Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

çukulatacım bugünkü raporum

sabah geç kalktığım için öğle gibi oldu
2 dilim kepekli ekmek salatalık domates 1 yumurta haşlanmış, beyaz peynir, 2 açık şekersiz çay
ara 1 aktivya
öğle ton balıklı salata
2 bardak ayran
ara 1 elma
akşam birşey yemiycem çünkü öğle yemeğini saat 18.30 da yedim
gece 1 bardak süt
1 lt su 1 soda

gayet guzel...sen bu isi biliyorsun..! :nazar:

çokkk teşekkürler buranın desteği sizlerin motivasyonu olması beni gerçekten daha azimli kıldı gerçekten dikkat ediyorum aynen bir doktora giderken dikkat ediyoruz ya bende burda başarılı olmak için elimden geleni yapıyorum sorumluluk duyuyorum canım

kesinlikle burdaki motivasyon cok onemli,ben de eksik hissediyorum buraya girmeyince...suanda cok yorgunum ama bir bakmadan yatamadim..:1rolleyes:

ben de hemen raporumu vereyim canzicgm ;

sabah:peynir,2 dilim ekmek,3 zeytin,domates salatalik

ara:1 bardak hazir corba

oglen: 4 kasik nohut,2 kasik pilav ,yogurt

ara:2 galeta,2 kasik yogurt

aksam: salata,sebze yemegi,yogurt

gece:1 bardak sut

raporum
sabah__ 2 dilim ekmek peynir 4 yesil zeytin yarim haslanmis yumurta birbardak cay
oglen__ bir kepce yayla corbasi 5 yemek kasigi nohut yemegi 1 dilim ekmek biraz salata
ara bir elma
aksam __1 haslanmis patates 1 taze sogan1 domatesten yapilmis uyduruk salata yagsiz pulbiberli 1 kasede yogurt
gunboyu bolsu
ve gobek eritme hareketlerim spor olarak bide kizlarlan biraz futbool oynadik bahcede
bijom sabah erken girer erken beni denetle caaanim
insallah yarin hepimiz guzel sonuc alalim

sagol cnm gercekten yoruldum bugun... topuklularla 83 kilo tasimak zor :utangac:
kromu iki gundur aliyorum ama istahimi acti desem :çok üzgünüm:
Canım bazı kişiler aynı şeyi söylediler hep ama dayanırsan sadece bir kaç gün yani ve lütfen dayan sonradan değişecektir hep okuduklarımdan bu sonuç çıktı çünkü ama dayanamayanlarda kilo aldılar aman diyeyim aman dikkat et, bol su iç etkisi daha çabuk yerleşecektir...
canim programdan once gorseydim okurdum,daha simdi gordum...yarin da programim var,soz okuyacagim senin icin... ben de cok severim bu sarkiyi

Ahh canım sağolasınŞeniz

Günaydın şekerler, bugün geçen haftanın heyecanı yok üzerimde :utangac: birde tartılma korkusu yine sardı beni off resmen fobi oluşmaya başladı bu iş ciddiye biniyor gibi hissediyorum kesinlikle korkuyorum her seferinde :utangac:
Bugün reyhan ablamda Mehalimde buralarda olacaklarmış herkes burada olacak yani güzel sohbetler dilerima.s.

Günaydın güzxeller
Günaydım kallisim sultanım kapatanım kraliçem sefgülüm nasılsın :))
Tıss bendede aynı fobi oluştu sormaa tartılma fobisi ayy literatüre yeni fobiler ekliyoruz iymi:)))

Günaydın güzxeller
Günaydım kallisim sultanım kapatanım kraliçem sefgülüm nasılsın :))
Tıss bendede aynı fobi oluştu sormaa tartılma fobisi ayy literatüre yeni fobiler ekliyoruz iymi:)))

Günaydın şekerciğimŞeniz

Hhehee :roflol: madem biz ekliyoruz adınıda koymak bize düşer demi yerimseniben
Diyetle ilgili olsun "TART FOBYA" hadi sende bul bir isim:roflol:

gununuz aydin olsun canlarimmmm hihoyyyt mehalim , kallisim kolay gelsin,yogun birgun bugun...

ayy ben tartildim... ama soylemeye bile degmeyecek vallahi...

