• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet ❤ takımın parçası inşallah kilo almamıştır
Gerçi rejimdeyken bile cumadan pazartesiye +3 kg gelen birinden bahsediyoruz ama 🙈😁😁😁🤭
Bi geliyormuş, kilo vermiş şekilde. İyi hava atar artık bize🤣
Hilal yaaa baya özlenmiş 1 sayfa hilal konusulmuş baksana. 😬😬ama cidden özledik hem C Cagrihilal1 hem de pacman pacman ı. Anlamadığım pacman gelcem kilo aldım beni kabul eder misiniz diyor diyor gelmiyorrrr.

Yaptım içli kögteleri 26 adet çıktı. 15 tanesi dolaba gitti ama baya vaktimi aldı. Catlama olmadı ama biraz yakmışısım pişirirken 😬
Nasıl kıyarsın ha onlara sen :))
Neyse eski bir 5.takım atasözü derki içli köfte yapan cumaya garanti -1 gelir :KK70: şimdiye kadar öyle oldu tezimizi boşa çıkarma emi :))))

ŞEYMA
22
165
98
70
Evli
Arapça hocasi
1
Hayir olmadi
Bilmiyorum
Yok
Çok fazla yorulmam
Okudum onayladim
Merhaba şeyma hoş geldin fatma ben
Bugun kahvalti yapmadim gec kaldim cunku. Ogleyi de disarida yemem gerekti alisveriste olunca. Tavuk sis ve pilavin yarisini yedim hemen doydum. Salatayi bitirdim ama. Cok abartmak istemiyorum bu adet donemk oncesi dikkat edersem sonrasinda birden cok kilo gidiyor insallah oyle olur da 53 leri gorurum

53 mu o da ne orta okulda falan gördüm galiba bi ara
Aman sakince ye :KK53: çok acıkmakta tehlikeli öğle yemekleri nasıl oluyor iş yerinde ? Dışarıdan mı iş yerinde mi yeniyor ?
Catering şirketinden klasik fabrika yemeği geliyor canım yemek şirkete ait
Covid çocuk ben mi denk gelmedim acaba hele gençler birbirinin ağzına giriyorlar görüyorum hasta olsalar olurlar demek cidden onları etkilemiyor biz giibi ne ilginç bir hastalık

Valla ben de anlamış değilim inanın ne olduğunu hergun yeni bi haber
Güzel menüler kızlar 🤩cumaya güzel eksileer bizi bekliyor inşallah ♥
Inşallah ilk haftadan 6 lara geçerim ben de
ADINIZ: Elif
YAŞINIZ:25
BOYUNUZ: 1.60
KİLONUZ:65
HEDEF KİLONUZ:58
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ:öğretmen
ÇOCUK SAYISI:1
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: hayır