- 3 Mart 2015
- 16.101
- 34.142
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #375.441
Günaydin kizlar 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydin kizlar![]()
GünaydınnnnnnnGünaydın arkadaşlar huzurlu haftasonlari
Sut kaynattim sogusun omrumde ilk defa yogurt yapcam insallah tutar![]()
Dur cnm korkma hemen, sinüs taşikardi daha iyi huylu diğerlerinden :) tahlillere de baksın doktorun kansızlıktan bile olabilir cnm beslenmeni de kısa bi anlat istersen böyle böyle işte mineral kaybından şüphelendik, anksiyetenden de aynı şekildeHedef60kgolmak kuzu hastaneden ciktim ekg kotu geldi
sinus tasikardi yaziyor uzerinde doktor kan sonuclari gelsin tahlil sonuclarinda buna sebebiyet verecek bisey yoksa kardiyolojiye sevk edicem dedi ölüyomuyum
![]()
Geçmiş olsun canımHedef60kgolmak kuzu hastaneden ciktim ekg kotu geldi
sinus tasikardi yaziyor uzerinde doktor kan sonuclari gelsin tahlil sonuclarinda buna sebebiyet verecek bisey yoksa kardiyolojiye sevk edicem dedi ölüyomuyum
![]()
ben zaten doktora dedim kiDur cnm korkma hemen, sinüs taşikardi daha iyi huylu diğerlerinden :) tahlillere de baksın doktorun kansızlıktan bile olabilir cnm beslenmeni de kısa bi anlat istersen böyle böyle işte mineral kaybından şüphelendik, anksiyetenden de aynı şekilde
Ya vücutta başka bişey anksiyete yaratıo olabilir kuzum ama rahat ol kardiyolojiye sevketse de ayrıntılı bakılır emin oluruz![]()
Yalan değil şehir dışında yaşayan doktor arkadaşınben zaten doktora dedim kisehir disinda yasayan bir doktor arkadasim var onu aradim (senden soz ediyprum internet arkadasim diyemedim tabi) o da bana diyetle alakali elektrolit seviyelerinde degisiklik olmus olabilir dedi bi git baktir kendine diye korkuttu beni o yuzden geldim dedim
troid, seker, kan, saydim sayabildiklerimi:) bakar hepsine herhalde:):):)
ah kuzu sorma ben bu evi alirken anneme yakin cocuga o bakiyo brn calisiuorum diye aldim, isten ciktim annem 7 ayi memlekette gecirmeue basladi sonra bi de ustune o tasindi kaldim dimdizlak...bu evin borcu bitmeden de baska yere cikmamiz maddi olarak mumkun degil. dun bim e gidicem alti ustu yemin ederim yurumeye kaldirim yok sanki sanayide oturuyorum heryer oto tamirci oto yikamaci insaat, caddenin ortasindan yurumek zorunda kaliyosun kamyonlsr tirlar ezecek bizi catir cutur geciyolar bi de yokus... yerlere yag dokulmus cocuk kaydi kaydi dustu ksc kere... eve kendimi nasil atacagimi bilemedim...Geçmiş olsun canım
Çok yoruluyorsun çocuğuna tek bakıyorsun evin içine kapalı durumunda çok zor taşikardi çok normaltaşınsanıza siz ordan ya hiç sevmedim ben orayı
bahçeli parklı biryer lazım size çocuk şöyle oynarken sende 1 2 nefes almalısın
Gecmis olsun canim insallah sonuclar iyi ciksin.ah kuzu sorma ben bu evi alirken anneme yakin cocuga o bakiyo brn calisiuorum diye aldim, isten ciktim annem 7 ayi memlekette gecirmeue basladi sonra bi de ustune o tasindi kaldim dimdizlak...bu evin borcu bitmeden de baska yere cikmamiz maddi olarak mumkun degil. dun bim e gidicem alti ustu yemin ederim yurumeye kaldirim yok sanki sanayide oturuyorum heryer oto tamirci oto yikamaci insaat, caddenin ortasindan yurumek zorunda kaliyosun kamyonlsr tirlar ezecek bizi catir cutur geciyolar bi de yokus... yerlere yag dokulmus cocuk kaydi kaydi dustu ksc kere... eve kendimi nasil atacagimi bilemedim...
Ben yumurta yiyemiyorum bi süredir midemi bulandırıyor canimCanım çok geçmiş olsun.
Kanaman duvarın kalınlığını azaltır
Bide sabah kahvaltıda yumurta yesen gerçek yumurta ama köyde gezen
Kötüyüm çok çok çok kanamam varSaskinAnne nasıl oldun canım
Çok kötü olmuşah kuzu sorma ben bu evi alirken anneme yakin cocuga o bakiyo brn calisiuorum diye aldim, isten ciktim annem 7 ayi memlekette gecirmeue basladi sonra bi de ustune o tasindi kaldim dimdizlak...bu evin borcu bitmeden de baska yere cikmamiz maddi olarak mumkun degil. dun bim e gidicem alti ustu yemin ederim yurumeye kaldirim yok sanki sanayide oturuyorum heryer oto tamirci oto yikamaci insaat, caddenin ortasindan yurumek zorunda kaliyosun kamyonlsr tirlar ezecek bizi catir cutur geciyolar bi de yokus... yerlere yag dokulmus cocuk kaydi kaydi dustu ksc kere... eve kendimi nasil atacagimi bilemedim...
Geçecek inşallah ayların birikimi kolay değildir tabi.doktorunla hiç iletişime geçtin mi normal mi diyorBen yumurta yiyemiyorum bi süredir midemi bulandırıyor canim
Kötüyüm çok çok çok kanamam var
Ve haliyle yatıyorum sürekli
O bildiğiniz hasta pedleri var ya onları kullanıyorum
Bence geçecek ama zor geçecek gibi
aynen oyle.... istanbulda zaten oyle site icinde evlerin fiyatlari cok ucuk, yani bi ara bakayim dedim burayi kiraya verip bende kiraya cikayim filan diye, 5 bin den basliyo sitelerin fiyatlari... mumkun degil 5 binlira kira odeyemem yani....Çok kötü olmuşüzüldüm çocuk için anne için evin çevresi çok mühim hatta evden bile önemli
Biz şuan lojmandayız evin içi çok eski mutfak banyo yaptırdık ama nafile duvarlar bile yamuk yumuk ,ama gel görki tam çocuğa uygun ortam hele şu pandemide nasıl şükrettim ağaçlık orman arazisi zaten 2 apartman arası park dolu vs ferah bir ortam var şimdi diyorum iyi ki evin içinden dolayı vazgeçmemişiz
aynen yazık günah istanbulda yaşanacak yer kalmadı zatenaynen oyle.... istanbulda zaten oyle site icinde evlerin fiyatlari cok ucuk, yani bi ara bakayim dedim burayi kiraya verip bende kiraya cikayim filan diye, 5 bin den basliyo sitelerin fiyatlari... mumkun degil 5 binlira kira odeyemem yani....