Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

9 - 16 Ekim Menü Paylaşım Listesi

@SaskinAnne ❤✖ ❤ ❤ ❤ ❤
@Amor-a ✖✖ ❤ ❤ ✖ ❤
@mavimli ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤
@kirmizigitar ❤ ✖ ❤ ❤ ❤ ❤
@ayvacicegi ✖✖ ❤ ❤ ❤ ❤
@seyrekyagmur ❤✖ ❤ ❤ ❤ ❤
@AKREPcg ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤
@amatordiyetci ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤
@pacman ❤ ❤ ✖ ❤ ❤ ✖
@bluuee ✖ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤
@Mahi57 ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤
belmayne belmayne ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤
Pain Killer Pain Killer ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤
@gamzem23 ❤ ✖✖ ❤ ❤ ❤
caroline84 caroline84 ❤ ❤ ❤ ❤ ✖ ✖
Canım ikisini birden yazdım.
Ellerine sağlık gece geç kalıyorum baya.

benim kronik sorunum zaten. icmeyi seviyorum. ama bir aydan fazladir hic icmemistim. dün patladim sanirim. bir arkadasimin online diyetisyeni var cok memnun ben de baslayagim. yarin konusacagim onunla hele bir ayrintisiyla ögreneyim. zayiflamak istiyorum ama böyle tek basima olmuyor demekki.
Canım peki ne farkı var diger diyetisyenlerden?
Ben çok gittim diyetisyene artık pek umudum yok diyetisyenlerden

yok kendimi kaybettim biraz önce bir paket çikolata yedim. anladim ki psikolojik bir sorunum var. diyetisyen sagolsun bana zaman ayirdi pazartesi sabah uzun uzun konusacagiz. bundan sonra pazartesiden itibaren yani menülerim tamamen degisecek.
Canım bende diyetisyen degilde bi piskologla görüşmek istiyorum pandemi bitsin.

Cherry Mom Cherry Mom bugün rekorumu kırdım 10753 adim atmışım ağrı kesicimi de hazırladım yarın başıma geleceği biliyorum
Bu arada az önce tartıldım 82.25 yine o kadar da yurudum ama gerçekten benle alakası yok okadar yurudum su içtim birşey de yemedim ama siskinim
Tüm arkadaşlarımdan özür diliyorum ama rahatsizim işte kusura bakmayın lutfen
Canım bence özür dilenecek bi durum yok herkesin bünyesi aynı olmuyor

Yarın sonuç ne olur bilmem menüler beni üzdü
spor tablosunu açıklayacaktım ama hiç hevesim kalmadı benim motivasyonumda sizlerin menüleri,sporları, sohbetleri.... Bunlarda kötü olunca ben şarj olamıyorum :cry:

En azından Perşembe günü menülerini temiz görmek çok mu zor bilmem iyi geceler herkese 🖐
Ay kaptanım maasallah nazar değmesin hem çok güzel kilo vermişsin hemde çok güzel ilgileniyorsun grupla

Merhaba arkadaşlar aranıza katılmak istiyorum inşallah :)
bugün itibariyle 18.4 kilo vererek yarışmada ilk mezuniyetimi almaya hak kazandım. Daha yolum uzun olduğu için yarışmaya 5. takımda yeni bir başlangıç yapmak istediğimi ve uygunluk durumunu Cherry Mom Cherry Mom kaptanıma sormuştum sağolsun olumlu dönüş yaptı bana :KK200:

Kendimi tanıtayım

ADINIZ : Almıla
YAŞINIZ : 33
BOYUNUZ : 1.63
KİLONUZ : 100.6
HEDEF KİLONUZ : 85
MEDENİ DURUMUNUZ: Bekar
MESLEGINIZ : Mimar
ÇOCUK SAYISI : Yok
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU: 9. takım mezunu
KİLO ALMA NEDENİNİZ: yatılı lise hayatında aldığım ve veremediğim 40 kilo, Fastfood tarzı hazır beslenme, insülin direnci, polikistik over, duygusal açlık vs.
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: insülin direnci, polikistik over (17 yıldır)
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: ilaçsız regl olmak, hastalıklardan kurtulmak, daha sağlıklı huzurlu ve mutlu bir yaşam, beğendiğim kıyafetlerin insani bedenlerini giymek, insanlar nezdinde kilolarımın değil kişiliğimin ön planda olması .

İnşallah hepimiz sağlık, huzur, mutlulukla istediğimiz kilolara erişiriz :KK200:
Hoşgeldin canım bende var Pkos insülin haşimoto varda var aconthosıs nıcrıcans
Nazar değmesin güzel vermişsiniz devamı da gelir.

12.30: zencefilli limonlu yeşil çay
14.00: Sütlü kahve, 1 dilim fırında bal kabağı(sade)
19.00: 2 kase ezogelin, iki dilim fırında bal kabağı(sade)
Su: 2.4 lt(3 e tamamlarım)
Spor: temizlik 🤭

süper canım afiyet olsun.
Senin sporuna benim çooook ihtiyacım var da, pasaklının tekiyim olmuyor bir türlü😭

Evet genelde tersi yapılıyor takımlarda biz böyle uyguladık daha iyi oldu sanki genel başka yönleride var canım ortaklığı açıklarken yazarım 🤗
aaa iyiki böyle olmuş. biriyle karşılıklı yarışmayı hiç istemezdim doğrusu. sonuçta verdiğimiz her gram hem kendimize hem gruba kar. :KK36:
Cherry Mom Cherry Mom kusura bakmayın tekrar
Ben bugün kaçamağın babasını yaptım Zeynep'in kan değerlerinde lenfosit yüksekliği cıktı. Yayma sonuçlarının gelmesi 1 saati buldu zavallı kan alınırken de çok ağladı eğlensin diye çok temiz bir park var burada oraya götürdük o arada ne yedim hatırlamıyorum ilik hastalığı var zannettik
Keşke yüz yüze görüşebilme imkanımız olsaydı o 1 saati içim parcalana parcalana nasıl geçirdim anlatırdım
Çok şükür temiz çıktı
ay allah korusun canım. nasıl sıkılmıştır canınız kim bilir. :(

SPOR TABLOMUZ

BİREYSELDE 1. Toplam 1525 puan ile Pain Killer Pain Killer :sampiyon::sampiyon:
1. Grup ise 3663 puan ile NO KiLO :KK74:
tebrikler kızlar

Eki Görüntüle 2706048

oyy ortim sen uçtun gittin. maşallah sana:rolleyes::nazar: Pain Killer Pain Killer
belmayne belmayne canım gördün mü bunu😍😍 çok sevindiiiiim ortim ya. Aynen devam ortim bak birbirimizi dürtelim sürekli😁😁😁
Gördüm gördüm canım.:rolleyes: dürtmeye devam:KK5:

süper canım afiyet olsun.
Senin sporuna benim çooook ihtiyacım var da, pasaklının tekiyim olmuyor bir türlü😭
valla ortim ben de çok fena pasaklı oldum çıktım. öyle temizlik dediysem yaşanacak kadar yani :KK48: Çok yoğunum bu aralar. oğlumda televizyona düşmesin diye evi oyun alanına çevirdik valla. salonda kum teknesi var gerisini sen düşün:halay:

Back
X