Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydın arkadaşlar mutlu huzurlu haftalar :KK200:
geçen cuma: 100.6
bugün: 99.9

ucundan da olsa iki basamakları gördüm şükür :))
3 aydır regl olmadım en son ilaçla olmuştum maalesef gene ilaca başladım tarlusal evde vardı. tartıya ödem olarak yansımaması için bol su ve günde 2 yeşil çaya dönüyorum.
inşallah kendiliğinden regl olacagım günler de gelir.

Selam 🙋

Ilık Su
1 yumurta omlet, 2 sosis,az.peynir,1 tk çilek reçeli,1 zeytin,yarım dil köy ekmeği

Öğle: 1dl tb ekmeği üstü az peynir yarım salatalık ve 3 yk soganli mantar kavurması

Ara: 1 kase matchali yoğurt + 2 kare bitter çikolata

Akşam 17:00 : 1 adet lahmacun + ayran

*Kirazsapli yeşilcay

Su:1.5 lt
Spor:3.500 saf spor yürüyüş ( soğuktu gözlerim yaşardı devam edemedim 😅)

Cherry Mom Cherry Mom Mehfam Mehfam
ortim gayet güzel menü dengel olmuş afiyet olsun
Kahvaltı 1 haşlanmış yumurta, 5 zeytin, 1 köfte, balkabağı şekersiz, üzerine ceviz

Ara yeşil çay, 3 çatal balkabağı

Akşam bir tane karnıyarık, salata, ayran
Karnıyarık kızartma degil fırında az yag ile pişirdim
2 litre su
Spor yok
afiyet olsun canım fırında daha sağlıklı olmuş yemeğin.
Menüm
13.30: peynir, zeytin, süzme yoğurt(ev yapımı), domates, 1 kaşık ev yapımı pekmez(şekersiz), 1 Adet yumurta tava(1 damlacık zeytin yağıyla), 1 buçuk dilim tam buğday ekmeği, fırında patates.
20.00: Patlamış mısır🙊 (evde sinema keyfi yapalım dedik. Mısırsız olmadı tabi🤭)
Su: 3lt
sinema keyfi maşallah ne güzel :)) afiyet olsun
11.30
1 sütlü kahve
1 üstü fıstık ezmeli ve birkaç damla çikolatalı wasa

16.00
balık-salata-yarım şişe limonlu soda

18.15
1kahve
1 parça kare çikolata🙁

su 2 litre
Spor 60dk eliptik
canım o üzgün surat neden :) gayet güzel menü
Bugün menüm
Kahvaltı 2 yumurtalı beyaz peynirli omlet,domates salatalık maydanoz haşhaş ezmesi yeşil zeytin yeşil çay
Ara türk kahvesi şekersiz üzümlü bitter çoklıt
2.öğün palamut buğulama salata
Ara türk kahvesi fındık
3 lt su
15 dk leslie,6000 adım
Pain Killer Pain Killer
cok sağlıklı yine. afiyet olsun canım :)

günaydın arkadaşlar mutlu huzurlu haftalar :KK200:
geçen cuma: 100.6
bugün: 99.9

ucundan da olsa iki basamakları gördüm şükür :))
3 aydır regl olmadım en son ilaçla olmuştum maalesef gene ilaca başladım tarlusal evde vardı. tartıya ödem olarak yansımaması için bol su ve günde 2 yeşil çaya dönüyorum.
inşallah kendiliğinden regl olacagım günler de gelir.
Günaydın canım
İkili rakamlar gelmiş çok sevindim 🤩🤩🤩

Umarım Tarlusalı da son kullandığın olur kendi kendine olduğun günlerde gelecek hayırlısıyla 🤗

Günaydın canım
İkili rakamlar gelmiş çok sevindim 🤩🤩🤩

Umarım Tarlusalı da son kullandığın olur kendi kendine olduğun günlerde gelecek hayırlısıyla 🤗
Gunaydin kaptanim bir daha gorusmemek uzere uc basamaklara veda ediyorum 😂
Amin insallah benim de en buyuk istegim ilacsiz regl olmak 🥰👍💞

gunaydin kizlar🥰

ben yine mehter takimi 3 ileri 2 geri🤣🤣🤣 cuma 62.3 pazar 62.1 pazartesi 63.1🤣🤣🤣🤣
Hemen söylüyorum sebebi pideler 🖐️ her ne kadar kendinde yapsan tam buğdayda olsa hamur karbonhidrat şişirdi seni normalde az yiyen biri olduğu için + yaptı ama geçicidir ertesi gün etkisi diye düşünüyorum bu hadtta içinde dikkat et canm

Gunaydin kaptanim bir daha gorusmemek uzere uc basamaklara veda ediyorum 😂
Amin insallah benim de en buyuk istegim ilacsiz regl olmak 🥰👍💞
seni cok iyi anliyorum :KK43:
Hemen söylüyorum sebebi pideler 🖐️ her ne kadar kendinde yapsan tam buğdayda olsa hamur karbonhidrat şişirdi seni normalde az yiyen biri olduğu için + yaptı ama geçicidir ertesi gün etkisi diye düşünüyorum bu hadtta içinde dikkat et canm
aynen kuzu, ya ama moealimi bozan su, karbonhidrata ucundan kosesinden degsem sisiyorum. tam bugday olmasi vs hic fark etmiyo yani.... sadece sebze ya da et yiyerek beslenemem ki.... 2 gun 3 gun beslenirim ama sonea vucut ister yani... nasi olucak bilmiyorum

Kızlar geçen hafta SaskinAnne SaskinAnne malum ilaç sebebiyle büyük bir artı gördü mavimli mavimli sınav stresi sebebiyle psikolojik savaşla artı gördü kirmizigitar kirmizigitar + 200 diyette olabilecek bir artı tutarı zaten onun dışında artımız yoktu tüm ekip kilo verdi ama ekip ortalaması bir hayli düşük çıktı ancak bunlar bile dedikoduya sebebiyet vermiş kimse özelimizde ilacınızı hastalığımızı bilemez o yüzden bu hafta sizden 1.lik için elinizden geleni yapmanızı rica ederim canım sıkıldı :KK14:

Kızlar geçen hafta SaskinAnne SaskinAnne malum ilaç sebebiyle büyük bir artı gördü mavimli mavimli sınav stresi sebebiyle psikolojik savaşla artı gördü kirmizigitar kirmizigitar + 200 diyette olabilecek bir artı tutarı zaten onun dışında artımız yoktu tüm ekip kilo verdi ama ekip ortalaması bir hayli düşük çıktı ancak bunlar bile dedikoduya sebebiyet vermiş kimse özelimizde ilacınızı hastalığımızı bilemez o yüzden bu hafta sizden 1.lik için elinizden geleni yapmanızı rica ederim canım sıkıldı :KK14:
kim ne dedikodusu yapmis kaptan?

Eklentiler

• images (14).webp
    images (14).webp
    38 KB · Görüntüleme: 30
Back
X