- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #363.221
Hiç sonuncu olmamıştım bi de sonuncu olayım dedimAma Sonuncu olarak mıneyse sen de bana bu hafta kapısalım mı dereceye adaylığını koyuyomussun 3 yılın odemını toplamıssınn da
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç sonuncu olmamıştım bi de sonuncu olayım dedimAma Sonuncu olarak mıneyse sen de bana bu hafta kapısalım mı dereceye adaylığını koyuyomussun 3 yılın odemını toplamıssınn da
![]()
Hangi bayram 2022 kurban mı
Valla mıBen yardımcı olmam sen kaptan ol ben yardımcın olurum dersen bir düşünürüm![]()
İlk defa spor yapmadım demişin ya ona
O işleri yapacak yardımcılar bulurum ben yapamam liste falan hiç benlik değilValla mıama spor listeleri hesaplama karne body lik ve sonuçları va hepsi sende olacak ?
![]()
Hee hiç sorma bir yanım eksik kaldı. Bugün telafi ettim hgibi amaİlk defa spor yapmadım demişin ya ona![]()
PehO işleri yapacak yardımcılar bulurum ben yapamam liste falan hiç benlik değil![]()
Tartıda niye +3 kg geldiği belli arkadaşımız baya yürek yemiş kaptanımValla mıama spor listeleri hesaplama karne body lik ve sonuçları va hepsi sende olacak ?
![]()
Evet evet bugün iyiHee hiç sorma bir yanım eksik kaldı. Bugün telafi ettim hgibi ama
YönetecemPehne yapcan pardon
![]()
Çiğnemeden yuttumTartıda niye +3 kg geldiği belli arkadaşımız baya yürek yemiş kaptanım![]()
Geçmişsiniz bence bizim tablo boş
Salondan ayrıldım direk 2.liğe geriledik inanamıyorum hilal sana güvenmiştimmmmGeçmişsiniz bence bizim tablo boşbenim mezuniyet kilosu kaç kaptanim
Eyy gidi günler nerden nereye bir zamanlar fark atardık şimdi fark yiyoruz

Yaşlandık burdaSalondan ayrıldım direk 2.liğe geriledik inanamıyorum hilal sana güvenmiştimmmm![]()