- 2 Mayıs 2020
- 551
- 1.903
- 63
- 30
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #362.361
sağol canım inşAllahAtmaya çalışıyorum bende elimden geleni yapıyorum. Sende sıkma canını keyfini kaçıran neyse inşallah geçer bir an önce..❤
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol canım inşAllahAtmaya çalışıyorum bende elimden geleni yapıyorum. Sende sıkma canını keyfini kaçıran neyse inşallah geçer bir an önce..❤
Canım keyfini bozan ne ise geçsin gitsin umarımbugünlerde bazı özel sebeplerden dolayı pek keyfim yok ortim.. bugün biraz yürüyüş yaparım yine zıp yapamıcam.. cumaya kadar eksimi koruyup en azından 53 ü sıfırlayabilirsem iyi olur -900 eksim olmuş olur planım bu.. senin artılar ne oldu atabildin mi ödemi
Yürüyüşler iyi olur canım yapabilirsenÇok haklısın canımmm. Ben zaten annemdeyim, saatimi de evde bırakmışım. Adımlarımı sayamıyorum. Ama yatın yemekten sonra yürüyüş yapacağız. Bebelerim rahat verse yüzeceğim de ama anca kıyıda kumla oynuyoruzAma eve dönünce eliptik kullanmaya başlayacağımmmm
Şimdi gördüm canım çok pardonCanim ben 2 gunluk toptan dun gece eklemistim, bugunun de simdi menuyle ekliycem![]()
Ne kadar sürecek peki?Altını özellikle cizdiniz ama bunun tekrari olmaması için bu şart. Siz buradan silince kalkti sanıyorsunuz ama bunu Google indeksledi ise ömür boyu İnternet'e kalır.
Ya kızcağız hepimizden daha çok önem veriyor yarışmaya,kendim yesem bu kadar üzülmem,sebep olmuş gibi hissettimAyy suskun hanımcım çok tatlısınüzülme..öğrenmiş oldunuz .. 3 gün herhalde daha önce ban vs yemedi ise
Hahahayaprağı güzel diyorlar bizde buna
Evet evet yaprağı güzel bucam güzeli dediğimiz çiçek açıyor ama farklı yerlerde farklı adları oluyor
Saksı da pek güzelmişama benim gözüm kitaplarda
en alttaki adem güneşin bırak ve rahatl, uüstteki yine Adem Güneş ama kitabı tahmin edemedim, bi üstteki(alttan 3.) Mahremiyet eğitimi galiba
doğan Cüceloğlu nün hangi kitabi
Mantık hep aynı galibaHahaha
Aynen tatlım mini bir kitaplığın var orada benlm adem güneş doğan Cüceloğlu Ahmet Şerif İzgören Hatice Kübra tongar bir kaç diyet kitabı ve hanım sahabiler var ♥ elimin altın da okuyorum işte arada derede ♥
Ama değişicek sanırım uzun zamandır diğer kitaplığıma talıcam artık yeni altıklarım çiçekler derken sığmıyorlar
Sen de bunları okudun sanırım ♥
Baya baya büyüyormuş buÇok Güzel duruyor ♥
HahahaYa var yaekibin 2. Patavatsızıda sen
![]()
ne yapcam ben sizle
![]()
Allah korusun durun durduğunuz yerdeHahahadoğuştan böyleyim
ben de Ban yerdim çok ama şimdi öyle çok gezip yorum yazamıyorum
benlm Ban artık bir hafta olur bu sefer
![]()
Maşallah maşallahBaya baya büyüyormuş budaha çoooook çiçeklerim var nedense bir merak sardım onlara balkon da kenarlarda yer yok
Sizin de aklınız da olsun ben saksıları bu beyaz çırt çırt kelepçe ile demirlerime dışarıdan bağlıyorumçok sağlam oldular
ekstra sakso için demir o ferforje aparat almadım çok pahalı
Ama tabii şimdi temmuz güneşi cayır cayır güneş sevmeyemleri perdenin arkasına cam kenarına raflara bazıları içerimsalon mutfakoralara koydum
daha iyi geldi.. hele bir ortamcam var
tutmadı yazık tam öldü baktım dibinde hiç abartısız minik tırnağın kadar yaprak patlamış.. atmadım artık onu oğlanın odasına gölge ama sıcak ortama koydum şimdi minik tırnak değil minik parmağımın yarısı kadar oldu
o baya büyürse çok sevinirim
![]()
1 gündür ilk cezası iseNe kadar sürecek peki?![]()
AA ben bilmiyorum o kelepçeleri,nasıl bir şey?sardunyalar ima yapayım dönünce gerçi kışın içeri aliyorum, soğuk oluyor malumBaya baya büyüyormuş budaha çoooook çiçeklerim var nedense bir merak sardım onlara balkon da kenarlarda yer yok
Sizin de aklınız da olsun ben saksıları bu beyaz çırt çırt kelepçe ile demirlerime dışarıdan bağlıyorumçok sağlam oldular
ekstra sakso için demir o ferforje aparat almadım çok pahalı
Ama tabii şimdi temmuz güneşi cayır cayır güneş sevmeyemleri perdenin arkasına cam kenarına raflara bazıları içerimsalon mutfakoralara koydum
daha iyi geldi.. hele bir ortamcam var
tutmadı yazık tam öldü baktım dibinde hiç abartısız minik tırnağın kadar yaprak patlamış.. atmadım artık onu oğlanın odasına gölge ama sıcak ortama koydum şimdi minik tırnak değil minik parmağımın yarısı kadar oldu
o baya büyürse çok sevinirim
![]()
Umarım öyledir, teşekkür ederim1 gündür ilk cezası ise
Şunlar sanırım çok mantıklı geldi banadaAA ben bilmiyorum o kelepçeleri,nasıl bir şey?sardunyalar ima yapayım dönünce gerçi kışın içeri aliyorum, soğuk oluyor malum
Evet sen vazgecince bu kez o vazgeçmiyorbenim aloaveram da öyle olmuştu yılbaşı çiçeğim de.
Yaprağı güzel bir metreyi geçiyor ama ben böyle minik hallerini daha çok seviyorum
Iyiyim biraz daha. Gıcık gıcık batıyor farenjitin kötü tarafı birde ben soğuk süt içtim o da etkilediDoğru sende haklısın canım zaman laZım biraz kalabalık bir ekibiz birde :))
Nasıl oldu boğazın canım ?
Ben dedim büyük ah aldın dedim bak ayağını kaydirdilarEceZ banlanmış![]()
![]()