• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Maşallah hadi bakalım cuma günü merakla bekliyoruuuzz :KK60: :KK60: :KK200:

Ay ne bileyim bende çocukları seviyorum ama uzaktan :KK70: :KK70: :KK70:

456 kalori çooook çok düşük ben kendime düşük kalorili besleniyor diyordum sen daha fenasın şimdi bizim kızlar 456 kalori aldığını görünce seni burada yer bitirir kendine gelirsin :KK70: :KK70:

Zaten o kadar az tüketerek haftada 1.5ün üstüne çıkamazsın balım denendi test edildi onaylandı onca spor açlık düşük kalori maks 1.5 kilo gördüm yarışmam boyunca. :/
kesinlikle haklisin, bana da yanlis geliyor, az geliyor yetmiyor asla... kendim uyguladigim bir diyet olsa 1000 kalori altina asla dusmezdim. ama diyetisyen verdi, sozumden cikma diye bin tembih etti. bekliyoruz bakalim...

kesinlikle haklisin, bana da yanlis geliyor, az geliyor yetmiyor asla... kendim uyguladigim bir diyet olsa 1000 kalori altina asla dusmezdim. ama diyetisyen verdi, sozumden cikma diye bin tembih etti. bekliyoruz bakalim...
Benim de 500 600 kalori ile geçindiğim günlerim oldu şimdi yavaş yavaş arttırıyorum 700 ile başlamıştım şuan 1000e kadar çıkıyorum ama ona rağmen kilo veriyorum hedefim önce 1100 sonra 1200e çıkmak bir anda değil ama ağır ağır kilo almadan

Evet kesinlikle bu aclik iyiye isaret, yag yakiyorum bence ve neden kilo aldigim da belli, fazla yiyordum. Benim esim kendini gurman olarak tanimliyor. Yani gurme gibi lezzet duskunu ama gurmeler gibi ucundan tadina bakip birakmiyor, cokca yemeyi seviyor. Bazen yemek onu lezzet olarak tatmin etmezse, usenmeden sucuk filan yapar ustune onu da yer :)
Ben kilo verirken 52leri gordugumde daha az yerdim ama aclik hissetmezdim, bu aclik isi alismakla ilgili tamamen.

Ooo, kimleri goruyorum. Nasilsiniz, mezuniyet kilosuyla devam mi?

Ben de seni merak ediyordum, mezun olanlar kaciyor :) En son ayni kilodaydik sen ne guzel hedefe ulasmissin ben ters yone girdim maalesef :KK43:

Cok gecmis olsun, buyuklere bulastirmak daha buyuk risk. Evde kalmaniz en iyisi gibi duruyor su anda.
Evet ya ne güzel kapışıyorduk, kaçsın şuan? Olsun sağlığın yerinde olsun da hedefe ulaşırsın 🌸🥰

Akıllı kadınsın sen yaparsın 😍
Günün menüleri henüz tamamlanmadı ama güncel tablomuz böyle🙈
Eki Görüntüle 2668820
Screenshot_2020-07-28-22-43-01-174_com.huawei.health.webp
Canım pazartesi adimim 18850ymis Cherry Mom Cherry Mom

Canım bu diyeti bırakmalısın bence sana yaramadığı ortada. Bi de if diyenler olmuş ama insülin direnci varken if yapmasan daha iyi olur senin için

Çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm inşallah en kısa zamanda atlatır eşin size bulaşmadan
Belkide canım inşallah öyledir
Testler dedikleri gibi sanırım bir negatif bir pozitif olabiliyormuş ya sizde de öyle oldu belki 🤷
Kortizonlu bir ilaç mı canım o ? Arkadaşımda kullanıyordu hatta piyasada bulamadı covid tedavisinde kullanıyor diye satışı durduruldu flann demişlerdi muadilini almıştı o da
cok gecmis olsun, izole oldugunuz halde bu illeti kaptiginiza gore kacis yok hepimiz atlatacagiz anlasilan... insallah kolayca atlatir.
Çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin
Cokk gecmiş olsun canım. Beşlide dediğin gibi toplanma dönemine geçmiştir belki inş kolayşıkla atlatır inş sizede bulaşmamıs olur. Rabbim yardımcınız olsun 💞💞
al benden de o kadar😅 bunu yazmadan paylaşıp huzura erdim diyebilirim🙈

