Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Nabersiniiiiz canlarrr benim yürüyüş 5600 oldu bi daha çıkıcam saç kremi filan bakıcam
Bugün +600 gr geldim ama bugün gitcek o söz :super:
dışarda yedik ailecek kebapçı gibi bi yerde, ben kahvaltı tabağı aldım reçel bal kaymağı annemler yedi tatlı niyetine :KK70:
dün depoyu fulledik nasılsa :KK70:
Dün yediklern seni 1 ay götürür 🤭🤭

Bugün menüm:
kahvaltı : süzme yoğurtlu fıstık ezmeli whey smoothie
öğlen: az bamya çorbası etli
biraz patates kızartması,1 küçük sigara böreği, 1er ince dilim beyaz ve kaşar peynir,az örgü peynir,domates salatalık yeşillik 5 zeytin siyah çay
ara türk kahvesi ve fındık
akşam palamut buğulama ve bol yeşil salata
yürüyüş kaptanda :)
Fıstık ezmesi ve suzme yoğurtlu smoothie nasıl oluyor
Tan protein deposu

Fıstık ezmesi ve suzme yoğurtlu smoothie nasıl oluyor
Tan protein deposu
cnm süzme yoğurtta daha çok protein oluyor ondan 1/2 su bardağı kadar koydum, 2 dolu tatlı kaşığı fıstık ezmesi koydum, bir de whey protein tozu var evde ondan koydum tatlandırıcı da olduğu için tatlı isteğimi bastırıyor amasen tarçın ve çilek de koyabilirsin cnm fresh bir tadı olur

cnm süzme yoğurtta daha çok protein oluyor ondan 1/2 su bardağı kadar koydum, 2 dolu tatlı kaşığı fıstık ezmesi koydum, bir de whey protein tozu var evde ondan koydum tatlandırıcı da olduğu için tatlı isteğimi bastırıyor amasen tarçın ve çilek de koyabilirsin cnm fresh bir tadı olur
muz koyacaksin ona asil bomba öyle oluyor 🤭 muz ve fistik ezmesi muhtesem ikili 😎

Bugün

12:00
1 sütlü kahve
1 wasa (üzerine doğal fıstık ezmesi)

15:00
10 tane çiğ badem

16:30
5 kaşık bulgur pilavı
4 kaşık mantarlı tavuk ( mantar yoğunlukta )
16 tane tombul küçük acı biber

su:2 litre üstü
Spor: 70 dk eliptik ( walk challenge icin uygun ortamim yoktu)

bundan sonra kahve veya cay olur. ( ya da her ikisi de)

Cherry Mom Cherry Mom Mehfam Mehfam
Menüyede sporada bayıldım bayıldımmm 😍
70 dk eliptik hiç kolay birşey değil bravo :KK9: :KK9: gitsinnn yağlarrrrrr :halay::halay:

Bugün menüm:
kahvaltı : süzme yoğurtlu fıstık ezmeli whey smoothie
öğlen: az bamya çorbası etli
biraz patates kızartması,1 küçük sigara böreği, 1er ince dilim beyaz ve kaşar peynir,az örgü peynir,domates salatalık yeşillik 5 zeytin siyah çay
ara türk kahvesi ve fındık
akşam palamut buğulama ve bol yeşil salata
yürüyüş kaptanda :)
Öğlene gözümü kapadım 🙈 güzel menü canım
iyi aksamlar kizlar
kahvalti 9 da yogurtlu müsli, kahve
öglen 2de etli kuru fasulye
aksam 6 da bir kase sütlac

Cherry Mom Cherry Mom
Mehfam Mehfam
:) Ekmek bulamadıysan pasta ye misali akşam yemeği bulamadıysan sütlaç ye 🤭 :) neyse o da bir seçim 😁😁
Walk yok mu canım 🙄

Back
X