- 30 Mayıs 2009
- 7.163
- 8.019
- 723
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #375.561
Bugün tatli yedim :) onun utancindan aksam yemedim bisry
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pazartesi çarşamba cumartesi canımKaptanım hangi günler olduğunu bi daha yazabilirmisin sana zahmet.
Ben daha çok dikkat ederim.
İyi dengelemişsin canım ama üzüldüm aç kaldınBugün tatli yedim :) onun utancindan aksam yemedim bisry
Mayaladıktan sonra kavanoz kapağının altına kağıt havlu koy canım buharlaşma yapıp sulandırmıyor çok iyi oluyorNe guzel canim masallahben de bahane cok usengeclik is yogunlugu sehirdisi gorevle vs hic yapmamistim ama gayet de yapiliyor yani
Canim iki kavanoz yaptim bir kucuk bir buyuk küçük olan cok guzel gorunuyordu buyuk biraz sulu gibiyde dolaba koydum yarin aksama kadar beklesin bakalim insallah guzel olur![]()
Guzel fikir canim mayaladiktan sonra derken hani bekletiyoruz 4 saat ondan sonra mi yoksa ilk mayalama sonrasi miMayaladıktan sonra kavanoz kapağının altına kağıt havlu koy canım buharlaşma yapıp sulandırmıyor çok iyi oluyoreline sağlık
![]()
Bide ben tarlusal içsem iyi olcak ne zaman reglim oldu bilmiyorum.Arkadaslar tarlusal bitti sonunda sukur
5. gunun safaginda bekliyorum regli
yaklasiyor yaklasmakta olan
Eki Görüntüle 2710258
İcsek bi dert icmesek bi dert canimBide ben tarlusal içsem iyi olcak ne zaman reglim oldu bilmiyorum.
İlk mayalama canım kaynattığın sütle yoğurdunu birleştirip kavanoza koyuyorsun ya kapağı kapatırken koyabilirsin bu aradan ben en az 6 7 saat bekletirim daha iyi tutuyor :)Guzel fikir canim mayaladiktan sonra derken hani bekletiyoruz 4 saat ondan sonra mi yoksa ilk mayalama sonrasi mi
Nasi konuya uzagim ama![]()
Tamam canim tuyolari da aldim bi dahakine oyle yapayim insallahİlk mayalama canım kaynattığın sütle yoğurdunu birleştirip kavanoza koyuyorsun ya kapağı kapatırken koyabilirsin bu aradan ben en az 6 7 saat bekletirim daha iyi tutuyor :)
Çokk çok iyi yaptın cnm bnmben zaten doktora dedim kisehir disinda yasayan bir doktor arkadasim var onu aradim (senden soz ediyprum internet arkadasim diyemedim tabi) o da bana diyetle alakali elektrolit seviyelerinde degisiklik olmus olabilir dedi bi git baktir kendine diye korkuttu beni o yuzden geldim dedim
troid, seker, kan, saydim sayabildiklerimi:) bakar hepsine herhalde:):):)
Ayyah kuzu sorma ben bu evi alirken anneme yakin cocuga o bakiyo brn calisiuorum diye aldim, isten ciktim annem 7 ayi memlekette gecirmeue basladi sonra bi de ustune o tasindi kaldim dimdizlak...bu evin borcu bitmeden de baska yere cikmamiz maddi olarak mumkun degil. dun bim e gidicem alti ustu yemin ederim yurumeye kaldirim yok sanki sanayide oturuyorum heryer oto tamirci oto yikamaci insaat, caddenin ortasindan yurumek zorunda kaliyosun kamyonlsr tirlar ezecek bizi catir cutur geciyolar bi de yokus... yerlere yag dokulmus cocuk kaydi kaydi dustu ksc kere... eve kendimi nasil atacagimi bilemedim...
Ah kızlar inşallah biran önce normal düzene geçersiniz 5 6 gün gecikince bile sıkıntı yapıyor insanaBide ben tarlusal içsem iyi olcak ne zaman reglim oldu bilmiyorum.
Rekorum 1.5 sene canim Allah basa vermesin cok zor inan kilo vermek tabi ki istiyorum ama asil istegim hastaliklardan kurtulmakAh kızlar inşallah biran önce normal düzene geçersiniz 5 6 gün gecikince bile sıkıntı yapıyor insana![]()
Rekorum 1.5 sene canim Allah basa vermesin cok zor inan kilo vermek tabi ki istiyorum ama asil istegim hastaliklardan kurtulmak![]()
Benim deeeBi ara cok merak salmistim canim yukselen alcalan ay burcu cin burcu vs vs
Aslan benim canim![]()
![]()
terazi canımBenim deeeyükselenin ne?
![]()
Ay yok artııık o da aynıterazi canımsenin ne yükselen yaşasın aslan gardaşlığı
kuzum seni zabahınan etiketlemiştim doktor olduğunu öğrenince dayanamadım hemen soru yağmuru :)) gördün mü acaba