Esra’cım önceki gün anneanneme gittim, uzun zamandır da yanına gidip kalmıyordum corona mevzusundan dolayı. Perşembe günü antikor testi yaptırdık. Negatif çıkınca hazır içim rahatken anneannemi ziyaret edeyim dedim tüm günüm orda geçti eve geç döndüm yazamadım. Azcık elime telefonu alsam şimdi kime yazıyorsun diyor

Ben de huzursuz olmasın diye hiç telefon almadım elime. Ancak kaçamaksız geçen bir gündü onun bilgisini vereyim.

Dün ise; eşimle birlikte dip bucak temizliğe giriştik. Önceki gün canım sıkkın demiştim ya, evde böcek gördüm

Benim böcek fobim var ve gerçekten böyle bir iki tane daha görürsem tahammül edemem. Şu nem böceği denilen minik böceklerden. Ay kime söylesem bizim evde de var o her evde olur falan diyorlar birde.

Bilmiyorum ilginç ama İstanbul’da o böcekten evinde görmeyen yok sanırım

Nasıl bir şey... Evim yeni binada olduğu için yerleşirken hiç ilaçlatmayı düşünmedim. Birde normal böcek ilacı işlemiyor bu böceklere. Enteresan bir şey. Evi ilaçlatmam lazım yaa ama bu ortamda da eve birini sokamam

Oturdum ağladım resmen. Anneannem de olur kızım bu mevsimde olur, ne olacak küçücük şeyden diyor Allahımmm bide bana sorun

Normalde de toza pisliğe tahammülü olmayan biriyim yani biliyorsunuz az çok yazıyorum temizlik için kendini yoran bir tipim üstüne ama bu durumda bile evde böcek görüyorum ya deliricem

Evi talan ettik dün eşimle. Biliyor çünkü böcek fobimi

sağolsun yardımcı oldu ne var ne yoksa evde döktüm evde kalan 2-3 parça fazlalığı da çıkardım

Şimdi deli muamelesi yapmayın cidden etkileniyorum napiim elimde değil

Dışarda gördüğüm böcekten etkilenmiyorum öyle ama evde ne işi var yaa evde görmeye dayanamam. İşte bu yüzden canım sıkkındı oturdum ağladım bir tane varsa bir sürü vardır duygusuna kapılıyorum ki kesin vardır özellikle kitaba geliyormuş bu böcek. Kitapları toptan çıkardım evden babama verdim