• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Iyiyim biraz daha. Gıcık gıcık batıyor farenjitin kötü tarafı birde ben soğuk süt içtim o da etkiledi
Banada çalışırken çok olurdu habire konuşmaktan 🙈🤭ses tellerimden hep sıkıntı yaşardım iş bitti sorun gitti :)
Bu sıcakta nasıl olur bilmem ama ballı ıhlamur flan yumuşatır orayı herhalde

Yok canım Ece takılmaz diyetini bozmaz üzülme sen
Gece de fark etsen düzenle diyip foto silmek yine ban sebebi üzme canını sende
Bırakır mı ödem atacam diye maydanoz suyu icmekten yeşerdi 😂😂 S Suskunhanim ortisini bitiren suskun bunları geçen hafta yapaydın iyiydi 😂😂😂

Sabah:
-1 dilim peynirli börek

Öğle:
-2 yk pirinç lapası

Ara:
-1 tk fıstık ezmesi-bal karışımı

Akşam:
-2 kk beyaz peynir
-3 karabuğday patlağı

Spor: 6000 adım yürüyüş.

Calypso95 Calypso95 cum neye şaşırdın? Menüm fazla mı karbonhidratlı geldi yoksa yürümeme mi şaşırdın?😂😂😂

Nasıl tutturuyor tam olarak anlamadım ama onlar çok ucuz askılı saksılar ise pahalı denemek lazım :) benim evde hiç çiçeğim yok siz deneyin artık :))))) öyle bir deliyim ki yapay çiçekleer bile barınamıyor evimde 🙈😁
Yapay çiçekler niye barinamasin, koysan kalır da koymamissindir😅
Ben sevmiyorum yapay, doğal ve gerçek olacak🙈gelimde bulursam atayım evdekileri

IMG_20200608_064455.jpg IMG_20200608_064337.jpg IMG_20200608_064214.jpg IMG_20200608_064200.jpg IMG_20200608_064150.jpg IMG_20200608_064143.jpg IMG_20200608_064137.jpg IMG_20200601_071637_556.jpg IMG_20200511_225315.jpg
Cherry Mom Cherry Mom hanmeli hanmeli

EceZ banlanmış :KK43: 🤷

Aaa neden yahu bdv vakası mı yoksa🙈 Bu beni üzer çünkü sen çok uyarmıştın bdvcileri🙈 Cherry Mom Cherry Mom Ay yazık Ecesiz olmaz yaa mezun olmasına da az kalmıştı, ne yapmamız lazım geri gelebilmesi için?
Takıma katkısı da çok, sağolsun ya bunca kısa zamanda azim neymiş öğrendik sayesinde🙈

Ben çiçeklere düştüm bu ara :d kendimee çiçek söylicem karar veremedim hangisini alsam sjsjjsj
Canim ne zamandır şiir sözüm vardi yazamadım,hem yazayım hem cevap vereyim😂

Tatli bir yaz haftasiydi ortiligimiz
Elbet yaz bitmeden zayifliyiciiizz
Madem çiçek alacağım diyorsun
Pek güzel olur begonvil dostun
Usta olmak gerek büyütmek icin
Sarmasik olsa da bol güneş ister
Ustasin sen bilirim
Maharetini gosteriver🥰🥰

Canım ortanca ve sardunya benim favorim çok güzel açıyorlar ama evin içinde az yer kaplasin Diyorsan attığım resimde turuncu bir çiçek var ya(adını unuttum) o dan alabilirsin renk renk
Hatta çok kolay çoğalır,yakınlarında birilwrinde varsa dalından bile tutar

Back
X