Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hala ne zaman diyorsun canım yapmasana allahaşkına yaa:1closedeyes: en acilinden gitmen gerek.. birde şu midene şaşıyorum senin off çok kötü durum olsa gerek bu hassaslık

Uzun uzun anlatmak istiyorum kallisim bu mide nedne böylee :))
Ben 11 yaşında oruç tutmaya başladım ilk sene ben de hiç sahura kalkma alışkanlığı yoktu canım annemler kaldıramıyodu iftardada yemek yediğimi çorba içtiğimi hatırlamıyorum iftarı 4 bardak kola ve 4 tane çokoprensle yapardım annem çok kızardı ama laf dinleyen kim bide babaanneli bişr evde büyüdüm annemi karıştıran kim tabii ben sadece bunları yiyorum diye kolayı çokoprensi kutu kutu koli koli alırdı dedem ve ben gerçekten böyle oruç tutar başkada bişi yemezdimm ayda ramazanda 5 kilo veriridim hepp . sonra o yaşta ramazandan sonra bir hastalandım ben anlatamam doktora gittikki.. ne yaptın sen yaa dedi miden bitmiş bana bir yasaklı listesi verdi .baharat bahliyat sucuk kızartma işte aklına ne gelirsee ve ben bunlardan uzak durusam rahatım ancak azcık yersem sürünürüm .. yanii 12 yaşından beri çekerim bu sıkıntıyı şimdi anneme babaanneme ne kadar kızıyorum nasıl razı gösterdiniz nasıl laf geçirmediniz yasaklamak bir yana önüme hazır koydunuz diye şimdi ben oğluma asla içtirmem kırkyılda bir içer:))

geldim kizlar hafta ici attim tuttum ama derece falan diyee ben hec derece yapamadim bu gdidslede yapamayacam gaaaliba kilomu yazem hemen 72.8 den 72 . 6 ya dusmusum 200 gr vermisim gramci zenan basladi yine gramlar olsun bu haftada bir diyet listesi bulam ben soyle en sagliklisindan olmiycak boyle

olsun be zenanım biz gramada razıyız bebeğim yaa

sağlıklı diyet dediniz de aklıma geldi. bir yakınımın (75 kilo civarındaydı, şimdi 55-57 arasında gidip geliyor) diyetisyenin yazdığı diyeti yazayım size.
20 kiloya yakın verdi. belki beğenip uygulamak isteyenler olabilir.

Sabah 9:30
1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir veya taze kaşar veya 2 adet light üçgen peynir veya 50 gr light labne.
5 adet zeytin (yeşil zeytin daha az kalorili)
1 yumurta (haftada 2-3 kez)
2 dilim kepekli ekmek (50 gr)
Domates, salatalık, biber, maydanoz.

Öğle 13:00
3 adet köfte kadar et (90 gr)
1 kase çorba (hazır çorbalar hariç)
Yarım kase yoğurt
1 dilim kepekli ekmek (25 gr)
Salata (1 tatlı kaşığı sıvı yağ)

Ara 16:30
2 porsiyon meyve ve 2 adet kepekli grisini

Akşam 19:30
6-8 yemek kaşığı sebze yemeği (etsiz)
Yarım kase yoğurt
2 dilim kepekli ekmek (50 gr)
Salata (1 tatlı kaşığı sıvı yağ)

Ara 21:30

2 porsiyon meyve ve 1 su bardağı süt (200 ml)

Not: Günlük su tüketimi 2 lt civarında tutunuz. Her yemek öncesi ve sonrası 1 bardak su içiniz. 1 kg sebze için yarım çay bardağı sıvı yağ kullanınız. Son yediğiniz Gece öğününden en az 1.5 saat sonra uyuyunuz.

sportiecim ben de seni tebrik ediyorum. kilona rağmen çok azimlisin :nazar:

canım benim teşekkür ederim, de kaplumbağa hızıyla gidiyor kilolar, ama çene süpersonic hızında
anlamadım ben bu çelişkiyi CADIARZU

hadisenin resimlerini bulup gösteriyorum sevgilime işte böyle olucam diye, hadi bakalım diyor o da. :roflol:

ytok bitanem bir günlük kaçamak mevzusu değil albette toplayamdım bir türlü kendimi hatta salı falan 61.3 falan çıkıyodum regl olamadım 1 hafta geçtii şiştim iyice sanırım azda onun etkisi var doktora gitmekten çok korkuyorum muatyene olmaktan vereceği ilaçları kullanmaktan bıktım ben zaten bu ilaçlarla 84 bulmuştum ..
Ben 64 kilodayken düzenli regl oluyorum ama ben dahada zayıflamak istiyorum yaa:((

canım korkma yaa birşey yoktur, yaptığın diyetler vücut dengeni bozmuştur, hormonlarını etkilemiştir, diyet dönemleri oluyor böyle şeyler. Herşey yoluna girer merak etme.
Problemin varsa da doktora git şekercim kaçış yok biliyorsun.
canını sıkma haftaya hem o 900 gr.ı hem de üstüne de verirsin yine bireyselde derece yaparsın.

