Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

valla ortim ben de çok fena pasaklı oldum çıktım. öyle temizlik dediysem yaşanacak kadar yani :KK48: Çok yoğunum bu aralar. oğlumda televizyona düşmesin diye evi oyun alanına çevirdik valla. salonda kum teknesi var gerisini sen düşün:halay:
Yaşanacak kadar olması çoook lüks benim için😂😂

12.30
1 yumurta
3 zeytin
3 ince dilim avokado
Yarım kk peynir
1 dilim esmer ekmek
Dere otu-maydanoz

18.30
1 porsiyon bezelye yemeği (6 kaşık)
2 kaşık yoğurt

su: 2 litre
Spor: 60 dk eliptik
ortim sen aralıklı oruç yapıyorsun sanırım. çok güzel menü. yakında ben de döneceğim bu düzene. tek öğün de iyi geldi bana psikolojik olarak. gece çayın yanında atıştırmalarım bitti.
yalnız ben su orucu yapmıştım bir kere. gidenlerin geri gelmemesi için çok gayret gerekiyor. bir daha yapmamaya karar verdim. sen daha önce yapmış mıydın ilk mi olacak bu. (Yanlış görmedim değil mi yukarıda bir yerde öyle yazmıştın sanki)

Cherry Mom Cherry Mom kusura bakmayın tekrar
Ben bugün kaçamağın babasını yaptım Zeynep'in kan değerlerinde lenfosit yüksekliği cıktı. Yayma sonuçlarının gelmesi 1 saati buldu zavallı kan alınırken de çok ağladı eğlensin diye çok temiz bir park var burada oraya götürdük o arada ne yedim hatırlamıyorum ilik hastalığı var zannettik
Keşke yüz yüze görüşebilme imkanımız olsaydı o 1 saati içim parcalana parcalana nasıl geçirdim anlatırdım
Çok şükür temiz çıktı
Allah korusun çok geçmiş olsun

Cherry Mom Cherry Mom kusura bakmayın tekrar
Ben bugün kaçamağın babasını yaptım Zeynep'in kan değerlerinde lenfosit yüksekliği cıktı. Yayma sonuçlarının gelmesi 1 saati buldu zavallı kan alınırken de çok ağladı eğlensin diye çok temiz bir park var burada oraya götürdük o arada ne yedim hatırlamıyorum ilik hastalığı var zannettik
Keşke yüz yüze görüşebilme imkanımız olsaydı o 1 saati içim parcalana parcalana nasıl geçirdim anlatırdım
Çok şükür temiz çıktı
benim oglumun da lenfositleri dogsugundan beri yuksek cikiyor ama doktora soeduk o yas grubu icin normal demisti.

ortim sen aralıklı oruç yapıyorsun sanırım. çok güzel menü. yakında ben de döneceğim bu düzene. tek öğün de iyi geldi bana psikolojik olarak. gece çayın yanında atıştırmalarım bitti.
yalnız ben su orucu yapmıştım bir kere. gidenlerin geri gelmemesi için çok gayret gerekiyor. bir daha yapmamaya karar verdim. sen daha önce yapmış mıydın ilk mi olacak bu. (Yanlış görmedim değil mi yukarıda bir yerde öyle yazmıştın sanki)
Yok canım nerdeeee, benim menülerim istikrarlı bir şekilde düzensiz gider😂
Dün erkenden kahvaltı yaptım mesela. Ve 2 ara öğün. Bugün de erken yiyecem diye hazırladım da unuttugum bir randevu sayesinde 12.30 a kaldı.
Benim herşeyim gelişigüzel olur yani. Şu spordan taviz vermezsem inşallah düzen konusunda bir beklentim yok kendimden😁

belmayne belmayne G gamzem23
Pain Killer Pain Killer haftaya deneme süreniz bitmiş oluyor o yüzden bu hafta liste için daha bir dikkat rica ediyorum sizlerden zaten gayet iyi gidiyorsunuz :nazar:

***5.Takım 696. Etap ***

SaskinAnne (80,5/81,5/+1/-%1,24)
kirmizigitar (62,1/62,3/+0,2/-%0,32)
mavimli (81,1/82/+0,9/-%1,11)
ayvacicegi (52,4/52,1/0,3/%0,57)
seyrekyagmur (71,8/70,7/1,1/%1,53)
amatördiyetci (68,4/68,2/0,2/%0,29)
AKREPcg (75/74,4/0,6/%0,8)
Mahi57 (74,2/73,3/0,9/1,21) yeni üye başlangıç tarihi 02.10.20 başlangıç kilo 75 hedef kg 65

