Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Çok geçmiş olsun.
Sağol canım bende bir migren belası varki evlerden uzak 😔 gerçi bu araalr çok şükür doğru ilaç tedavisiyle daha iyiyim ama arada yokluyor 🙄

SaskinAnne SaskinAnne dün TV de gördüm migrenli insan kilolu olur dedi doktor ya şok oldum 🙈🙈 hastalığın kendisi kilo yapmaz ama öyle bir ruh haline sokar ki kişi kilo alır zamanla dedi ve hak verdim düşününce 😔 bazen hayattan bıkıyor ya insan ona buna çikolataya flan sıgınıyor insan ne kötü o da bir çeşit depresyon hali işte 🤷🏼‍♀️

Merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katılıyorum. Birbirimize bu yolda motivasyon kaynağı olabileceğimize inanıyorum. Hepimize İstikrar ve başarı diliyorum.

ADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ: 34
BOYUNUZ: 158 ile 159 arası😀
KİLONUZ: 67.3 ( yarın sabah tartılıp en güncel halini yazarım)
HEDEF KİLONUZ: 55
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ: şuan çalışmıyorum
ÇOCUK SAYISI: 2
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: Evet oldum.
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Uzun süren stres dönemi ve hareketsizlik, tabi bunun yanında sağlıksız beslenme.
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: eski halime dönüp rahat hareket edebilmek, sağlıklı ve görüntümden memnun olmak istiyorum.
Hoş geldin aramıza. Umarım gönlüne göre olur bu süreç ❤️

günaydın kızlar ❤
sabah baş ağrısıyla uyandım ilaç aldım geri yattım uyumuşum bu saate kadar 🙈 neyseki ağrı gitmiş ☺
Çok geçmiş olsun. Annemin migreni vardı. Çok perişan olurdu tutunca. Çok üzülürdüm. Ama çoğu insanda yaş ilerdikçe geçiyor. Anneminki bitti.

Günlük yediklerimizi akşam mı yazıyoruz. Günün sonunda mı yani o_O
BUGÜN SABAH;
Uyanır uyanmaz 1 bardak su daha sonra işe gelince de 2 bardak su :confused:saat 08:45 gb ise Kahvaltı;
3 adet siyah zeytin
yarım domates ve 1 badem salatalık ile 2 acı cin biber
1 tatlı kaşığı kaymak ve 2 dilim ekmek yedim :ıslık:
sonra 1 lt limonlu su
saat 11 gb tarçınlı sade türk kahvesi

ÖĞLEN;
saat 12'de 1 adet bardak yogurt 150 g,
4 elma dilim fırında kızarmış patates.
20 dk tempolu yürüyüş ; 1,42 km ,59 kcal

saat 14:30 gb YEŞİL ÇAY İÇECEM :KK14:

ARA ÖĞÜNÜ DE
YOĞURT VE 3 ADET HURMA yiyip günü kapatacam, tabi suya devam günlük 2,5lt mutlaka içerim. farklı bişey olursa yazarım :-)

Son düzenleme:
Teşekkürler canım Evet menopoza girince gidiyor herhalde 👀bende bir ümit bekliyorm :)
Hamilelikte çok iyiydim çünkü 🤩
AA bilmiyordum. Ne güzelmiş. Migreni olan Bir arkadaş hamile kalsam ne yaparım bu ağrıyla ilaç almadan diye dertlenirdi hep. Benimde alerjim var. Hamileyken çok çektim ilaç alamadığım için. Gözümün beyazının şiştiğini bilirim☹️

Günlük yediklerimizi akşam mı yazıyoruz. Günün sonunda mı yani o_O
BUGÜN SABAH;
Uyanır uyanmaz 1 bardak u daha sonra işe gelince de 2 bardak su :confused:saat 08:45 gb ise 3 adet siyah zeytin
yarım domates ve 1 badem salatalıkve 2 acı cin biber
1 tatlı kaşığı kaymak ve 2 dilim ekmek yedim :ıslık:
sonra 1 lt limonlu su
saat 11 gb tarçınlı sade türk kahvesi

ÖĞLEN;
saat 12'de 1 adet bardak yogurt 150 g, 4 elma dilim fırında kızarmış patates.

