zenanım bak mehaliminde dediği gibi onlar valla anlamıyorlar önemsemiyorlar yani duyarlı değiller, bir şey olmamış gibi değil cidden hissedemiyorlar içinde oldukları ortamı...
canım bizimkinede önceleri bir şey diyecek olurdum işte başlardı vızıldanmaya işte gitmeyecem bir dahada dizinin dibinde oturacamda ama o bunları söylerken ben hayretle dinliyordum çünkü ben 20 yıllık beraberliğimizde ne bir kez gittiği yerin hesabını sormuşumdur nede geldiğinde nerdeydin yada geç kaldın vs dememişimdir ama bunları deme ihtimaline karşı bile onların silahları hep açıktır, söylenirdi zamanında söylenirdi haftasına yine giderdi.. birde gençken bir huy edinmişti ben çocuklar ufak haftasonu gezmek istemeyelim diye sabah uyanınca kavga çıkartırdı çıkar giderdi pek ağlamışımdır aptal gibi ama sonradan uyandım buna ben ve tüm o huylarını çözdüm ona göre davranmaya çalıştım.. sonunda ben başardım ama şimdi anlayışlı, karşımda istediğim an konuşabildiğim birisi var konuşması için nasıl dil dökerdim sonra kavgaya dönerdi ama işte o karşındaki adamı tanıyana kadar sabırlı olman gerekiyor birde çözdükçe ona göre davranman.. bunu başarırsan ona göre davranırsan zamanla oda farketmeden sana göre davranmaya başlıyor.. karışık yazdım ama affet artık :1no2: