• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Rumuza yakışır bir yorum oldu 🤗
Ayy evet kaptan ben cok ınanırım ve hepte olur. Hayatımda sadece 1 kere hayırlı demedım olmasını cok ıstıyordum olduda sonrası cok kotu oldu o yuzden olmuyorsa bır hayrı olduguna ve sonrasında ıyı bır sey olacagına ınanırım ve hepte guzelı olur. rumuzumuda alırken aslında sadece umutlu olarak dusunmemıstım onunda hıkayesını anlatayım hadı dusuk cenelı bırı olarak Umutlu = U mutlu = u harfı ingillizce you demek ya you mutlu ben mutlu= sen mutluysan bende mutlu anlamınada getırmek ıstemıstım. Hay Allahım ne komplike düşünüyorum bazen :olamaz:
1 aydır cevizli su içiyor istikrarla geceden koyuyor sabah içiyor bende o düzen yok 🤷
Kolestrol yukseklıgı ıcın mı yapıyor

Ayy evet kaptan ben cok ınanırım ve hepte olur. Hayatımda sadece 1 kere hayırlı demedım olmasını cok ıstıyordum olduda sonrası cok kotu oldu o yuzden olmuyorsa bır hayrı olduguna ve sonrasında ıyı bır sey olacagına ınanırım ve hepte guzelı olur. rumuzumuda alırken aslında sadece umutlu olarak dusunmemıstım onunda hıkayesını anlatayım hadı dusuk cenelı bırı olarak Umutlu = U mutlu = u harfı ingillizce you demek ya you mutlu ben mutlu= sen mutluysan bende mutlu anlamınada getırmek ıstemıstım. Hay Allahım ne komplike düşünüyorum bazen :olamaz:
Ay kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi 😬🤩🤩

Evet canım iyi değilim bu aralar beni af edin :KK43:
Zaman zaman hepimizde oluyor böyle ama mühim olan toparlanmaya bilmek😉 canını sıkan insanlarsa onlara inat kalk ayağa, yok olaylarda sığın yaradana🤲
Elbet vardır bir Hayrı😉
Ya işte işin komik tarafı dün sabah yumurtaları alıp terketmiş yuvayı :KK70: erkek kuş gelip bakıyo diyorum senin hanım çocukları aldı gitti heyyy ahhahahshsh

Yuva bozuldu :KK14:
Ya çok hoşsun😂😂😂😂😂
Yaa cidden anlamadım. 😂😂😂 Ay resmen sporsuzluktan rezil oldum iyi mi. 😂😂 Ne yaşlısı canım? Ben sizlerin yerinde olsam pertim çıkar. 😂 Tek yaptığım kendimle ilgilenmek. Ev, çocuk, iş... Bu kadar şeye ben asla yetişemem. 🙈

Ayy hadi inşallah kaptanım. Bugün mutluyum. Benim bugün motivasyonum da iyiydi takıma göre. 😂 Yine kaçamaksız bir günle kapattım. Annem sarma verdi bir taneden bir şey olmaz diye. Olmazdı aslında ama canım istemedi. 😂🙈
Aslanım beeee💪💪💪💪💪süpersin,işte bu yüzden spor yapmasan da verebiliyorsun, muhteşem👏👏👏👏👏👏👏👏👏
1 aydır cevizli su içiyor istikrarla geceden koyuyor sabah içiyor bende o düzen yok 🤷
Canım o su bağırsaktaki yararlı bakterileri de öldürüyor diye duymuştum,bı araştırın isterseniz
U UmutluBen o kadar düşünemem dedim ama nickim 🙈
Hamileyken cinsiyeti bilmeden kayıt olmuştum siteye
Erkek olursa emre kız olursa nisa
Kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi🙈
U UmutluBen çok orijinal kız😂 ne iş yapiyon da böyle çetrefilli düşündün😂😂

Kizlaaaarr pacman pacman kadar olmasa da ben de bı eferin i hak ettim😂 yemedim💪
Midem bulaniyor ya da geç yiyince mideme dokunuyor yalanını diyecektim ama içim rahat etmedi🙈 olee dün dük diyetteyim yiyemem ama benim için çok hazırlık yapmışsınız götürüp sabah yerim dedim😂😂😂😂 3 kase sutlac ve bir tabak kurabiye poğaça mutfakta sabahı bekliyor😂😂😂

Kadınlar kulübünün admini bir erkek ha vay be illa herşey e el atacaklar
Evet erkek, bizim buralardan o da😊
Esi de uye buraya.
Uyelik 10 yila yakin olunca, ogrendim🙈
U UmutluBen o kadar düşünemem dedim ama nickim 🙈
Hamileyken cinsiyeti bilmeden kayıt olmuştum siteye
Erkek olursa emre kız olursa nisa
Ben ilk nicki gordugumde adini sinem sandim:KK70:
Anaamm herkes uyuyup yağ yakmaya başlamış🙈🙈 iyi geceler o zaman🥰
İyi gecelerrr, ben de bu saatlerde gelebiliyorum:KK25:

Kizlar dun konusu gecmisti, alintilayacaktim unutmusum, sonra da geri donmeye usendim. Sekersize ben de basladim bugun. Arefeye 21 gun var, tam denk geldi.

Kizlar dun konusu gecmisti, alintilayacaktim unutmusum, sonra da geri donmeye usendim. Sekersize ben de basladim bugun. Arefeye 21 gun var, tam denk geldi.
Ben de bugün başladım dün bozunca🙈 Anamın reçelleri den yememek beni çok zorlayacak😭

Cherry Mom Cherry Mom
Günaydın ❤ dün öğlen 2 kilo fazlam vardı şişkinliğim de var ama bugün sanki iyi gibiyim tartılmadım da fazla varsa da kilo bildirimi yapacakmiyiz özel durumdan ötürü izin alabiliyornuyuz

Günaydın
Dün moralim bozuktu ama bugün iyiyim. Çok uzun zamandır hormonal problemler yaşıyordum
Dun dedim ya ovulasyon günündeyim diye gece bulantılarım olunca anladım evet sonunda düzene girdim çok şükür
En büyük korkum menapoz du Allah nasip ederse bir çocuk daha istiyorum çünkü o yüzden birazda kilo verme isteğim
Aslında bugün belki biraz daha düşük çıkardım ana gece bulantim olunca tuzlu peynir ekmek yedim 2 dilim kadar
Burda 44 bedenden 38e düşenleri okumak bana iyi geliyor o yüzden şimdi limonlu suyumu icio kızım uyanana kadar leslie yapacağım 😘

Back
X