• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım benim de çok çok zayıf bir tanıdığımın kolesterolü yüksek çıkmıştı. Çok şaşırmıştım. Neden oluyor ki acaba
benim bir arkadasim var kiz bmi ye gore bile zayif kaliyo ama onun da kolestrolu yuksek, genetik yatkinlik filanmidir nedir anlamadim... ilginc olan kiloluyken bile bu kadar yuksek degildi o kadar kilo verdim inceldim ama hala yuksek...bakalim gorucez neymis nedenmis

Olabilir diyetten önce çok mu yağlı yiyordun?
aslinda yagli yiyecekleri evet severim ama oyle standart uzeri bir yag kullanmam hatta ve hatta benim evde yag en bereketli seydir 5 litre teneke yagi bir sene kullanirim kizartma ve hamurisi nerdeyse senede 3 kereden fazla yapilmaz... hareketsiz yasam ve paketli urunlerdir bunun sorumlusu olsa olsa🤣

Evet canım ya deprem olayı beni çok korkutuyor İzmitte deprem yaşamış biri olarak. Eşim mimar çok titizdir bu konuda. ev alırken çok araştırmıştı. Biz de o yüzden böyle biraz şehrin dışından almak durumunda kaldık. Ev fiyatları malum İstanbulda. Ödemeler bitene kadar sıkıntı çekeceğiz artık. Sonra rahatlarız inşallah.
sen istanbulda misin? hangi ilce? esinin isyeri ne tarafta?

biz eyup te oturuyoruz esimin isyeri etilerde, etiler civarinda fiyatlar malum🤣 bir de benim esimin isinin saati filan yok, o kadar sikinti ki, genellikle gecr 3-4 te gekir sabah 8-9 da gider, cumartesi bugun mesela bak bu aksam yine gelmeyecek.... zaren bu kadar duzensiz ve yorucu calisirken bir de ulasimdan tekme yemeyelim diyoruz acikcasi.... o yuzden hep civarlara bakiyorum

sen istanbulda misin? hangi ilce? esinin isyeri ne tarafta?

biz eyup te oturuyoruz esimin isyeri etilerde, etiler civarinda fiyatlar malum🤣 bir de benim esimin isinin saati filan yok, o kadar sikinti ki, genellikle gecr 3-4 te gekir sabah 8-9 da gider, cumartesi bugun mesela bak bu aksam yine gelmeyecek.... zaren bu kadar duzensiz ve yorucu calisirken bir de ulasimdan tekme yemeyelim diyoruz acikcasi.... o yuzden hep civarlara bakiyorum
Canım biz Başakşehirdeyiz eşim de Beşiktaşta çalışıyor. Benim işime yakın diye buradan aldık evi ama sonra ben karşıda çalışmaya başladım 😂😂
Bu yıl çalışmıyorum gerçi ama Beşiktaşta kiralar malum. Ev öderken bir de kira ödemek istemiyoruz. Açıkçası sitede yaşamaya da alıştık. Şehrin kargaşasına girmek istemiyoruz tekrar.
Eyüp ü de çok severim ama sen biraz tepelerindesin sanırım.

Maşallah kaptanım hareket önemli🧿

Ben birşeyi merak ediyorum, adım sayısını yazarken günlük dışardaki koşturmacaları da mi sayıyoruz yoksa özel olarak spor amaçlı yapılmış yürüyüş-koşu adımlarını mı?

Canım aslında hususi yürüyüşleri saysak bizim için daha iyi tabi ama Challengelarda ve bu benim paylaştıkları da Total adım var

Bileklik var bende çünkü ne sayıyorsa onu paylaştım :)

Dünkü hedefine bakayım ne yazmışsın derken tesadüf gördüm mesajı atlamışım pardon 😘

Hedef yazmamışsın sanırım değil mi :)

Canım biz Başakşehirdeyiz eşim de Beşiktaşta çalışıyor. Benim işime yakın diye buradan aldık evi ama sonra ben karşıda çalışmaya başladım 😂😂
Bu yıl çalışmıyorum gerçi ama Beşiktaşta kiralar malum. Ev öderken bir de kira ödemek istemiyoruz. Açıkçası sitede yaşamaya da alıştık. Şehrin kargaşasına girmek istemiyoruz tekrar.
Eyüp ü de çok severim ama sen biraz tepelerindesin sanırım.
basaksehir besiktas :) zor olmuyor mu?

eyup merkezde degiliz temapark/ wialand a pyakin sayiliriz biz daha cok.

Geçecek inşallah ayların birikimi kolay değildir tabi.doktorunla hiç iletişime geçtin mi normal mi diyor
Progesteron eksikliğinden oluyor dedi
Ama normal olmadığını önceden söylemişti
Çok fazla hiperplazi malesef kanser habercisi

Allah korusun canım 😔
Bu son 9 ayda ikinci kalınlaşma
Ilkinde şaşkınlıktan bisey bilmeyince ha kesildi ha kesilecek diye doktora gidişimi de ertelemiştim
Şimdi biliyorum hormonal bir problemim var
Aslında acilen kilo vermem lazım ama 2 gündür diyetime hiç uymadım ummadığım gibi şişkinligim var
Umutsuz olmak istemiyorum hastayım derdim kilodan önemli diyorum ama kilo verirsem hormonlar düzelecek diyorum
Ben iki gündür annem ne getirdiyse onu yedim çünkü kalkamıyordum
Bu akşam etli pilav yapmış 2yk yedim
Yogurt yedim. Pişmanım çünkü hazmedemeyecegim ama ilaç alıyorum ac gezemiyorum
Yarına sebze ısmarladım bakalim

basaksehir besiktas :) zor olmuyor mu?

eyup merkezde degiliz temapark/ wialand a pyakin sayiliriz biz daha cok.
Ay zor olmaz mı canım. Valla bezdik. Ama daha beter günlerimiz de olmuştu ben Anadolu yakasında çalışırken 😂 evin borcunun bitmesine az kaldı. Sıkıyoruz dişimizi. 🤷‍♀️

Back
X