Canım çok geçmiş olsun,artık bir çok kişi ayakta atlatıyor,inşallah bir an önce atlatır eşin de🙂

Ana olunca anlarsın :KK70: :KK36: :KK70: :KK70: senin çocuk da hiç durmayacak mis gibi geliyo bana :confused: :confused: direk plank pozisyonuna bile geçebilir göbeğim var diye:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Evet kesinlikle bu aclik iyiye isaret, yag yakiyorum bence ve neden kilo aldigim da belli, fazla yiyordum. Benim esim kendini gurman olarak tanimliyor. Yani gurme gibi lezzet duskunu ama gurmeler gibi ucundan tadina bakip birakmiyor, cokca yemeyi seviyor. Bazen yemek onu lezzet olarak tatmin etmezse, usenmeden sucuk filan yapar ustune onu da yer :)
Ben kilo verirken 52leri gordugumde daha az yerdim ama aclik hissetmezdim, bu aclik isi alismakla ilgili tamamen.

Ooo, kimleri goruyorum. Nasilsiniz, mezuniyet kilosuyla devam mi?

Ben de seni merak ediyordum, mezun olanlar kaciyor :) En son ayni kilodaydik sen ne guzel hedefe ulasmissin ben ters yone girdim maalesef :KK43:

Cok gecmis olsun, buyuklere bulastirmak daha buyuk risk. Evde kalmaniz en iyisi gibi duruyor su anda.
Teşekkür ederiz
Ama sanırım bana da bulaştı tabi bu belirti ise
2 gündür sırtim ağrıyordu su an nefes alamıyorum ağrıdan
Nasip ne diyelim
Cherry Mom Cherry Mom kortizonlu değil sanırım p.. ile başlıyor sitma için kullanilan
Bende pıhtılaşma bozukluğu da var
Inanılmaz moralim bozuk hastanede fenalastim zaten

Kizlar aslında atmayacaktim ama belki imkanınız olur da yirursinuz diye arıyorum🙈 cumaya göre -800deyim,bundan sonra 100 100 bile gitse cumaya ilk kez bir kiloyu tamamlayacagim. Günlük 2-3 saat yürümenin dışında bir şey yapmıyorum.bir saat bile olsa faydasını görürsünüz
Ahh suskunum yaaaa keske banada yarasa. Ama şimdi spırun boyutunu değiştiriyorum annemlerde 30 günlük kamp tadında bir programa ve eliptiğe başlıcam. Ama öncesi bir bayramı atlatmam lazım.

Ahh suskunum yaaaa keske banada yarasa. Ama şimdi spırun boyutunu değiştiriyorum annemlerde 30 günlük kamp tadında bir programa ve eliptiğe başlıcam. Ama öncesi bir bayramı atlatmam lazım.
Neden yaramasin canım? Neler yaptığını bı yaz EceZ EceZ de bı baksın,bı kolayı vardır illaki😘

Neden yaramasin canım? Neler yaptığını bı yaz EceZ EceZ de bı baksın,bı kolayı vardır illaki😘
Umut sıfırdan başladı ya ilk zamanları ödem çok toplar balım kilosu da var zamanla atacaktır ama ilk haftalar böyle şişme oluyor mutlaka vücutta. Bende şuan spor kaynaklı ödem kalmadı her gün aynı şeyleri yaptığım için onun da öyle olacak mutlaka :KK200: :KK68:

Hic sorma baslangic noktasina dondum, pazartesi 59.1dim. Dogumdan 2 ay sonra 57ydim, 4. ayda 59 oldum diye buraya gelmistim. Simdi yine o noktadayim.
Evet almışsın en son 52lerde birlikteydim galiba dimi? Sen yaparsın bi kere başardın tekrar başarmaman için hiç bi engel yok 😍

Back
X