- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #371.301
Ya Bi hatırlıyor gibiyim isim olarak ama o aralar daha ben çekingendim ya baya çok kaynaşmamıştım galibaEvet cnm![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya Bi hatırlıyor gibiyim isim olarak ama o aralar daha ben çekingendim ya baya çok kaynaşmamıştım galibaEvet cnm![]()
Dogrudur cnm o dönemde hatirladığımYa Bi hatırlıyor gibiyim isim olarak ama o aralar daha ben çekingendim ya baya çok kaynaşmamıştım galiba![]()
GünaydınGünaydın herkese![]()
Benim migrenim de hep böyle oluyor canım hatta sürekli kusarım ben afedersin.Günaydın
Yine bir sabah yine migren ensemin ağrısı beynimin içinde resmen
Bugün tamirat için gelecekler yoksa kesin anneme giderdim
Bi taraftan da midem bulanıyor
Yoksa covid mi oldum diyorum migren değil mi
Özellikle sabahları çok bulantim oluyor![]()
Süper maşallah
Zor kaynaşırım ben işteDogrudur cnm o dönemde hatirladığımpawlover ,
dennisgo birde
Cherry Mom çok konustugum kişilerdi senide hatırlıyorum demek ki gerçekten tam kahnaşmamıssın
![]()
Günaydın
Yine bir sabah yine migren ensemin ağrısı beynimin içinde resmen
Bugün tamirat için gelecekler yoksa kesin anneme giderdim
Bi taraftan da midem bulanıyor
Yoksa covid mi oldum diyorum migren değil mi
Özellikle sabahları çok bulantim oluyor![]()
Canım çok sık olmaya başladı bencede bir görün hiç mr çekilmiş miydi sana ?Iyi geceler
Cherry Mom sana birşey soracağım aslında özelden yazacaktım ama
Migren ilaçları kullanırken atak gelmiyor mu
Bugün buraya yazmak için bile giremedim mide bulantısı baş ağrısı çok fenayım
Doktora gidip ilaca mi başlasam
Günaydın tebriklerr canımm
Ben epey oldu buralardan kopalı baktım ki olmuyor geri döndüm. Tilki ve kürkcü dükkanı hesabiZor kaynaşırım ben işte![]()
.Dogrudur cnm o dönemde hatirladığımpawlover ,
dennisgo birde
Cherry Mom çok konustugum kişilerdi senide hatırlıyorum demek ki gerçekten tam kahnaşmamıssın
![]()
Çok iyi olmuş. Hemencecik verirsin inşallahBen epey oldu buralardan kopalı baktım ki olmuyor geri döndüm. Tilki ve kürkcü dükkanı hesabi![]()
Selam canım hoşgeldin evlendin demek çok sevindim hayırlı olsunMerhabalar,
Ben daha önce bu gruptaydım ama devam edemeyerek bırakmıştım tekrar gelebilir miyim?
Kilom 56.2 boyum 1.58 ilk hedefim 52 kg olmak. Evlendim, evlilik ve karantina dönemi derken kilo aldım. Yardım ve desteklerinize ihtiyacım var
sağol bebekimSüper maşallah![]()
tşk kaptanımGünaydın tebriklerr canımm
Teşekkür ederimSelam canım hoşgeldin evlendin demek çok sevindim hayırlı olsun ♥
Takım konusunda ise biz seni o dönemde çok bekledik 3 hafta boyunca bildirimsiz yazdık dönersin diye etiket yaptık vs ama dönüş alamadık galiba birşey de dememiştin bu sebeple diskalifiye olmuş oldun canım maalesef![]()
İnş cnmÇok iyi olmuş. Hemencecik verirsin inşallah
Çok iyigunaydin kizlar
cuma:63,5
guncel 62.9