• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Süpersin 😍 burayı gerçekten çok seviyordum ama o motivasyonum inan kalmadı ağzımın tadı kaçtı. Bi süre uğramayı düşünmüyorum ama bire bir görüşürüz tabi ki her zaman ben de seni seviyorum özelden yazarım haydi zıpa diye ❤🥰 ben olmasam da zıpla sen bunlar hep eksi gramlara sıkı vücutlara giden güzel yollar 🤩
Ne oldu kim üzdü seni 😔 az daha beklesen beraber giderdik

Menüm;
12:00
1 küçük paket keten tohumlu,kinoali form bisküvi
Süzme peynir
8 siyah zeytin ve çay
1 tk pekmez tahin (uzun zamandır yemiyordum)

15:00
1 salatalık
1 bardak kefir

21:00
1 bardak kefir

2 t.kahvesi
2 L su

Spor sayılmaz ama 2000 adım var
Özlemcim yürüyüşleri baya azalttın :( zaten zor gidiypr ya böyle daha kötü olacak zorla bence 💪

Cute Bean Cute Bean canım dönemedim sana aynen dedğin gi bilgi verildiği taktirde ekip içi kurallar esnetilir ne olacak hepimiz insanız ama en azından haber verilmesini bekliyoruz.
Bu ekiplerin ana sistemi istikrar foruma devamlılık .. bunlar olunca zaten hedef kilo geliyor bir şekilde 🤩

Arkadaşlar kaptan yardımcılığı için talebi olan var mı ? Sadece liste için sormuyorum liste yapılır bir şekilde olmasa da olur ama burda motivasyon sağlayabilecek ben olamasamda devamlılığı sağlayabilecek açıkçası ekiple ilgilenebilecek arkadaşlara ihtiyaç var bu bizim ekibin eksiği oldu bu aralar

Arkadaşlar kaptan yardımcılığı için talebi olan var mı ? Sadece liste için sormuyorum liste yapılır bir şekilde olmasa da olur ama burda motivasyon sağlayabilecek ben olamasamda devamlılığı sağlayabilecek açıkçası ekiple ilgilenebilecek arkadaşlara ihtiyaç var bu bizim ekibin eksiği oldu bu aralar
Benim kendime hayrım yok bu aralar 🙈🙈 leyli falan nerdeki ya motivasyon deyince Leyl-i-fer Leyl-i-fer ı tek geçerim 👍👍

Listeleri asla terketmeyen C Cagrihilal1 15007 adımla birincilik kupasını kaldırıyooor :sampiyon:
Calypso95 Calypso95 12110 adımla ikincilikte yerini alıyor 🏆
Cherry Mom Cherry Mom kaptan 7118 adım ile üçünlük kupasını kaldırıyor 🏆

SaskinAnne SaskinAnne 5000 adım ile mansiyon ödülün sahibi oluyoor 🏅
pawlover pawlover 4500

ayaklarınıza sağlık kızlaar katılım pek az oluyo bu aralar 👀

Back
X