Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kim ne dedikodusu yapmis kaptan?
Çekirdeğini aldın geldin mi 😂😂😂😂
Direk 5.takım için değil ama yüzdeler ne kadar düşmüş bütün bildirimler mi yalandı yanii demişler e bizde geçen hafta 1.olduğumuz için ister istemez okuyunca üstüme alındım keşke böyle denk gelmeseydi

Kızlar geçen hafta @SaskinAnne malum ilaç sebebiyle büyük bir artı gördü @mavimli sınav stresi sebebiyle psikolojik savaşla artı gördü kirmizigitar kirmizigitar + 200 diyette olabilecek bir artı tutarı zaten onun dışında artımız yoktu tüm ekip kilo verdi ama ekip ortalaması bir hayli düşük çıktı ancak bunlar bile dedikoduya sebebiyet vermiş kimse özelimizde ilacınızı hastalığımızı bilemez o yüzden bu hafta sizden 1.lik için elinizden geleni yapmanızı rica ederim canım sıkıldı :KK14:
çok ilginç ya insanlar hastalıkmış sağlıkmış önemli değil yüzdeye bakılıyor demek ki :63:
tabi biz kimse için değil kendimiz için zaten eksi gelelim de nerde kaptanım link alalım merak da ettim :deli:

Direk 5.takım için değil ama yüzdeler ne kadar düşmüş bütün bildirimler mi yalandı yanii demişler e bizde geçen hafta 1.olduğumuz için ister istemez okuyunca üstüme alındım keşke böyle denk gelmeseydi
canım zaten bir hafta yüksek yüzde gelir ve 1. olursa bir takım diğer hafta yüzdenin düşmesi çok normal çünkü her hafta insan 2 kg veremez zaten :) üstüne alınma canım bence

Kızlar geçen hafta @SaskinAnne malum ilaç sebebiyle büyük bir artı gördü @mavimli sınav stresi sebebiyle psikolojik savaşla artı gördü kirmizigitar kirmizigitar + 200 diyette olabilecek bir artı tutarı zaten onun dışında artımız yoktu tüm ekip kilo verdi ama ekip ortalaması bir hayli düşük çıktı ancak bunlar bile dedikoduya sebebiyet vermiş kimse özelimizde ilacınızı hastalığımızı bilemez o yüzden bu hafta sizden 1.lik için elinizden geleni yapmanızı rica ederim canım sıkıldı :KK14:
Çok ilginç geliyor bu bana ya. Kimse kimseyi burada zorla tutmuyor. Çoğu insan birbirini tanımıyor. Kendimiz için buradayız sonuçta ama Herkesin motivasyonu farklı demek ki.ilginç.Bir de bence yalan beyanda bulunan sanki fotoya da bir çare bulur gibi geliyor. Yani biraz abartıldı mı ne🤔

boype bisi olmasa sasirirdim zaten:) Namaria Namaria nin dedigi gibi gecen hafta herkes fazla verdi her hafta ayni sekilde verilmez ki... ben mesela bu 3 ileri 2 gerilerimi buna bagliyorum sanki boyle kotu kptu gidip sonra birden gidecek o kilolar gibi.... bundan normal bisi yok yani.

herkes kendinden emin bosver ne derlerse desinler hic alinma uzerine.

ayol ben tartimi saklayacak degistirecek olsam -900 mu degistiririm🤣🤣🤣🤣 birincilige oynarim soyle -2.7 filan degistiririm:)

Çok ilginç geliyor bu bana ya. Kimse kimseyi burada zorla tutmuyor. Çoğu insan birbirini tanımıyor. Kendimiz için buradayız sonuçta ama Herkesin motivasyonu farklı demek ki.ilginç.Bir de bence yalan beyanda bulunan sanki fotoya da bir çare bulur gibi geliyor. Yani biraz abartıldı mı ne🤔
kendi kendimizi mi kandıracaz, sonuçta hepimiz kilo verip daha sağlıklı olmak için burdayız. Kimsenin burdan maddi bir kazancı yokki tartıyla oynasın manevi olarak birbirimize destek olup kilolardan kurtulmaya çalışıyoruz. Bence kimin ne dediği önemli değil motivasyonumuzu düşürmeyelim :) Tam gaz ileri kilo vermeye devam :emir_bebek:

çok ilginç ya insanlar hastalıkmış sağlıkmış önemli değil yüzdeye bakılıyor demek ki :63:
tabi biz kimse için değil kendimiz için zaten eksi gelelim de nerde kaptanım link alalım merak da ettim :deli:

ya haliyle yüzdeye bakılıyor işte :)

link no no :) gerek yok fazla alınganda olmuş olabilirim dediğim gibi geyik içerisinde söylenmiş birşey :63: :)

kendi kendimizi mi kandıracaz, sonuçta hepimiz kilo verip daha sağlıklı olmak için burdayız. Kimsenin burdan maddi bir kazancı yokki tartıyla oynasın manevi olarak birbirimize destek olup kilolardan kurtulmaya çalışıyoruz. Bence kimin ne dediği önemli değil motivasyonumuzu düşürmeyelim :) Tam gaz ileri kilo vermeye devam :emir_bebek:
:halay: Aynen canım

ya yalniz bu dedikoduyu cok sevdim ben🤣🤣🤣 bunun geyigini 1 ay yaparim simdi🤣🤣🤣 durup durup guluyorum🤣🤣🤣

ilahi ya siz cok yasayin emi🤣🤣🤣🤭
:KK20: ı ıhhh sataş diye söylemedim yahu canım sıkıldı diye paylaştım hemen polat alemdar gibi kimm kimm diye diklendin :D biz kendi içimizde minnoş kibar bir takımız :KK28:

canım o üzgün surat neden :) gayet güzel menü
Bir kaç gündür bu çikileta isteğini bastıramamaktan canım. yerine ne yesem ne içsem olmadı, illede çikileta dedi kendim:confused:
Bir de menüye bir kez yazınca “hmmm tmm arık azcık azcık yiyip menüye yazsam da bişeycik olmaz” hissi oluyor.:ıslık:

Back
X