5.takim ortalaması: %0,216

Alt liste:
Amor-a ( 52,2/ ) mezun üye geri döndü. başlangıç tarihi 22.07.20 başlangıç kg 55,6 hedef kg 50
pacman (65,6/65,3 /0,3/ %0,46686.etapta 63 kg ile izne ayrılan üye
Bluuee (67,9/67,3/0,6/%0,88)654.etapta 65.5 kg ile bildirimsiz izne ayrılan üye geri döndü
Belmayne (78,4/77,2/1,2/%1,53)yeni üye başlangıç tarihi 05.10.20 başlangıç kilo 78.8 hedef kg 65
Gamzem23 (60,1/ 59,1/1/%1,66) yeni üye başlangıç tarihi 07.10.20 başlangıç kilo 62 hedef kg 55
Pain Killer (66,6/64,9/1,7/%2,55) yeni üye başlangıç tarihi 08.10.20 başlangıç kilo 67,3 hedef kg 55
Caroline84 (93/ 92.2 ) 681.etapta 87.5 kg ile izne ayrılan üye geri döndü
bebeqimyoldamrc (68,1 ) yeni üye başlangıç tarihi 15.10.20 başlangıç kg 68,1 hedef kg 55

belmayne belmayne G gamzem23
Pain Killer Pain Killer haftaya deneme süreniz bitmiş oluyor o yüzden bu hafta liste için daha bir dikkat rica ediyorum sizlerden zaten gayet iyi gidiyorsunuz :nazar:

***5.Takım 696. Etap ***

SaskinAnne (80,5/81,5/+1/-%1,24)
kirmizigitar (62,1/62,3/+0,2/-%0,32)
mavimli (81,1/82/+0,9/-%1,11)
ayvacicegi (52,4/52,1/0,3/%0,57)
seyrekyagmur (71,8/70,7/1,1/%1,53)
amatördiyetci (68,4/68,2/0,2/%0,29)
AKREPcg (75/74,4/0,6/%0,8)
Mahi57 (74,2/73,3/0,9/1,21) yeni üye başlangıç tarihi 02.10.20 başlangıç kilo 75 hedef kg 65

5.takim ortalaması: %0,216

Alt liste:
Amor-a ( 52,2/ ) mezun üye geri döndü. başlangıç tarihi 22.07.20 başlangıç kg 55,6 hedef kg 50
pacman (65,6/65,3 /0,3/ %0,46686.etapta 63 kg ile izne ayrılan üye
Bluuee (67,9/67,3/0,6/%0,88)654.etapta 65.5 kg ile bildirimsiz izne ayrılan üye geri döndü
Belmayne (78,4/77,2/1,2/%1,53)yeni üye başlangıç tarihi 05.10.20 başlangıç kilo 78.8 hedef kg 65
Gamzem23 (60,1/ 59,1/1/%1,66) yeni üye başlangıç tarihi 07.10.20 başlangıç kilo 62 hedef kg 55
Pain Killer (66,6/64,9/1,7/%2,55) yeni üye başlangıç tarihi 08.10.20 başlangıç kilo 67,3 hedef kg 55
Caroline84 (93/ 92.2 ) 681.etapta 87.5 kg ile izne ayrılan üye geri döndü
bebeqimyoldamrc (68,1 ) yeni üye başlangıç tarihi 15.10.20 başlangıç kg 68,1 hedef kg 55
Tebrikler canım güzel eksi ✌️

Merhaba arkadaşlar aranıza katılmak istiyorum inşallah :)
bugün itibariyle 18.4 kilo vererek yarışmada ilk mezuniyetimi almaya hak kazandım. Daha yolum uzun olduğu için yarışmaya 5. takımda yeni bir başlangıç yapmak istediğimi ve uygunluk durumunu Cherry Mom Cherry Mom kaptanıma sormuştum sağolsun olumlu dönüş yaptı bana :KK200:

Kendimi tanıtayım

ADINIZ : Almıla
YAŞINIZ : 33
BOYUNUZ : 1.63
KİLONUZ : 100.6
HEDEF KİLONUZ : 85
MEDENİ DURUMUNUZ: Bekar
MESLEGINIZ : Mimar
ÇOCUK SAYISI : Yok
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU: 9. takım mezunu
KİLO ALMA NEDENİNİZ: yatılı lise hayatında aldığım ve veremediğim 40 kilo, Fastfood tarzı hazır beslenme, insülin direnci, polikistik over, duygusal açlık vs.
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: insülin direnci, polikistik over (17 yıldır)
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: ilaçsız regl olmak, hastalıklardan kurtulmak, daha sağlıklı huzurlu ve mutlu bir yaşam, beğendiğim kıyafetlerin insani bedenlerini giymek, insanlar nezdinde kilolarımın değil kişiliğimin ön planda olması .

