Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

heh reyhan abla yasa sen bende dedim dun takma kafana tokadan baska bisiy dedim o gitti sacini kestirdi toka takmiyayim diye illa baska seylere takacak kafasini
ama biraz once gordum sanki yaaa anlamadim mehalim yazoydu assada hemde en yesilinden

honey sekerim ballim. tesekkür ederim güzel dileklerin icin 22. haftada kizim. yolun yarisini biraz gecmis.
sen kacinci haftadasin? dur bakim aralikta dogacagina göre himmmmmmm 6 hafta oldumu? olmadi galiba daha. neyse ya yil sonunda alacaksin oglusunu kucagina insallah hayirlisiyla. kaydirigubbakcemile2

evet burdaydi bende gördüm ama baska yere bakiyordu herhalde.
evet daha iki hafta olmadi saclarini kestireli. o yine birseye bozulmus sacindan basindan aliyor öfkesini. hatta alamiyorda midesine vuruyor offfff

evet reyhan abla cok calisiyosun allah kolaylik versin sen calismayi seversinde ama spor la birlikte cok yoruluyosun canim yinede cok yuklenme kendine

kallisim bugün yediklerim..
sabah kahvesi az sekerli bir kasik sütlü
3 cay tatlandirici ile tatlandirilmis. bir dilim ekmek beynir zeytinle kahvalti
arada yarim litre yagsiz ayran. kefir diyorlar burada ondan iste
öglen aksam bir dilim ekmek taze 3 servis kasigi taze fasulye yemegi. coban salatasi iki catal makarna
arada bir elma bir portakal.
saat 5ten beride birsey yemedim simdi bir bardak sicak süt iceyim diyorum ama üseniyrum yapmaya
10635 adim yaptim 7 dakika stepper on dakikada plates topuyla oynadim . belime iyi geliyor

alisana kadar canim bak on gün sonra gümbür gümbür olurum.......
insallah yani..
sen nasilsin canim sebze ektinmi bahceye maruldan baska?

reyhan ablamla zenanımdan başka gelen olmamış,ben de yaprak dökümünü izledim geldim...

hemen bugünün reporunu yazayım canzi ciğime:

sabah : peynir,1 yumurta.dom-sal , kepekli ekmek 2 dilim,

ara: meyve

öğlen: taze fasulye,2 kaşık pilav,yoğurt

ara:galeta,biraz peynir

akşam:4 kaşık nohut,2 kaşık pilav,salata

gece:meyve

not:şok diyet bugün son bulmuş oldu :utangac: bu pirinç pilavı hep böyle bozdu işte beni ...

cukulatam migdesi tuttu gormuyonmu onndan unutmustur
sanaatci oldugun nasilda belli ama her mesaja sarkiylan siiirlen basliyon gunduzde 23 nisan siiiri ylen basladin gel ben opem seni Şeniz

zenanım öp beni öp beniii Şeniz
sana da şarkı söyleyeyim canumun içi...sen yeter ki iste!

reyhan ablam harikasın ya,ben 5 ten sonra birşey yememeyi becerebilsem,kesin zayıflarım...
ama ne yazık ki hayat benim için 8 den sonra başlıyor...:oklava:
yok yok,diyete girdiğimden beri 8 den sonra bişi yemiyorum

cikolata canim benim aynen benimde tek sorunum bu. benim icin gün aksam sekizden sonra baslar.
o saate kadar birsey yemesem aklima gelmez. sabah uykusunu severim calismasam öglene kadarda uyurum. ama sekizden sonra capcanli olurum ev isi mutfak isi viz gelir tv izlerim sohbet ederim elisi yaparim sabaha kadar otururum genelde. iste böyle saatlerdede yemeden durulmuyor tabiki.
ama diyetteyken tam aksini yapmaya calisiyorum. su an acliktan ölecek gibiyim . ama yemiyecegim erkenden yatacagim oturdukca acligim artiyor

alisana kadar canim bak on gün sonra gümbür gümbür olurum.......
insallah yani..
sen nasilsin canim sebze ektinmi bahceye maruldan baska?
benim domates fideleri gec yetisecek gaaliba ama komsu vercek o yetistirmis bide pazi ektim pirasa ektim en iyi o oluyo bak pirasa sogugu seviyo maydonozda ekmistim ama cikmadi galiba tohumu kotuydu hic cikmadi cunku iste boyle bunun disinda benim gobek hareketleri iyi gidiyo ama galiba bir haftada zor gececek agrilar ben hepsini pepese yapmiyodum onceden agrim sizim olmuyodu simdi hepsini bir yapinca heryerim tutuk agriyo ama iyi bu agrilar simdiki yaptigimin ise yaradigini tahmin ediyorum

cukulatam operim canim seni niye opmiyim Şeniz bana sarki soyliyceksin cok sevindim soyle canim soyle en neselisinden olsun :teytey:

agrilarin en fazla bir hafta sürer canim zenanim. agrisinda sende anla karnindaki kaslarin varligini.
kaslarin olmasa agrimaz. eriteceksin göbüsünü izine kadar insallah

Merhabalar canlarım benim off çok vakitsiz zamanda girdim yine mehalime bir bakayım dedim midesi nasıl oldu merak etmiştim kesin size dayanamaz gelmiştir diye düşündümdü.. sizinle sohbeti kaçırdığına göre çok sancılandı sanırım off yazık yaaa stres hep stres bunun nedeni..

reyhan ablacım çikolatçım zenancığım hepinizi öpüyorum, eşim ve kızımla pc başında çok vakit geçirdik siz gidin geliyorum dedim şimdi kimse seslenmeden çıkayım, sabah kızın törenine gideceğiz inşallah yağmazda yapar zavallılar heveslilerki sormayın.. öğleden sonra buradayım inşallah hepinize huzurlu geceler...

agrilarin en fazla bir hafta sürer canim zenanim. agrisinda sende anla karnindaki kaslarin varligini.
kaslarin olmasa agrimaz. eriteceksin göbüsünü izine kadar insallah
insallah ablacim bende agridiklerina seviniyorum yaptikca yapasi geliyo insanin baslamak onemli biraz biraz cogaltiyorum iste

Merhabalar canlarım benim off çok vakitsiz zamanda girdim yine mehalime bir bakayım dedim midesi nasıl oldu merak etmiştim kesin size dayanamaz gelmiştir diye düşündümdü.. sizinle sohbeti kaçırdığına göre çok sancılandı sanırım off yazık yaaa stres hep stres bunun nedeni..

reyhan ablacım çikolatçım zenancığım hepinizi öpüyorum, eşim ve kızımla pc başında çok vakit geçirdik siz gidin geliyorum dedim şimdi kimse seslenmeden çıkayım, sabah kızın törenine gideceğiz inşallah yağmazda yapar zavallılar heveslilerki sormayın.. öğleden sonra buradayım inşallah hepinize huzurlu geceler...
evet kallisim biraz once gelmis ama bisiy yazmadan gitmis bencede cok stres yapiyo mehalim canim yaa
insallah cabuk atlatir cunklu yarin yorulur epey hic olmazsa agrisi bari olmasin
bizde seni de kizlarida optuk canim simdiden 23 nisan bayrami kutlu olsun cocuklarin a.s.

Back
X