tabucum insallah cabuk atlatir yavrun rahatsizligini ay kiyamam cocuklara ben:nazar: canim benim
bijom sagolasin
mehalim kallisim sizede gecmis olsun kilo almissiniz insallah cabuk atarsiniz mehalim seninki regl den ama kallisiminki sudur kesin sis mis bisiyler anlatiyodu demii

bijoux canım gitmez olurmuyum bebek tedavisi için düzenli uğruyodum doktorakaydirigubbakcemile3
alışkınım muayene olmaya yüzüm yırtıldı yanii naniknanik ama çok sıkıldım çokk muayene edecek horman hapı verecek hapı içtikçe ben şişecem böyle yanii

Uzun uzun anlatmak istiyorum kallisim bu mide nedne böylee :))

Off yaaa çok kızdım cidden annenede babanenede :utangac: ve içim bir tuhaf oldu kendimi onların yerine koydum bir anda ama alternatif bir düşünce edinemedim :kızgın: bu duyarsızlığı cahilliği nasıl göstermişlerki.. anladım canım ya işin çok zor senin bende hep streslendiğnde yaşıyorsun bu sıkıntıları diye düşünmüştüm..

Off yaaa çok kızdım cidden annenede babanenede :utangac: ve içim bir tuhaf oldu kendimi onların yerine koydum bir anda ama alternatif bir düşünce edinemedim :kızgın: bu duyarsızlığı cahilliği nasıl göstermişlerki.. anladım canım ya işin çok zor senin bende hep streslendiğnde yaşıyorsun bu sıkıntıları diye düşünmüştüm..

işte kallisim midem hassaslaştığı için şimdi azıcık kafaya bişi taksam üzülsem yada yemede problem olsa değişik bişi içsem yesem yada bitki çayları felan duman ediyor benii:)

hadisenin resimlerini bulup gösteriyorum sevgilime işte böyle olucam diye, hadi bakalım diyor o da. :roflol:
bizimde kendimizden küçük sefgilimiz olsa aynen azimlenirdik şeker-tatlicadiarzu- sen göster hadiseyi ben Adile naşit olacağım:jeyyar:

mehalim kallisim sizede gecmis olsun kilo almissiniz insallah cabuk atarsiniz mehalim seninki regl den ama kallisiminki sudur kesin sis mis bisiyler anlatiyodu demii
zenanım bak bişiler anlatıyordu deyip kestirip atma beni çok alınıyorum :roflol: ay sahi sanacak kızcağızda yaasositososito
evet canım sumu ne bilmem ama her yanım şiş, ellerim ayak bileklerim, arada 3-4 ayda bir oluyorum böyle...

canım mehalimcim,

geçmiş olsun canım, hep dikkatli olmak durumundasın.
ışte gelişme çağında da beslenmenin önemi iyice ortaya çıkıyor. Nasıl insanın hayatını etkiliyor.
Allah beterinden saklasın tabi.

Merhaba herkese a.s.
Siteye de aranıza da yeni katıldım ama dolaştığım kadarıyla siteyi de sizleri de çok sevdim :asigim:
Kilom 57 şuan bi de yüzde hesabı varmış bilmiyorum nasıl yapılıyo mesajlarda göremedim henüz açıklamasını CADIARZU ama biraz daha dolaşınca görürüm belki :sm_confused:

Bugün cuma rapor günü sanırım. Umarım herkes vermiştir kilo a.s
Haftaya cuma ben kesin vermiş olucam :sm_cool: kendime o kadar güveniyorum. :dance: Motivasyon çok önemli ve bu site de bana bunu sağladı. delikafadulden
İstedikten sonra herşeyi yapabiliriz buna inanın.a.s.

Sen bu azimle motive ile devam et şekerim kesin hedefe en önde koşan olursun bizde seni mezun edip arkadan el sallarız ama bizzz Kallis ve ben hala burda olacaz mezun olamayan fosil bonibonlar olarak sanırım :))))

canım http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-zayiflama-yarismasi-nedir-karar-defteri.html burda yarışmayla ilgili tüm merak ettiklerin varır hesaplamalr felan :))

Merhaba herkese a.s.
Siteye de aranıza da yeni katıldım ama dolaştığım kadarıyla siteyi de sizleri de çok sevdim :asigim:
Kilom 57 şuan bi de yüzde hesabı varmış bilmiyorum nasıl yapılıyo mesajlarda göremedim henüz açıklamasını CADIARZU ama biraz daha dolaşınca görürüm belki :sm_confused:

Mehalim bak kızcağız dolaşıp kilo verecek yorulmasın sırnaşık şey bugün burda olmanın şerefine kuralları, yüzde hesabı bilgileri say bakem :teytey:
bende izleyem :kahve:

Ay kallis gülmekten geberiyorum burda:roflol:
adile naşit miş bak şimdi :roflol:

Bana da çıtır ı denk geldi ne yapıyım yani, bu saatten sonra bulmuşum yapıştım bende:roflol:

günaydinnnnn.
gecmisi sonra okurum kilomu bildirip kahvaltiya inecegim . kilom ayni canlarim birakmadim diyeti hatta yürüyüse basladim ama sonuc degismedi. gerci bekliyordum ama neyse sonra gelirim yine. kilim 74.5

Back
X