- 23 Mart 2016
- 30.166
- 90.839
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #374.801
BUGÜN WALLKK CHALLENGE GÜNÜ KIZLAR
GÜN SONUNDA ADIMLARI BEKLİYORM

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
en kısa zamanda herşey yoluna girer inşallahMerhaba sevgili ortağım bakamadım ama umarım zaman yaratıp bu hafta bakarım. Evde kriz hali devam işe geldim ama ayrılmayı da düşünüyorum, kafamız karışık oldukça.
Tmm canım iyi oldu bugünden olduğun cumaya şişlik kalmazkizlar sabah cok erken firladim evden tartiyi unutmusum. bir de regi oldum sislik stres birazda ondanmis.
aynen öyle. diyetisyen ile de görüstümTmm canım iyi oldu bugünden olduğun cumaya şişlik kalmaz![]()
çook teşekkür ediyorum canım 18 gitti darısı kalan 43 e hedefi büyük tuttum :))Namaria nın karnesi
18 kg şutlandıdarısı diğer kalanlara
:))
Tebrik ederiz canım
Konu Mesajı 'Cuma Zayıflama Yarışması Mezunları' Cuma Zayıflama Yarışması Mezunları
YA BEN hiç adım sayılarımı yazmadım bugüne kadarBUGÜN WALLKK CHALLENGE GÜNÜ KIZLAR
canım kendi profil sayfanda paylaşmışsın herkese açık profil notları :))))Kaptan bir şey soracağım. Şimdi ben durumuma kilomu yazmıştım. Her hafta yavaş yavaş düşüncebir motivasyon sağlar diye ama durumumuzu güncellediğimiz zaman bir yerlerde mi görünüyor. Hiç tanımadığım kişiler beğenmiş. Hatta biri yorum yapmış. Yanlış bir yere mi yazdım. Ne yaptım acaba. Hay cehaletin gözü kör olsun
@emnis
Onda sorun yok da durum güncellemelerinin göründüğü bir sayfa falan mı var? Niye dikkat çekti onu anlayamadım. Milyon tane üye vardır sonuçta buradacanım kendi profil sayfanda paylaşmışsın herkese açık profil notları :))))
slm orti nasil gidiyor? yürüyüs yapacagim ben de bugün.YA BEN hiç adım sayılarımı yazmadım bugüne kadarneyse artık yazarım unutmam
![]()
canım böyle bir sayfa var profil notları paylaşımı genel sayfası herkes birbirine yorum yapıyor burdan o yüzden sana yorum yapmışlardır :)Onda sorun yok da durum güncellemelerinin göründüğü bir sayfa falan mı var? Niye dikkat çekti onu anlayamadım. Milyon tane üye vardır sonuçta burada![]()
hay masallahçook teşekkür ediyorum canım 18 gitti darısı kalan 43 e hedefi büyük tuttum :))
Allah ömür verirse sağlıcakla 2. 3. mezuniyetimi de beraber görürüz inşallah![]()
Hee anladım şimdicanım böyle bir sayfa var profil notları paylaşımı genel sayfası herkes birbirine yorum yapıyor burdan o yüzden sana yorum yapmışlardır :)
değil mi :)) inşallah gitsin kilolar beraberce fit ve mutlu olalımhay masallah18 kilo vermissin gerisi de gider
![]()
Sürede olur canım yarım saat 1 saat gibi kişiye hangisi uyuyorsa artık :)YA BEN hiç adım sayılarımı yazmadım bugüne kadarneyse artık yazarım unutmam
![]()
Kaptan bir şey soracağım. Şimdi ben durumuma kilomu yazmıştım. Her hafta yavaş yavaş düşüncebir motivasyon sağlar diye ama durumumuzu güncellediğimiz zaman bir yerlerde mi görünüyor. Hiç tanımadığım kişiler beğenmiş. Hatta biri yorum yapmış. Yanlış bir yere mi yazdım. Ne yaptım acaba. Hay cehaletin gözü kör olsun
@emnis
İnşallah canımçook teşekkür ediyorum canım 18 gitti darısı kalan 43 e hedefi büyük tuttum :))
Allah ömür verirse sağlıcakla 2. 3. mezuniyetimi de beraber görürüz inşallah![]()
Aynen ya dusunmek bile isdemiyorum.Bugün olmasıda iyi ya cuma olaydı![]()