Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Buraya kadar gelmedi çok şükür canım bizde o görüntüleri haberlerden gördük siiz giibi :KK43:
Sadece bir anda fırtına oldu tamda Emre'yle babası dışarı çıkmıştı eve koşa koşa geldi sonra korkmuş 🙈 ama kum vs yoktu tabi
Rabbim korusun cnm herkesi. Eşimle izledik de baya etkilendim aklıma sen geldin hemen

ayy Adana öyle tabi ama kebap yenir ya rejime dokunmaz pidesi vs yoksa.
börek yeme tabi 🤭
Ah ahh neler var neler baska :D Her seye ragmen verecegim bu kiloyu insallah
Öhööömn öhööömmmm adana mıı :KK47: yanlış yere geldiniz efenimm burası zayıflama forumu :p :))))
Detoks tarifi veriyorum yazınızzz :kahve: :KK70:

Ya iste gorun beni ne zor sartlards kilo veriyorum :) Baska sehirlerden sirf yemek yemek icin geldikleri sehirde ben tam bugday ekmek dilimi kemirecegim :P

HEDEF SONUÇLARI BUYRUN 🤗🤗
Birazdan yeni haftanın hedef tablosunu hazırlayacağım kızlar yazmayanlar var sanırım bu arada dönerse sevinirim
Yanlış görmediysem kirmizigitar kirmizigitar Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak hedeflerini görmedim 😘

:KK200: CUMA HEDEF TABLOMUZ :KK200:

5. TAKIM ÇITIRLARIGÜNCEL KİLOCUMA HEDEFİSONUÇ
Calypso95 Calypso95 67,767,4❤️
U UmutluBen 75,975,6💔
SaskinAnne SaskinAnne 81,781,5💔
kirmizigitar kirmizigitar 64,163,5❤️
mavimli mavimli 82,281,9❤️
ayvacicegi ayvacicegi 54,854,4❤️
seyrekyagmur seyrekyagmur 76,175,5❤️
A AKREPcg 77,977,5💔
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak 75,174❤️
Amor-a Amor-a 53,953,5💔
cgdmk cgdmk 67,366.5❤️

Nefesimmmsin Nefesimmmsin canım menülerini bugün yazamazsan yarın itibariyle aşağıdaki linkten bekliyoruz sayfayı sonra kaybedersen üstte etiketli oradan kısa yolla direk ulaşabilirsin 🤗
Yarında ekipçe kontrol tartı günümüz zaten sende tartılır kesin kilonu söylersin birde o kiloya göre cuma günkü hedefini söylersin cuma hedef listesine de ayrıca seni eklerim ☺️

Nefesimmmsin Nefesimmmsin canım menülerini bugün yazamazsan yarın itibariyle aşağıdaki linkten bekliyoruz sayfayı sonra kaybedersen üstte etiketli oradan kısa yolla direk ulaşabilirsin 🤗
Yarında ekipçe kontrol tartı günümüz zaten sende tartılır kesin kilonu söylersin birde o kiloya göre cuma günkü hedefini söylersin cuma hedef listesine de ayrıca seni eklerim ☺

Tmm cnm 👍

HEDEF SONUÇLARI BUYRUN 🤗🤗
Birazdan yeni haftanın hedef tablosunu hazırlayacağım kızlar yazmayanlar var sanırım bu arada dönerse sevinirim
Yanlış görmediysem kirmizigitar kirmizigitar Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak hedeflerini görmedim 😘

:KK200: CUMA HEDEF TABLOMUZ :KK200:

5. TAKIM ÇITIRLARIGÜNCEL KİLOCUMA HEDEFİSONUÇ
Calypso95 Calypso95 67,767,4
U UmutluBen 75,975,6💔
SaskinAnne SaskinAnne 81,781,5💔
kirmizigitar kirmizigitar 64,163,5
mavimli mavimli 82,281,9
ayvacicegi ayvacicegi 54,854,4
seyrekyagmur seyrekyagmur 76,175,5
A AKREPcg 77,977,5💔
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak 75,174
Amor-a Amor-a 53,953,5💔
cgdmk cgdmk 67,366.5

