Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın arkadaşlar kahvaltımı yaptım rutin bir kahvaltı işte kahvaltıda sorun yaşamıyorum zaten..

Bijoux canım kolay gelsin sana öğütlerin içinde tşk ederim:)

Günaydın şekerciklerim..
Sporuma geldim az vakit vardı bakıp çıkayım dedim.. neyse kaçıyım ben şimdi çıkar benden önceki gurup...

selam sekerler. hava cok güzel iceri giresim yok hic.. öylece bir baktim. yine cikiyorum bahceye sallanmaya. aksama gelirim yine öpüldünüz

arkadaşlar misafirlerim var o yüzden dünkü rapaorumu yazıp çıkıcam
çukulatacım dünkü raporum
sabah kepekli beyza peynirli dometesli biberli tost
1 bardak form çayı
ara 1 kepekli galeta

öğle bakla yemeği ve yoğurt
1 dilim kepekli ekmek
ara 3 adet çiğ köfte etsiz
akşam 5 yemek kaşığı piyaz
1 kase çorba
3 yemek kaşığı et sote
salata
gece 1 aktivya

selam guzel geciyomu hafta sonunuz bakim
yaa ben sozumu tutamadim konusmuycaktim iki gun hani kusmustum adama yaa vazgectim zaten benim kusluk en fazla birkac saat surer
neyse bu sabah erkenden kalkmis esim cay kahve hazirlamis hepimize ufak bir kahvalti gibi cocuklar beni uyandirmaya geldiler anne hadii babam bizi gezmeye goturcek cayini kahveni ic hazirlan dediler bende kusemedim yaaa
yedik ictik sabah 9 da ciktik evden aksam 5 e kadar gezdik bazi magzalar acilmis yeni indirimli cocuk giysileri vardi onlara ufak tefek seyler aldik sonra ogle yemegi yedik tekrar gezmeye devam benim sauna esofmanida aldik suan uzerimde he hee yapismaya basladi hemen neyse eve geldik baba ogul uyuyolar simdi bende size bakim dedim birazdan yemege gitcek esim bende cocuklara yemeklerini yedirdikten sonra gelirim
bijom ben dunku raporumu yazem desem gelemiycekmissin zaten eridi dunkuler bugunkunu yazem caanim olurmu oglen yemek gibi salata yedim sonrada dondurma yedim bide kizimin sandivici kalmisti biraz balikli onu yedim
sabahta kahve bide ince bir dilim ekmege peynir surup yedim o kadar ama suyumu elimden hec birakmadim aksam corba slata gorunuyo belki sonrada meyve yada sutolur bilmiyorum ay ters oldu saba sonra ogleni once yazdim ama hadi silmeyim artik hadi optum simdilik

selam sekerler. hava cok güzel iceri giresim yok hic.. öylece bir baktim. yine cikiyorum bahceye sallanmaya. aksama gelirim yine öpüldünüz
ooohh sefan olsun annemm
Slma.s.

Başlıkta kimsecikler yok :1rolleyes: Kendi kendime konuşuyorum
newtomato.gif

SBG kaçar, sonra yine gelirim ders çalışmaktan sıkılınca

yaff ben sabahtan beri burdayım da bunalım takılıyorum bu havada evde kaldım iyimi:)9

arkadaşlar misafirlerim var o yüzden dünkü rapaorumu yazıp çıkıcam
a

kolay gelsin canım

selam guzel geciyomu hafta sonunuz bakim
yaa ben sozumu tutamadim konusmuycaktim iki gun hani kusmustum adama yaa vazgectim zaten benim kusluk en fazla birkac saat surer
iyi etmişin ballı çöreğim hem adam sabah sabah güzel hareketler yapmış bak ne gerek var küslüğe helede aynı evin içinde kocaman öperim seni
heeeeeeeey naptınız bakem.nasıl gidiyo millet nerde yav

nörem bacım sana sardım işte bunalım takılıyorum şöyle yamacımda olsaydın seni kovalayıp sıkıiştırsaydım tüm sıkıntım giderdi