İnşallah hepimiz sağlık, huzur, mutlulukla istediğimiz kilolara erişiriz :KK200:
Hoşgeldin tatlım kaptanımız bahsetti heyecanla bekliyorduk :KK8: :KK200:

5. Olduk 😔

Maasallah canım nazar değmesin 😊
Kaç aylık oldular?
Canım ben bir yıl çalıştım kolejde ögrencilerimle hiç bir sorunum olmadı para veriyorum diye herşeye karışıyorlardı bu durumda benim canımı sıktı kpss ye girdim.
Atandım ama tabiki ingilizce için kolej başka.
sagolasin 🤗 hicbir bebeye degmesin. benimkiler 3,5 yasindalar. seninkiler?

5. Olduk 😔

sonuncu olmamisiz bu da bisey😏😏

Canım peki ne farkı var diger diyetisyenlerden?
Ben çok gittim diyetisyene artık pek umudum yok diyetisyenlerden
sanmiyorum ki bir farki olsun. ben hic gitmedim o yüzden denemek istedim. bir de kiloyu ben son zamanda aldim eskiden zayiftim yani kilo problemim yoktu diyelim. simdi de biraz disiplin gerekiyor tek basima denedim olmadi.

Ay canım işte ben ohss oldum suyu içiyorumdum çıkmıyordu.
Cigerimden dört litre su aldılar delip arkadan.
Kadın dogum uzmanım mutlaka protein agırlıklı besleneceksin demişti.
Ben yaklaşık 8 ay kullandım progestoran.
Tüp bebek tedavisi mi gördün?
Ohss durup dururken olMaz ama yumurta uyarıcı ilaç lazım

kızlar ortakları ayarlıyorum bazı kişiler bu hafta aktif olamadı başarısızlıkta bununda payı var😑 normalde ortalık listesinde aktif olmayanı çıkartıyorum ama liste baktım kuş oldu 🙈
Bu sebeple sil baştan alt üst liste herkesi ekliyorum ama özellikle ortağınızla kontak kurmanızı rica ederim

Merhaba arkadaşlar aranıza katılmak istiyorum inşallah :)
bugün itibariyle 18.4 kilo vererek yarışmada ilk mezuniyetimi almaya hak kazandım. Daha yolum uzun olduğu için yarışmaya 5. takımda yeni bir başlangıç yapmak istediğimi ve uygunluk durumunu Cherry Mom Cherry Mom kaptanıma sormuştum sağolsun olumlu dönüş yaptı bana :KK200:

Kendimi tanıtayım

ADINIZ : Almıla
YAŞINIZ : 33
BOYUNUZ : 1.63
KİLONUZ : 100.6
HEDEF KİLONUZ : 85
MEDENİ DURUMUNUZ: Bekar
MESLEGINIZ : Mimar
ÇOCUK SAYISI : Yok
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU: 9. takım mezunu
KİLO ALMA NEDENİNİZ: yatılı lise hayatında aldığım ve veremediğim 40 kilo, Fastfood tarzı hazır beslenme, insülin direnci, polikistik over, duygusal açlık vs.
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: insülin direnci, polikistik over (17 yıldır)
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: ilaçsız regl olmak, hastalıklardan kurtulmak, daha sağlıklı huzurlu ve mutlu bir yaşam, beğendiğim kıyafetlerin insani bedenlerini giymek, insanlar nezdinde kilolarımın değil kişiliğimin ön planda olması .

İnşallah hepimiz sağlık, huzur, mutlulukla istediğimiz kilolara erişiriz :KK200:
Hoş geldin insulin dirençli kardeşim 🤭

benim oglumun da lenfositleri dogsugundan beri yuksek cikiyor ama doktora soeduk o yas grubu icin normal demisti.
Geçen sene ağır bir idrar yolu enf. geçirdi o dönem de yüksekti bazılarının öyle oluyormuş
Çok yaşa canım içime su serptin

Hoşbulduk canım ☺ 💞 cok sevindim insallah hepimiz icin iyi olur 😍
İnşallah cnm
Menülerini mutlaka yaz çok yesen de .Bence en faydalı şey o çünkü az çok tahmin ediyoruz birbirimizin sonucunu böylece ve uyarabiliyoruz bak dün de böyle beslenmiştin bol beyaz unlu, bugün şöyle yapsan tarzında

Bir de diyet günlüğü tutmanı tavsiye ederim,ben düzenli tutuyorum çok faydalı. Bir köşesine yediklerimi içtiklerimi,ortalama kalorimi sporumu yazıyorum bir yanına da o gün nasıl hissettiğim,kendime aferin dediğim şeyler ya da bozduysam neden vs

Back
X