ARA ÖĞÜNÜ DE YOĞURT VE 3 ADET HURMA yiyip günü kapatacam. farklı bişey olursa yazarım :-)
Afiyet olsun canım
Menülerimizi gün sonunda toplu olarak başka bir sayfaya yazıyoruz linki aşağıda:) sonrada kaybedersen sayfamızın üst kısmında etiketli

AA bilmiyordum. Ne güzelmiş. Migreni olan Bir arkadaş hamile kalsam ne yaparım bu ağrıyla ilaç almadan diye dertlenirdi hep. Benimde alerjim var. Hamileyken çok çektim ilaç alamadığım için. Gözümün beyazının şiştiğini bilirim☹
Bende çok korkuyordum hatta bu yüzden ertelesem mi falan dedim bir cesaret ertelemedim Allah yardım etti hiç atak olmadı sonrada genelde böyle bir gerçek olduğunu öğrendim çoğu migren hastası hamilelikte sıkıntı yaşamıyormuş ☺️
Çok üzüldüm senin içinde çok sıkıntı olmuş olmalı 😔 Allah dermansız dert vermesin ilaçlar olmasa ne yapardık bilmem 🙄

Bende çok korkuyordum hatta bu yüzden ertelesem mi falan dedim bir cesaret ertelemedim Allah yardım etti hiç atak olmadı sonrada genelde böyle bir gerçek olduğunu öğrendim çoğu migren hastası hamilelikte sıkıntı yaşamıyormuş ☺
Çok üzüldüm senin içinde çok sıkıntı olmuş olmalı 😔 Allah dermansız dert vermesin ilaçlar olmasa ne yapardık bilmem 🙄
Evet çok zordu ya. Aslında çoğu insanda alerji atağı da görülmüyormuş ama ben şanslı azınlıktan oldum 😀 keçiboynuzu küründen çok fayda görmüştüm. Şükür atlattık o günleri. 😊

Afiyet olsun canım
Menülerimizi gün sonunda toplu olarak başka bir sayfaya yazıyoruz linki aşağıda:) sonrada kaybedersen sayfamızın üst kısmında etiketli

Tamamdır teşekkür ederim :KK15:

Sağol canım bende bir migren belası varki evlerden uzak 😔 gerçi bu araalr çok şükür doğru ilaç tedavisiyle daha iyiyim ama arada yokluyor 🙄

SaskinAnne SaskinAnne dün TV de gördüm migrenli insan kilolu olur dedi doktor ya şok oldum 🙈🙈 hastalığın kendisi kilo yapmaz ama öyle bir ruh haline sokar ki kişi kilo alır zamanla dedi ve hak verdim düşününce 😔 bazen hayattan bıkıyor ya insan ona buna çikolataya flan sıgınıyor insan ne kötü o da bir çeşit depresyon hali işte 🤷🏼‍♀️
Aman ne zamandır yok bende yazmıyorum bak
Şimdi konuştuk ya yarın gelmese bari
O agri ya sinir oluyorum

YARIN CUMA :KK71:
bugünün tüm öğünlerine dikkat edelim lütfen kızlar şişlik yapacak şeylerden uzak duralım herkes az çok kendini biliyor :KK36: ve günü erken kapatmaya çalışalım :KK6:
kaptanim neden oldugunu bilmedigim sekilde kilom sabitlendi benim yok yani ne aliyorum ne veriyorum bugun hicbosey yememeyi dusunuyorum yarinki tarti icin sen ne onerirsin ne yesem iyi gelir menulerimde sikinti yok ama tartida sikinti var

Back
X