banada

Eklentiler

• Screenshot_2020-07-08-13-54-18-104_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2020-07-08-13-54-18-104_com.android.chrome.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 23
Doğru sende haklısın canım zaman laZım biraz kalabalık bir ekibiz birde :))
Nasıl oldu boğazın canım ?
Iyiyim biraz daha. Gıcık gıcık batıyor farenjitin kötü tarafı birde ben soğuk süt içtim o da etkiledi

Back
X