• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

4 ay yumurtlama olmadı hormon ilacı kullandım 2 ay kadar kanamam devam etti ama öyle böyle değil hasta bezini 1 saatte değiştirecek kadar
Ah çok fena bende tersini yaşıyorum 2 ay olacak regli gecikmem buradaki sıcakla düşünün halimi ölmeden mezara koydular beni evde kalabalık saç baş full kapalı oturuyorum 🙈🙈

Esra’cım önceki gün anneanneme gittim, uzun zamandır da yanına gidip kalmıyordum corona mevzusundan dolayı. Perşembe günü antikor testi yaptırdık. Negatif çıkınca hazır içim rahatken anneannemi ziyaret edeyim dedim tüm günüm orda geçti eve geç döndüm yazamadım. Azcık elime telefonu alsam şimdi kime yazıyorsun diyor🙈😂 Ben de huzursuz olmasın diye hiç telefon almadım elime. Ancak kaçamaksız geçen bir gündü onun bilgisini vereyim.😃
Dün ise; eşimle birlikte dip bucak temizliğe giriştik. Önceki gün canım sıkkın demiştim ya, evde böcek gördüm🥺 Benim böcek fobim var ve gerçekten böyle bir iki tane daha görürsem tahammül edemem. Şu nem böceği denilen minik böceklerden. Ay kime söylesem bizim evde de var o her evde olur falan diyorlar birde. 🙈 Bilmiyorum ilginç ama İstanbul’da o böcekten evinde görmeyen yok sanırım😬 Nasıl bir şey... Evim yeni binada olduğu için yerleşirken hiç ilaçlatmayı düşünmedim. Birde normal böcek ilacı işlemiyor bu böceklere. Enteresan bir şey. Evi ilaçlatmam lazım yaa ama bu ortamda da eve birini sokamam🥺 Oturdum ağladım resmen. Anneannem de olur kızım bu mevsimde olur, ne olacak küçücük şeyden diyor Allahımmm bide bana sorun🙈 Normalde de toza pisliğe tahammülü olmayan biriyim yani biliyorsunuz az çok yazıyorum temizlik için kendini yoran bir tipim üstüne ama bu durumda bile evde böcek görüyorum ya deliricem😬 Evi talan ettik dün eşimle. Biliyor çünkü böcek fobimi🙈 sağolsun yardımcı oldu ne var ne yoksa evde döktüm evde kalan 2-3 parça fazlalığı da çıkardım😂 Şimdi deli muamelesi yapmayın cidden etkileniyorum napiim elimde değil🙈 Dışarda gördüğüm böcekten etkilenmiyorum öyle ama evde ne işi var yaa evde görmeye dayanamam. İşte bu yüzden canım sıkkındı oturdum ağladım bir tane varsa bir sürü vardır duygusuna kapılıyorum ki kesin vardır özellikle kitaba geliyormuş bu böcek. Kitapları toptan çıkardım evden babama verdim😬😬😬
Ama bu kendini eziyet canım yaa 😣 inşallah denk gelmezsiniz bir daha gider kısımlarına flann blki bir ilaç konulabilir..
Yıpratma kendini çok 😔

Çok iyi düşümüşsünn 🖐
Bende haftaya annemlerde olacağım o zamn başlarım artık burda zor takip edemem gibi
Aynen öyle kaptanım sizin de mezuniyetinize az kaldı diyetten çıkınca bir anda saldırmamak için kendimi dizginlemek için yapıyorum ben şu anda:KK200::nazar:
Yo yo bizde alacağız canım baksana listemiz full zayıfladı eridi 😬 yeni üye geldi alıştı 3 hafta zatenn 🙈
Hanımeli ve ben mezun oluyoruz sanırım C Cagrihilal1 de seneye katılır artık aramıza :duduk:
Evet yardımcılıktan çıkmak istiyorum, motive edecek motivasyonum kalmadı eskisi gibi
Canım mesajını şimdi gördüm bizim bir hatamız olmadı sana karşı değil mi bazen sonrasını düşünemeyip konuşup yazabiliyoruz bizden kaynaklı birşey olduysa lütfen kusurumuza bakma :(

😀😀😀😀😀 Üstüne gitmeyin kızınn bu hafta etap BİRİNCİsi olur o ♥♥
Etap birincisi olamasa bile eminim ki en az -1 kgsi var :nazar: :nazar: :KK200: geçen hafta 1 senelik ödemi topladı artık üçer beşer vere vere gelir. :D Biraz motivasyonu düştü gibi pek yazmamış ama hepimize oluyor dönem dönem önemli olan bunları atlatabilmek birlikte:emir_bebek:

