• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Hayırlı aksamlar
Bende diyet dışı yazayım ya bugun az yedim ama biraz hamurlu bu gündü
Egzersizi tamamladım espressoc espressoc Chocolita Chocolita

Eklentiler

• Screenshot_2025-12-25-20-00-31-20_bdc436f34aaccc5f8a108f8d924ce827.webp
    Screenshot_2025-12-25-20-00-31-20_bdc436f34aaccc5f8a108f8d924ce827.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 5
Günaydın kizlar dün giremedim, tahlil yaptırdım moralim bozuldu tiroid değerim çok yükselmiş yine ondan kilo veremiyorum ödem tuttum demek ki :( ilaç dozunu arttırdık yine
Geçmiş olsun. Bundan kaynaklandığını bilmek önemli ona göre önünü almış olursun

espressoc espressoc bugün ful proteine uydum.
Ama diğer yandan diyet dışıyım
Velilerle çocukları sinemaya götürdük. Patlamış mısır beni şişirdi.
Oradan bir Cafe de oturduk. Tartı öncesi iyi olmadı. Ama yapacak bir şey yok. 1 günlük ödemi yarın çözerim. Tartıya üzülmem

Chocolita Chocolita bugün tartıda çok güzel bi rakam gördüm 😍 hedefim değil ama çok yakındım. Eğer yarın da aynı rakamı görürsem mezun olmak istiyorum 🌸
Birazdan tekrar gelip menümü yazacağım ❤️
Yaaa çok mutlu oldum 🥰 tamam canım 🩷 peki memnun musun şu an mutlu musun kilondan

Yaaa çok mutlu oldum 🥰 tamam canım 🩷 peki memnun musun şu an mutlu musun kilondan
Çok mutluyum 😍 korumaya ve bir miktar daha vermeye çalışacağım . Eğer tek başıma yapamazsam burası bana harika destek oluyor. 71.8 i gördüm bugün ve ben inanamadım

Çok mutluyum 😍 korumaya ve bir miktar daha vermeye çalışacağım . Eğer tek başıma yapamazsam burası bana harika destek oluyor. 71.8 i gördüm bugün ve ben inanamadım
Ama çok iyiydin bu hafta. Ben bekliyordum senden. Müthiş 🌟 maşallah. İnmesen bile korumaya çalış canım. Sen boyuna göre gayet fit görünürsün şu an

Ama çok iyiydin bu hafta. Ben bekliyordum senden. Müthiş 🌟 maşallah. İnmesen bile korumaya çalış canım. Sen boyuna göre gayet fit görünürsün şu an
Evet görenler öyle diyor. Bende çok memnunum şu an . Bi de regl de yakın şişkinliğim olmasına rağmen bu rakamı görmek beni aşırı mutlu etti🥹🥰

Evet görenler öyle diyor. Bende çok memnunum şu an . Bi de regl de yakın şişkinliğim olmasına rağmen bu rakamı görmek beni aşırı mutlu etti🥹🥰
Ayy 2. Kez gelip yine hedefi alıp gitmende beni aşırı mutlu etti. Daim olsun dutum tebrik ederim 🔥

Ayy 2. Kez gelip yine hedefi alıp gitmende beni aşırı mutlu etti. Daim olsun dutum tebrik ederim 🔥
Rabbim razı olsun 🌸🩷 sizin destekleriniz ve motivasyonunuz beni şimdiki halime getirdi. Çok kez pes etmek istedim ama yapmadım

73 duvarı denen bir şey var gerçekten. 160 boya çok kilolu durmuyorsun. Zayıf da durmuyorsun. Uzun olsan tamam. Mutlu ediyor mu ediyor ama uçmuyorsun. Göbek saklamak devam ediyor. Bu arada kalmışlıklada başlardaki gibi sıkı diyet yapmıyorsun. Bir aşamaya geldim çünkü diyorsun. Halbuki daha 10 kg var önünde

İyi ki bu topiği açarak bize vesile oldun
Oy canım 🩷 sende iyi ki varsın.
Hayır duanız beni çok mutlu eder. Bugünde böyle özel bir gün. Dualarda unutmayalım birbirimizi. Rabbim niyetlerimizi hayırla kolaylaştırsın inşallah. Kaygılarımız en güzeliyle sonuçlansın. Malum günümüz şartları korkuları

Oy canım 🩷 sende iyi ki varsın.
Hayır duanız beni çok mutlu eder. Bugünde böyle özel bir gün. Dualarda unutmayalım birbirimizi. Rabbim niyetlerimizi hayırla kolaylaştırsın inşallah. Kaygılarımız en güzeliyle sonuçlansın. Malum günümüz şartları korkuları
Amin çokom . İsim isim bilmesem de buradaki nicklerinizden hepinizi sayıyorum inan her gün duada . ❤️

Back
X