öbür cuma için hedefim 72 kg olsun :)

Sabah 11:30 : sucuklu yumurta, az peynir, 2 zeytin, domates salatalık,1 çk fındık ezmesi, 1 dl tb ekmeği

Ara:2 gün kurusu Türk kahvesi

Öğle 15:00 : 1 kase mercimek çorbası, 1 tb ekmeği üzeri salatalık ton balığı

Ara: 2 incir yeşil çay

Akşam: yulaf lapası üstü şeftali, 1 tk incir, 1 çk fındık ezmesi

Su: 2.5 lt
Spor yok.
Akşamı hafif geçirmen şahane olmuş bu hafta böyle mi gideceksin ? Afiyet olsun 🤩
Sabah
2,5 dilim tam bugday ekmegi
7-8 zeytin
1 dilim ekmek
1 corba kasigi bal

Ara
5 cig ceviz
1 bardak form cay

Ögle
1 porsiyon karniyarik
1 dilim ekmek

Su : 2 lt

Cherry Mom Cherry Mom Mehfam Mehfam
Karnıyarık kızartma değilse güzel menü canım afiyet olsun ✌
Bugün sabah eşim evde olduğu için yarım zeytinli poğaça 1 bardak süt saat 11.30 1 şeftali 13.30 2 ızgara tavuk but 2 ince dilim ekmek salata 15.00 şekerim düştüğü için 1 çay bardağı meyve suyu 15.30 3 mürdüm erik 18.00 bir kase şehriye çorbası 1 dilim ekmek 1küçük kase yoğurt 20.00 1 salatalık 1 şeftali spor yok
Şeker sorunu vardı galiba değil mi sizde ? Sabah o yüzdn unlu hamurlu öğünler yerine normal kahvaltı yaparsanız şekeriniz ani dalgalanma yaşamaz daha iyi hissedersiniz eşiniz evde diye kendi menünüzü bozmayın hiç lütfen bende yıllarca öyle yaptım şimdi eşime oğluma ayrı bana ayrı isteyen istediğini yesin kalksın 🤭
Bugünkü menüm :
Sabah 2 yumurtalı salamlı omlet,domates salatalık biber yeşil çay
ara türk kahvesi kuru kayısı
öğlen taze fasülye yemeği salata
ara türk kahvesi ceviz
akşam chicalı hurmalı yoğurt
ara maden suyu+yeşil çay
spor 15 dk leslie,yürüyüş yok :)
Çok iyi canım 🤩 bu hafta senin uzatmalı deneme süreside bitiyor.. inşallah yine güzel bir eksi ile asıl listemize girersin 🤸🤸

Akşamı hafif geçirmen şahane olmuş bu hafta böyle mi gideceksin ? Afiyet olsun 🤩

Karnıyarık kızartma değilse güzel menü canım afiyet olsun ✌

Şeker sorunu vardı galiba değil mi sizde ? Sabah o yüzdn unlu hamurlu öğünler yerine normal kahvaltı yaparsanız şekeriniz ani dalgalanma yaşamaz daha iyi hissedersiniz eşiniz evde diye kendi menünüzü bozmayın hiç lütfen bende yıllarca öyle yaptım şimdi eşime oğluma ayrı bana ayrı isteyen istediğini yesin kalksın 🤭

Çok iyi canım 🤩 bu hafta senin uzatmalı deneme süreside bitiyor.. inşallah yine güzel bir eksi ile asıl listemize girersin 🤸🤸
Evet yemek yaptığım halde canım yulaf istedi 🤭 hep aynı çizgide gidemiyorum kaptanım ama genel.olarak hedefim krize karşı koyabildigim süre sebze yemeği ya da lapa. Ki bunda şöyle bı guzellik bol tatlili meyve ezme yiyince pek krize girmiyorum sadece erken acikiyorum 🙄

Back
X