SBG seni goruyom asada napiyosun seker nasil geciyo hafta sonun bakiim
mehaliminde isigi yaniyo fakat gorunmuyo burada neyse birazdan gelir
evet mehalim kus duramiyom ben naapim

heh mersaa kardeste gelmis hosgeldin caanim nasilsin bakalim senin hafta sonun nasil gecer anlat hele bir evdemi pineklersin yoksa eve sigmaz tasarmisin disarilara hafta sonu kalabalik mi olursunuz ammada sordum magazinci gibi kusura bakma caanim

slm kızlar ben geldim. beni takıma almışsınız heralde anladığım kadarıyla inş sizi mahçup etmem .bu gün misafirim vardı o yüzden şimdi girebildim bu günden önce düne dönim .dün çok iyi gitti sabah 1 saat yürüyüş 15 dakka kondisyon bisikleti akşam 45 dakka yürüyüş .yemek işide gayet iyiydi sabah kalktım direk tartıya koştum süper 1kilo gitmiş çok sevindim kilo cetvelini değiştiremedim daha.ama gerisi pek iyi değil misafirim geldi o yüzden biraz yemek düzenim bozuldu.sabah çok güzel kahvaltımı yaptım 1 dilim ekmek 1 dilim peynir 4 zeytin salatalık domates maydanoz. öğlen yemeği yerine az yağlı 6 dolu kaşık az yağlı kısır .ikindin 1 dilim çikolatalı pasta.akşam az yağlı sebze çorbası salata 4 küçük parça tavuk ve hiç spor yok ama şimdi yapmaya gidiyorum acilen denetlenmeye ihtiyacım var beni kim denetliycek kimse yokmu????????????????

heh mersaa kardeste gelmis hosgeldin caanim nasilsin bakalim senin hafta sonun nasil gecer anlat hele bir evdemi pineklersin yoksa eve sigmaz tasarmisin disarilara hafta sonu kalabalik mi olursunuz ammada sordum magazinci gibi kusura bakma caanim

canım saol hoşbulduk bu gün misafirim vardı bütün ndüzenim bozuldu sporda yamamadım moralim bozuk .

bende bütün gün yürüdüm azicikta yemegi abarttim ama cok degil. 11210 adim olmus kallisim.. aman sen kizma ben hergün hemencecik yazarim :)
ama baska sey yapmadim sadece yürüyüs

Bu arada hoşgeldin Mersa a.s.

Bozma moralini yarın telafi edersin nasıl olsa, istisnai durumlar diyetimizi bozamaz, kilo vermemize engel olamaz kaydirigubbakcemile2

hoşbulduk SBG bende öğrendim adını kısaca diyeti biraz bozdum ama az önce aşağı indim yarım saat te olsa yürüdüm bakalım yarın ne olacak malum pazar günü yarın çok zor görünüyor hadi hayırlısı...

Selam sbg ve mersa . Hafta sonları pek sakin olur buralar ancak hafta içi çok hareketli ve muhabbetlidir. Yani bu durgunluuğa bakıp aldanmayın .
Bu arada ikinizdenden yarışmaya girdiğiniz kiloyu alsam bi yazsanız buraya nasıl olur:))

SBG canim kosu bandinda yürüyorum cogunlukla. ama gündelik adimlarimida sayiyorum. yani adim sayar diye minik bir alet var beline yada sütyenine takip bütün gün üzerinde tutuyorsun. atilan adimlari kac km hizla yürüdügünü. kac kalori yaktigini kac gr yag yaktigini falan gösteriyor...hergün 10bin adim atmaya calisiorum. birsekilde hergün onbin adim yürümeye sartlandirdim kendimi 5 gündür. ama artik böyle devam edecegim insallah....

Back
X