83.200 kg bu sabah ki kilom:( :utangac:

sok diyetimi devam ettiremedm,karman corman oldu yediklerim...off azicik dikkati kesince boyle oluyor

anam beni kilo alayim diye mi dogurdu ne !

raporum
sabah__ 2 dilim ekmek peynir 4 yesil zeytin yarim haslanmis yumurta birbardak cay
oglen__ bir kepce yayla corbasi 5 yemek kasigi nohut yemegi 1 dilim ekmek biraz salata
ara bir elma
aksam __1 haslanmis patates 1 taze sogan1 domatesten yapilmis uyduruk salata yagsiz pulbiberli 1 kasede yogurt
gunboyu bolsu
ve gobek eritme hareketlerim spor olarak bide kizlarlan biraz futbool oynadik bahcede
bijom sabah erken girer erken beni denetle caaanim
insallah yarin hepimiz guzel sonuc alalim

denetledim canım maşallah süpersin Şeniz bu hafta senden baya ümitliyim :dance:

kallisim ve mehalim o fobyadan bende de var :roflol: napıcaz :roflol::roflol:

Canım bazı kişiler aynı şeyi söylediler hep ama dayanırsan sadece bir kaç gün yani ve lütfen dayan sonradan değişecektir hep okuduklarımdan bu sonuç çıktı çünkü ama dayanamayanlarda kilo aldılar aman diyeyim aman dikkat et, bol su iç etkisi daha çabuk yerleşecektir....

kallisim diyorlar ki vucudunda krom eksikligin yoksa, kullandigin vakit istahin artar? bu konuda ne dusunuyosunn??

Günaydın çikolatçığım, olsun canım bak yinede vermişsin biz ne olacağız bilinmez :o((

şimdi diyet başlıklarını kontrol ediyordumda aklıma geldi bijomu hollywood diyetine başlamıştı? paylaşım alanında bir yazı var, bu diyeti yapanlardan birinin gözlerini hastanede açışıyla ilgili, yabancıda değil diyet guruplarından, söyleyeyimde aklımda kalmasın...

Günaydın çikolatçığım, olsun canım bak yinede vermişsin biz ne olacağız bilinmez :o((

şimdi diyet başlıklarını kontrol ediyordumda aklıma geldi bijomu hollywood diyetine başlamıştı? paylaşım alanında bir yazı var, bu diyeti yapanlardan birinin gözlerini hastanede açışıyla ilgili, yabancıda değil diyet guruplarından, söyleyeyimde aklımda kalmasın...

yok 1 gün yaptım sadece, aslında bana göre ama temizlik yaptığım için uyamadım kallisim

...

kallisim siz uzun zamandir cok kilolar atmissiniz uzerinizden...ben de sizin gibi olsam asla kizmam kendime,tabii ki yavaslayacaksiniz,bu cok normal a.s

Hımmm:uhm: bunu duymadım işte şeker doğru olabilir bir şey diyemeyeceğimyasakkelime

ben bunu bir arastirayim eczaneden,solgar danisma hattindan filan...
tesekkur ederim canim..
a.s.

Günaydın canım takımım ,

Dün akşam annemde kaldım. Sabah ta onun tartsına çıktım, off hem sonuçtan memnun değilim, hemde alışmışım kendi tartıma.
ama şöyle bir baktım aynada da 1 kilo daha gitmiş olsa zaten anlardım.

Kallis'cim aynı kilodayım 58'e devam. Bu pazar trekkinge gidiyorum yine, dağ bayır tırmanıcam.
Önümüzdeki haftaya kısmet artık

Mehalimcim,
Dün akşam üzer, 3 adet girissini + tek şekerli çay
akşam 2 dilim kepek ekmeği + kk peynir + 1 domates + activa

bu sabah
3 kuru kayısı üzerine 2 bardak su
şimdide kepek ekmekli peynirli + 2 yeşil zeytinli sandviç + tek şekerli çay

Hadi sende yaz neler yedin merak ettim.
Şu sendeki regl sıkıntısından inşallah biranönce kurtulursun canım.

Çikolatçım denizde nirdesin :))

melisim günaydın canım, size bıraktık canım bu hafta başarıyı :O)))

sporticim günaydın canım hoşgeldin, ayy bende aynaya bakıp tartılmış gibi yapsam olarmıki?kaydirigubbakcemile3

Sporti, çikolatçım İstanbulda nerdesiniz siz arkadaşlar, Avrupa yakasındamısınız.. Bende eski Beykozlu olarak herkesi merak ediyorumkaydirigubbakcemile3 uzak kalınca böyle oluyor insan şutarafagitti

Back
X