- Konu Sahibi Cherry Mom
- #7.901
ewt hayatım tehlikeli bir hastalık değil ama çok zorlu...ağzındaki yaralardan dolayı yemek yiyemio onuda biliorum...ama suruplar fayda vermedi....iğneler denenio....pazartesi olmazsa başka yollar denencek...ama snn çocuğun hastaneye bile yatmış...çok zor gerçekten....15 gün ne demek yaaa...insan kahroluo...offf sözler yetmio anlatmaya...tabucugum.. güzelim allah yavruna sifalar versin en kisa zamanda. ama zenanin dedigi dogru. cok tehlikeli bir hastalik degil göründügü kadar tehlikeli degil yani. cocuk inanilmaz kilo verip süzülüyor cünkü hicbirsey yiyemiyor. ama hastaligindan degil agzindaki ve yemek borusundaki acili yaralardan. agizdan verilen surup gibi birsey var onu icireceksiniz cocuga. bende basa cikamamistim hergün agliya agliya doktora götürüyordum.doktor hafife aldikcada doktoru dövesim geliyordu. rabbim sifasini versin insallah kisa zamanda. bilirim cok kötü hastalik. ve insanin elinden birsey gelmiyor. benim kizim en sonunda hastaneye yatti. ve saniyorum 3 hafta sürdü hastaligin gecmesi
en kısa zmnda iyileşmesini diliorum...dua ediorum sizde edin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: