• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aynı mi kalsa ki bilemedim bütün planlarım bozuldu
Güncel 68.7
Hedef 66
Çok uçtun gibime geldi 👀
70.1 güncel
69.8 hedef
pawlover pawlover İnşallah tuttururum 6lı rakamları en son lisede görmüştüm 😔😔😭
200 gram sonra 6dasın hiç bişey kalmadı tabi ki yaparsın 😍
Bu hafta hedefimi ufak tutayım 66.5 olsun yine en azından hedefi geçeceğim emin olmuş olurum 😂
Canım hedef verirken beni etiketler misin böyle gözümden kaçabiliyor

Çok uçtun gibime geldi 👀

200 gram sonra 6dasın hiç bişey kalmadı tabi ki yaparsın 😍

Canım hedef verirken beni etiketler misin böyle gözümden kaçabiliyor
Ayy kusura bakma kuzum yaa hep unutuyorum bilirsin beni farklı sayfalara yazı yazmakta üzerime yok :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

Ay benimde ilk çocuk ama ben yaramaz hatta fena yaramaz olduğunu anlayabiliyorum 🙈🙈
Ben çok öyle bakmak istemiyorum sanırım 🤔 kendime de hep yaramaz vs vs dersem çocuk daha çok yaramaz olur.. diyenlere de hayır yaramaz değil normal bir çocuk belki sadece fazla zeki olabilir diyorum 😂😂
Her anne babaya evladı zeki gelir ya onun gibi 😂😂😂
Bildiğin çocuk işte yapması gerekeni yapıyor ben hiç inatlaşmıyorum şimdi 2 yaş öncesiyiz ya sendrom d geldi geliyor 😂😂😂
Öyle relax olmak için kendi kendimi avutıyorum işte 🤭

Benimkinin abisi olunca hem kibar hem yaraz🙈ama gerçekten kız çocukları bambaşka,rabbim nasip etsin inşallah😍😍🤲🤲

Tam Yerine geldin, hoş geldin🙂🌷
Daha önce hangi diyetleri uyguladin? Aramızda if yapan var, kalori sayan var, şeker orucu tutan var,ne ararsan var😂

Anamm İzmir ekibi kalabaliklasiiii😂😂
İnşallah tatlım istiyotum ♥️ şöyle güzel evcilik falan otanrız onunla daha düzenli olur 😂 oğlanla oynuyoruz evcilik ama çok dağınık 😂😂 ben topluyorum o bozuyor 😂kız olsa karşılıklı daha kolay çay içeriz sanırım 😂

Back
X