Gercekten çok igrencmis. Bende böceklere tahammül edemiyorum. Benim evde karınca kaynıyor. Deli oluyorum.
Karınca için sana nane yağı ile su karışımını bir sprey şişesine koyup geldikleri yerlere fısfıslamanı tavsiye ederim. Kokusuna asla gelmiyorlar bir kaç defa sıktıktan sonra. Üzerlerine değil tabii geçiş yollarına sıkıyorsun😃

Etap birincisi olamasa bile eminim ki en az -1 kgsi var :nazar: :nazar: :KK200: geçen hafta 1 senelik ödemi topladı artık üçer beşer vere vere gelir. :KK70: Biraz motivasyonu düştü gibi pek yazmamış ama hepimize oluyor dönem dönem önemli olan bunları atlatabilmek birlikte:emir_bebek:
Aynen canım olur öyle arada ben aylarca 69 a takılmıştım 🙈🙈
Motivasyon düşüyor ama inat edersek biz kazanıyoruz sonra uzun süre takılmıyor ♥️♥️

Aynı ben 🤭
Evde boek görüp gece 1 de temizlik yaptığını da bilirim eb döküp böcek aramisligimgece uykudan uyanıp dolaplara baktigim olmuştur
Kelebek gördüm diye ev ilaclatmistim
Çok korkarım çoğalıp evi talan edecekler gibi geliyor sanirim
Ah aynı duygulardayım!🙈 Çoğalır diye korkuyorum valla şu an ortam böyle olmasa hemen ilaçlatırdım yüm evi. Ama öyle bir durum da olamadığı için ne yapacağımı bilemez durumda dip bucak temizliğe giriştim. Yine de içim hiç rahat değil.😕 Bir daha görürsem yeni ev bakmaya başlarım ben kendimi biliyorum.😕

Son düzenleme:
ayyy geçen bende öldürdüm bu böcekten cok kotü şimdi ilaçlatırıcaz evi. ben korkmam böcekten ama insan ne olursa olsun bir huylanıyorr.

Ben çok araştırdım bu böcek için İstanbul’un çilesi deniyor. Olmayan ev yok gibi nerdeyse deniyor deliricem!😬 Bir daha taşınırken ev sıfır bile olsa ilaçlatmadan asla yerleşmeyeceğim.

Ay bildim bildim🙈🙈 wc de görmüştüm ama ben kitapligimin civarında denk gelmedim hic, kitaplarla alakası olmayabilir canım ya😔 kitaplarına çok üzüldüm😔

Muhteşem👏👏👏👏

Hahaha bazı sitelerde kitap böceği de demişler kitapları çok seviyor diye entelektüel böcek demişler🙈😂 Yine de hiç sempatik değil🙈 Kitaplara içim acıdı inan... Bunca yılın emeği, birikimi vardı ama en azından babamda diye düşünerek rahatlıyorum napiim🤷🏻‍♀️

Ama bu kendini eziyet canım yaa 😣 inşallah denk gelmezsiniz bir daha gider kısımlarına flann blki bir ilaç konulabilir..
Yıpratma kendini çok 😔

Ah Esra’cım elimde olsa.😕 Kızım da etkilenecek diye korktum ben ağlayınca ama benden daha cesaretli çıktı bu konuda. Ben ağlarken babasına; bir şeyler yapmalıyım o benim annem! derken duydum😂🙈

Bu arada yarın diyetisyenimle ketojenik beslenmeye başlayacağım. 2 hafta sürecek bir programa dahil oldum. Özellikle 4. Günden sonra yağ yakımı başlıyormuş. Ancak katı kuralları olan bir diyet. Süt-yoğurt yok bu hafta. Karbonhidrat yok, meyve yok, baklagil yok! Bakalım nasıl geçecek bu hafta. 2 hafta çok iyi sıkacağım kendimi. Sonraki 2 hafta mübarek 2 hafta zaten ayın o kısmı ben aslında yokum🙈😂

Aynen öyle kaptanım sizin de mezuniyetinize az kaldı diyetten çıkınca bir anda saldırmamak için kendimi dizginlemek için yapıyorum ben şu anda:KK200::nazar:

Hanımeli ve ben mezun oluyoruz sanırım C Cagrihilal1 de seneye katılır artık aramıza :duduk:

Canım mesajını şimdi gördüm bizim bir hatamız olmadı sana karşı değil mi bazen sonrasını düşünemeyip konuşup yazabiliyoruz bizden kaynaklı birşey olduysa lütfen kusurumuza bakma :KK43:
Yok canım senlik birşey yok ❤️

