Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar ben bu hafta menü bildirimi yapamadım cumada tartı verip izin isteyeceğim biraz sıkıldım aslında hedefime son 3 kilo kaldı kaldı ama kabul ederseniz tartı atarım bazen dikkat ediyorum bazen etmiyorum espressocChocolita
Kızlar ben bu hafta menü bildirimi yapamadım cumada tartı verip izin isteyeceğim biraz sıkıldım aslında hedefime son 3 kilo kaldı kaldı ama kabul ederseniz tartı atarım bazen dikkat ediyorum bazen etmiyorum espressocChocolita
Seni mezun edip uğurlarız o zaman canım. Hedefine çok yakınsın zaten. Bildirim yapamadığının farkındayım Liste dışı olmak üzere dönüş yaptın. Mezun edip adını güzel koymuş oluruz iyi de olur. Güzel kilo verdin çünkü. Cuma günü tartını gönder belki biraz daha hedefe yakınsındır
Dün menümu yazamadım çünkü ne yediğimi bilmiyorum sanki hiç bisey yememisim gibi ayni zamsnda cok sey yemisim gibi dehisik bir gun oldu ayakta atistirdim sürekli akşama kadar temizlik yaptım sabah kahvaltıya misafirlerim vardı bugün telafi günüm olacak inşallah kahvakti sıkıntısız geçti akşama da salata gibi az kalorili birseylerle geçiştirmek istiyorum. Bugün battı balık yan gider dersem kısır döngüye yine gireceğim simdi kalkıp yürüyüşe gideyim
Döngüye gireceğini hissedip çok güzel yönetmişsin canım. O eşikten dönmek de güçlü irade ister. Yanındayım
Aynı şeyi yaşıyorum şu an bugün çok gergindim. Dün öyle. Böyle arafta gibi. Geçecek ama biliyorum
Döngüye gireceğini hissedip çok güzel yönetmişsin canım. O eşikten dönmek de güçlü irade ister. Yanındayım
Aynı şeyi yaşıyorum şu an bugün çok gergindim. Dün öyle. Böyle arafta gibi. Geçecek ama biliyorum
Hoşbulduk canım. Çooook özledim.Diyet sürecimde sadece mezura ölçümü yaptığımızdan, tartılmam yasak olduğu için burayı takip edecek, hepinizin arada hatırlarını soracak, fırsat buldukça paylaşım yapmaya çalışacağım. Hepiniz özleniyorsunuz bilesinizBuradaki samimiyet ve candanlık bir başka
Kızlar değerim yükselmedi bugün yeniden kan verdim. Yeni bir yıkım yaşadım diyete ve spora kaldığım yerden tam gaz devam. Bu ay çok umutluyduk çok çok üzüldük
Kızlar değerim yükselmedi bugün yeniden kan verdim. Yeni bir yıkım yaşadım diyete ve spora kaldığım yerden tam gaz devam. Bu ay çok umutluyduk çok çok üzüldük
Bu yüzden kendimi dışarı attım kafamin icindekileri çözmek için yürüdükçe düşündüm o girdaba girmiycem aslında dün yediğim kalorileri yakmak için yürümedim o çukura düşmemek için yürüdüm.bu benim için kalori yakmaktan daha fazlası. Evde yiyebileceğim yemek vardı mesela bana uygun onu yiyebilirdim neden böyle yapıyorum bunu cozcem. Dediğin gibi chocom bende stresi yönetemeyenlerdenim.
Seni anlıyorum