- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #362.941
Menümde var çok güzeldi kız lif ağırlıklıPaylaşta kimse yapmasın![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Menümde var çok güzeldi kız lif ağırlıklıPaylaşta kimse yapmasın![]()
Hayaller bakalım streste olmam lazım zaten olmazsam yanlış olurÇok fazla yine stres yapacaksın -300 de stres olma
Nereye kuzu senin tadını bulabilir mi Bi insan başka Bi yerde :)Öyle mııııı gitcen miiiiii![]()
Bende öyle biliyorum ama ne olduğunu hala çözemedim. Sabah tartiya güvendim dedim ölçü alayım ölçüde belli olur. Bacaklarımda masaj yapmıştım yatmadan bide sabaha kadar yüksekte tutacam diye uyuyamadım bile stresten. Ölçülerim geçen cumaya göre eksilmiş ölçülerim eksiyken ben nasıl o kadar artı olabilirim.son 4 gün kaçamağı falan bi tarafa at yemeklerim bile akşamları yağsız pişti öğlenleri 1 tk yağla pistiAslında böbrekte sıkıntı olunca çok tuvalete gidilir ben öyle biliyorum
Ben devamlı gderimde annem ilaç ala ala bitirdin böbrekleri ondan idrar sorunun var dert![]()
Hoşbuldum
Denk geldik aslında hatırlıyorum ben senin adını vebalpamuk u kısa süre denk gelmişizdir belki
2.5 gün-de nasıl 3.2 artiysam öylede azalırım inşallahC Cagrihilal1 kuzum bu haftaki hedefin çok yüksek değil mi? 2.700 nasıl bir hafta geçireceksin kuzum sen?
Unutt gitsinnn hiç takılıp o psikolojiye girme canım geçici bir şey bence hormonlarımız ne işler çeviriyor bize boşverseneBende öyle biliyorum ama ne olduğunu hala çözemedim. Sabah tartiya güvendim dedim ölçü alayım ölçüde belli olur. Bacaklarımda masaj yapmıştım yatmadan bide sabaha kadar yüksekte tutacam diye uyuyamadım bile stresten. Ölçülerim geçen cumaya göre eksilmiş ölçülerim eksiyken ben nasıl o kadar artı olabilirim.son 4 gün kaçamağı falan bi tarafa at yemeklerim bile akşamları yağsız pişti öğlenleri 1 tk yağla pisti
Nereye kuzu senin tadını bulabilir mi Bi insan başka Bi yerde :)
Teşekkürler kaptanım Ortim sayesinde aldık tabi ki birinciliği gelsin 500 spor puanlarıVe haftanın body 1.leriEceZ veee S Suskunhanim
tebrikler kızlar çok iyiydiniz
Eki Görüntüle 2660705
gecmiş olsun paw. Gittiniz mi veterinere nesi varmış. İçim cız etti sen hastalandı yazıncabugün zıpı 23te paylaşamayacağım, köpeğim rahatsızdı işlerim aksadı yoğunum. 00:00 a kadar atabilirsiniz.
Güncel bodyler hayırlı olsunnn
benimki kesin değil kaptan hayaller aslında bayram öncesi eşimi ikna edip götürtebilir miyim derdindeyim ben aslında :)) eğer gidersek 3-5 fark etmez ne kadar olursa. Bu dönem onunda iş yoğunluğu çok çakıldık kaldık burda ama bunada şükür tabi:)) E birşey kalmamış canım sen ne kadar kalacaksın İzmir'de
İnşallah canım şunu iliştireyim sen buna göre ayarla kendiniBu hafta detoks yada sıvı beslenip mezun olmayı planlıyorum çünkü işe başlama durumum var salon üyeliğim de bugün son günü bir süre yenilemicem iş olayını halledene kadar.![]()
1 hafta gecikmeli olsa da evetSen öğrendin bu işi gelir gelmez![]()
Valla benim kızım da yaramazimsi bazen uslu bazen durmazİnan bilmiyorumilk çocuk olunca normali bu gibi geliyor
öyle bazen kız çocuğu görüyorum kibar kşbarlar ama kız diye herhalde ne bilem
![]()
Güncel bodyler hayırlı olsunnn
covıd dolasıyla nasıl gıdebılıyorsun canım spor salonuna randevuyla mı alıyolar nasıl oluyor olmadı bende spor salonumu arıyayım bı ogreneyım yanıyor uyelıkler bos bosBu hafta detoks yada sıvı beslenip mezun olmayı planlıyorum çünkü işe başlama durumum var salon üyeliğim de bugün son günü bir süre yenilemicem iş olayını halledene kadar.![]()