Ah çok fena bende tersini yaşıyorum 2 ay olacak regli gecikmem buradaki sıcakla düşünün halimi ölmeden mezara koydular beni evde kalabalık saç baş full kapalı oturuyorum 🙈🙈

off kaptann cok zorrr :( Allah yardımcın olsun

Etap birincisi olamasa bile eminim ki en az -1 kgsi var :nazar: :nazar: :KK200: geçen hafta 1 senelik ödemi topladı artık üçer beşer vere vere gelir. :KK70: Biraz motivasyonu düştü gibi pek yazmamış ama hepimize oluyor dönem dönem önemli olan bunları atlatabilmek birlikte:emir_bebek:
Bu hafta bende 1.liğe adaylığımı koyuyorum var mı bana rakip C Cagrihilal1 ??
Ben çok araştırdım bu böcek için İstanbul’un çilesi deniyor. Olmayan ev yok gibi nerdeyse deniyor deliricem!😬 Bir daha taşınırken ev sıfır bile olsa ilaçlatmadan asla yerleşmeyeceğim.
Al bendende o kadar ama ben bunca yıldır ilk defa gördüm yıllardır istanbulda yaşıyorum. hatta giriş katında bile yasadım. yinede yoktu. Ama benim tam rutubetli odamda var bu bocek. bizim evim tavanı yukardan su almıs evde yeni sayılır 3 yıllık biz tasındıgımızda oyleydı bakımı yapıldı boyandı ama yınede tavan dokuldu o odada.

Hahaha bazı sitelerde kitap böceği de demişler kitapları çok seviyor diye entelektüel böcek demişler🙈😂 Yine de hiç sempatik değil🙈 Kitaplara içim acıdı inan... Bunca yılın emeği, birikimi vardı ama en azından babamda diye düşünerek rahatlıyorum napiim🤷🏻‍♀️
Bnde üzüldüm desene ailemin evinde diye kahroldum burda:)

Aşk olsun balım ne kusuru🥰🥰önceliklerimiz hepimizin var😉
Çok iradelisin ve başaracağından da hiç şüphem yok, çoğu gitti azı kaldı😉 son sınavın de mi?
Sabırsızlıkla bekliyoruz heybetlice dönüşünü🥰🥰🥰
İnşallah suskuncuğum ♥️ Şimdilik resmileştirmiyorum ama hedefi 55’e çektim gibi. 🙈 Yolum bir miktar uzadı kısaca. 😂
Bende bahar dönemi derslerimi hepsinden geçtim canım güz döneminden 2 dersim var bakalım yaz okulu açılırsa yaz döneminde açılmazsa 2.sınıfta alttan dersleri verip 2. Üniden mezun olmuş olucam :21: :21: :21: :21:
Ay hadi inşallah! ♥️ Vallahi o kadar stresliyim ki cuma geçse de kurtulsam diyorum resmen. Sıcakta ders çalışmak çok zor. Seni de çok tebrik ediyorum şimdiden. 🌸
Anaaammm sabah kapindayim derdim ama pazartesi tartısı var😭😭
pacman pacman mezun olunca bunu ceylanda kutlayalım😅😅😂

Tebrik ederim, hangi bölüm 😍 valla maşallah,bazen ben de düşünüyorum ikinciyi ama gözüm korkuyo🙈
Hahahahahahaha bir şey söyleyeyim mi... Ben mezun olacak kiloya gelsem de korkudan yiyemem gibi geliyor artık. 😂 Yavaştan yüzüm falan da küçülmeye başladı. Hoplaya zıplaya dolanıyorum etrafta. Elimden kayıp gitmesine dayanamam. 😂 Ha arada kaçamak gününe denk getirirsek mükemmel şeyler yeriz, o ayrı. 🤪♥️
Deni sevdik zaten yaa sen atlat sınavşarınıda inş biz buralardayız daha. İni güzel ve istediğin notlar gelit 🙏🏻
Yaa 🥺🥺 O kadar az konuşabildim ki sizlerle. Enerjilerimizi paylaşamadık bile. Ben de hepinizi çok sevdim. Zaten bu takımda aksi düşünülemez. Cuma günü bol bol konuşacağız inşallah. ♥️🙈

Kolay gelsin kuzum Allah yardımcın olsun sen bilgi verdikten sonra tabiki idare edilir bir kaç gün dayanırız yokluğuna :KK61:
Ah canım kaptanım. Teşekkür ederim. ♥️ Ben de arada girdim okudum bugün çok kopuk olmamak için. Ama bütün mesajlara böyle akşam cevap veriyorum ki iyice zamanım gitmesin. Neleri hesap eder oldum. 😂 Geçici bir süreç inşallah. Ben de sizleri çok özlüyorum çünkü. 🥺😬

Back
X