- Emoji Skoru
- 2.344
- Puanlar
- 63
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım burada kaç dk egzersiz yaptığın görünmüyor. Sen az da olsa yaptım deyip bunu atınca ben tamamlanmadığını düşündüm. Aylık egzersiz de 30 dk yaparızCanımChocolita pazartesi günü bu ilk yaptigim
Eğer yürüyüş yaptıysan bu süre ona aitse geçerli olmaz canım. Yürüyüş mü yaptın yoksa evde egzersiz mi yaptınDün de 25 dk biraz egzersiz yaptım canım 2. Gün denge egzersizi içinChocolita
espressoc Eki Görüntüle 3689085
Geçmiş olsun. Bundan kaynaklandığını bilmek önemli ona göre önünü almış olursunGünaydın kizlar dün giremedim, tahlil yaptırdım moralim bozuldu tiroid değerim çok yükselmiş yine ondan kilo veremiyorum ödem tuttum demek kiilaç dozunu arttırdık yine
Yaaa çok mutlu oldumChocolita bugün tartıda çok güzel bi rakam gördüm
hedefim değil ama çok yakındım. Eğer yarın da aynı rakamı görürsem mezun olmak istiyorum
Birazdan tekrar gelip menümü yazacağım![]()
Çok mutluyumYaaa çok mutlu oldumtamam canım
peki memnun musun şu an mutlu musun kilondan
Ama çok iyiydin bu hafta. Ben bekliyordum senden. MüthişÇok mutluyumkorumaya ve bir miktar daha vermeye çalışacağım . Eğer tek başıma yapamazsam burası bana harika destek oluyor. 71.8 i gördüm bugün ve ben inanamadım
Evet görenler öyle diyor. Bende çok memnunum şu an . Bi de regl de yakın şişkinliğim olmasına rağmen bu rakamı görmek beni aşırı mutlu ettiAma çok iyiydin bu hafta. Ben bekliyordum senden. Müthişmaşallah. İnmesen bile korumaya çalış canım. Sen boyuna göre gayet fit görünürsün şu an
Ayy 2. Kez gelip yine hedefi alıp gitmende beni aşırı mutlu etti. Daim olsun dutum tebrik ederimEvet görenler öyle diyor. Bende çok memnunum şu an . Bi de regl de yakın şişkinliğim olmasına rağmen bu rakamı görmek beni aşırı mutlu etti![]()
Rabbim razı olsunAyy 2. Kez gelip yine hedefi alıp gitmende beni aşırı mutlu etti. Daim olsun dutum tebrik ederim![]()
Rabbim senden de razı olsunRabbim razı olsunsizin destekleriniz ve motivasyonunuz beni şimdiki halime getirdi. Çok kez pes etmek istedim ama yapmadım
Aynen öyleRabbim senden de razı olsunbirbirimize destek olduk. Öyle de devam edecek
Oy canımİyi ki bu topiği açarak bize vesile oldun
Amin çokom . İsim isim bilmesem de buradaki nicklerinizden hepinizi sayıyorum inan her gün duada .Oy canımsende iyi ki varsın.
Hayır duanız beni çok mutlu eder. Bugünde böyle özel bir gün. Dualarda unutmayalım birbirimizi. Rabbim niyetlerimizi hayırla kolaylaştırsın inşallah. Kaygılarımız en güzeliyle sonuçlansın. Malum günümüz şartları korkuları
Allah razı olsun canımAmin çokom . İsim isim bilmesem de buradaki nicklerinizden hepinizi sayıyorum inan her gün duada .![]()