• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım koku alabiliyor musunuz? İshal halsizlik yapar zaten
Kokuda sıkıntı yok canım evimizdeyiz şuan yarın eşim işe gidecek oda Allah'tan tek çalışıyor ofisteki herkes karantinadaydı bir o kalmıştı 🤷 bizde kötüleyene kadar evde dururuz herhalde başka bir Belirti yok çünkü

Kizlar kizlar gelem mi ,yanagizdan öpen mi😂 ay nerden geldi aklıma bu şarkı bilmiyorum🙈 sabah tartıldım ama yürüyüşe çıkamadım😭 yuruyuse çıkınca 500-600 fark ediyordu(1,5 -2 saat tempolu yürüyüş) cuma 55.0(yanlış hatırlamıyorsam🙈)
Güncel 55.6( ama muhtemelen yine 55 im yurusem duLenirdi o🙈 meyveli soda dışında kacamagim yok yazmadigim iki gunde.)
Psikolojik olarak sabit olduğumu düşünüyorum😂 ama listeye 55.6 yazabiliriz.
Yürüyüş arkadaşım yarın geliyor inşallah yarın yuruyebilirsem yine tartilip bildiririm Cherry Mom Cherry Mom EceZ EceZ
Kızımı uyuturken okudum yazdıklarınizi, son iki syf geldim ki uyudu🙈
Biz ortiler biraz kötü gidiyoruz galiba 😂
Kilom cuma 65.0 idi sanirim
Bugun 65.7 dune gore -300
Canım yanlış yazdın galiba 64.7 mi kilon

Ay 50 kere ekledik çıkardık listeyi akşam ekleyip kilonu da eklicem canım kusura bakma özlemi de koymamışım sonradan ekledim :KK70:
Liste o kadar karıştı ki çok normal canım,sorun değil😘
Kokuda sıkıntı yok canım evimizdeyiz şuan yarın eşim işe gidecek oda Allah'tan tek çalışıyor ofisteki herkes karantinadaydı bir o kalmıştı 🤷 bizde kötüleyene kadar evde dururuz herhalde başka bir Belirti yok çünkü
Yok yok kotulemwzsiniz inşallah💜 hava değişimi bile sebep olur ishale,ayrıca kim demiş covid ishal yapıyor diye

@reyyanK
inciitanesi inciitanesi yi listeden çıkartabilir misin
Beyazinci biliyorum salı günü geleceksin ama takıldığım nokta şu zaten tatil diye gidip dönmüş 2 gün menü paylaşıp yine tatil diye gittnn ya o 2 gün hiç takıma dönmeyecektin temelli tüm programı bitirip gelecektin yada tatil vs tüm bildirimlerini yapacaktın çünkü biz seni burada tatildede olsan yazdı mı yazmadı mı takip ediyoruz,burada bir emek var bana biraz saygısızlık gibi geldi kusura bakma :KK43: tatilde menü yazılmaz diye birşey yok sonuçta :KK43:
Başka bir konu başlangıç kilon ile hedef kilon arasında yüzde 10 olmadığı için zaten asıl listeye de hiç alamayacağız o yüzden artık takibini alt listedede olsa yapamayacağız bilgin olsun canım umarım kırmadan anlatabilmişimdir..
A Asya2600 deneme süren çoktan geldi geçti ama kilo aldın verdinn paylaşım yaptın yapmadın istikrarlı olmadığın için listeye alamadık senide son durum nedir ekibi bıraktıysan senide listeden çıkaralım oradaki ❌❌❌ lar cidden moral bozuyor canım
@Ozgenurrrr senin için son uyarımdır alt liste değilsin izin hakkın yok direk diskalifiye olma durumun var bugünden itibaren menüleri bekliyorum aksi takdirde yaptırımını uygulayacağım canım kuralları bir kenara koy senden söz aldımda girdinn takıma ekip arkadaşlarını yarı yolda bırakmazsın
Cherry Mom Cherry Mom özür dilerim b6gumden itibaren Bi eksiğim olursa atarsınız direkt atarsınız :(

Kesinlikle öyle olacaktı.

Ay yok biliyorum kuzum, her türlü haklısınız da zaten. Ve bende kalmayı istiyorum tabii.

Yaaa çok sağolun canım benim. Gitmem ki o zaman :KK49: şimdi düzeni bozmayayım, çıkıntılık yapıyor gibi olmayayım dedim. Ama gerçekten çok teşekkür ederim tatlı yaklaşımlarınız için. Artık zaten menü paylaşmama gibi bir şansım yok kaptanım. Listeye girip bu işi bitireceğimmm inşallahhh:KK200: zaten eve geldik direkt tartıldım, kilo almamışım hiç değilse. Yarın tartılıp sabahki kilomu da bildiririm. Çok öpüyorum her birinizi.
:KK5: aynen devam canım ♥️♥️

Karatayin 21 gün şekersizini mi yapsak ben onla 1 ayda 5 kilo vermiştim birakincada hemen almamıştım. Yağdan gitmişti bence. Onu yapsam son noktayı koyarım aslında detokslarla falan 2 ileri 1 geri gidiyoruz. Memleket dönüşü ben bunu yapayım.
A yazmışsın ben şimdi gördüm karatayın 21 günü nasıl yahu 🙄

Bana yapın canım sevgi gelmeyebilir mesajlar kalmasın 23.00 e kadar
Tamam canim
Biz ortiler biraz kötü gidiyoruz galiba 😂

Canım yanlış yazdın galiba 64.7 mi kilon
Yok canim persembe 4 gunluk detoksun son gunuydu, cuma haliyle kilom daha azdi. Cuma gunu kendi listeme geri dondum, kacamak yapmadim ama ctesi arti gordum detoksu birakinca. Onun artisindan veriyorum 2 gundur ;)

HAFTA SONU GÖMENLER TABLOSU

CUMA KGPZTESİ KGFARK
Cherry Mom Cherry Mom KİLO BEKLENİYOR
C Cagrihilal1 68.869.5+700
pacman pacman 63.263.6+300
Calypso95 Calypso95 69.669.9+300
0zlem73.674.5+900
A Asya2600 62.064.0+2
fancynancy fancynancy BİLDİRİMSİZBİLDİRİMSİZBİLDİRİMSİZ
mavimli mavimli 8483.9-100
Amor-a Amor-a 55.354.8-500
turab571 turab571 57.656.7-900
Sibal57 Sibal57 KİLO BEKLENİYOR
SaskinAnne SaskinAnne KİLO BEKLENİYOR
U UmutluBen KİLO BEKLENİYOR
cgdmk cgdmk 65.065.7+700
redsonja87 redsonja87 55.755.4-300
kirmizigitar kirmizigitar 67.3BİLDİRİMSİZBİLDİRİMSİZ
ayvacicegi ayvacicegi 56.856.6
-200
S Suskunhanim 55.055.6+600
EceZ EceZ 54.754.4-300

Güncel tablomuz bu şekilde arkadaşlar. Artılar eksiler karışığız alt liste için sorun değil ama üst listenin 4 gün iyice kontrol etmesi lazım kendini yoksa son hafta nazar boncuğumuz kesin gidecek. :KK43:

HAFTA SONU GÖMENLER TABLOSU

CUMA KGPZTESİ KGFARK
Cherry Mom Cherry Mom KİLO BEKLENİYOR
C Cagrihilal1 68.869.5+700
pacman pacman 63.263.6+300
Calypso95 Calypso95 69.669.9+300
0zlem73.674.5+900
A Asya2600 62.064.0+2
fancynancy fancynancy BİLDİRİMSİZBİLDİRİMSİZBİLDİRİMSİZ
mavimli mavimli 8483.9-100
Amor-a Amor-a 55.354.8-500
turab571 turab571 57.656.7-900
Sibal57 Sibal57 KİLO BEKLENİYOR
SaskinAnne SaskinAnne KİLO BEKLENİYOR
U UmutluBen KİLO BEKLENİYOR
cgdmk cgdmk 65.065.7+700
redsonja87 redsonja87 55.755.4-300
kirmizigitar kirmizigitar 67.3BİLDİRİMSİZBİLDİRİMSİZ
ayvacicegi ayvacicegi 56.856.6
-200
S Suskunhanim 55.055.6+600
EceZ EceZ 54.754.4-300

Güncel tablomuz bu şekilde arkadaşlar. Artılar eksiler karışığız alt liste için sorun değil ama üst listenin 4 gün iyice kontrol etmesi lazım kendini yoksa son hafta nazar boncuğumuz kesin gidecek. :KK43:
U UmutluBen neden gelmedi acaba 🙄
+500 ve üstü olanları detoksa davet ediyorm yoksa sabite geleceğiz birde eksiye düşeceğiz ha birde o 2 ye bölünecek vay anam vay 🙈
Eline sağlık canım

Son düzenleme:
Back
X