- 23 Mart 2016
- 30.139
- 90.780
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #375.581
-200 tmm canım tutturmak için elinden geleni yapacağına inanıyorum doğum gününde emekleri heba etmeyelim biz ne doğum günleri gördükkk göreceğizzz elbet şimdilik yolumuzdan şaşmayalım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
-200 tmm canım tutturmak için elinden geleni yapacağına inanıyorum doğum gününde emekleri heba etmeyelim biz ne doğum günleri gördükkk göreceğizzz elbet şimdilik yolumuzdan şaşmayalım
anaam burc ikizimi buldumAy yok artııık o da aynıyaşasın karşim
tamam cnm bakıyorum sayfalara![]()
iyi geceler kaptanım eline emeğine sağlık güzelce dinlenirsin inşallahKızlar ben kaçayım çok yoruldum iyi geceler herkese![]()
Benimki hala yok yaa
İyi gecelerr tatlış uykularKızlar ben kaçayım çok yoruldum iyi geceler herkese![]()
Cnm genel vücut yağ yüzden de yüksek büyük ihtimalle,metabolizman da düşük ve bu trigliserit iç yağ fazlalığından, yağ dokumuz bütün toksinleri depoluyor aslında sadece yağ yiyince olmuyor, dediğin gibi gıda katkı maddeleri, vücuduna sürdüğün kremler eline değen ve sen farkında olmadan emilen , deterjan sıvı sabun herşey .aslinda yagli yiyecekleri evet severim ama oyle standart uzeri bir yag kullanmam hatta ve hatta benim evde yag en bereketli seydir 5 litre teneke yagi bir sene kullanirim kizartma ve hamurisi nerdeyse senede 3 kereden fazla yapilmaz... hareketsiz yasam ve paketli urunlerdir bunun sorumlusu olsa olsa![]()
Yoo neden yorulayım ayy çok sevindiim ve diyebilirim ki, insanları kırmayıp kibar olmak adına içindeki ateşi içinde tutuyorsun ve dobra olmaktan korkuyorsunanaam burc ikizimi buldum
ay burcuna falan girsek doğum saatimiz de aynı cıkacak
sağol canım seni yoruyorum ama istersen mesajı alıntılayım burç gardaşımı yormayım?
Cnm hiç öyle bir karşılaştırma duymadımHedef60kgolmak kuzu sen doktorsun ya super
ne demisler hastasiyiz doktorun
Ben de fix sen doktorsan bilirsin sorularindan sorayimcanim polikistik over için inositol takviyesi oneriyorlar glifor glikofaj ana maddesi metformine gore daha iyi sonuclar aliniyormus ne dersin kullanilabilitesi var midir?
zaten tahlillerin nerdeyse hepsi cikti, kolestrolden baska bisey gorunmuyor sanki, ufak tefek dusuk yuksek degerler var ama normal oldugunu dusunuyorum o kadarin. zaten sen daha iyi bilirsin ama ldl nefes darligi ve carpintiyi tetikliyomus vucutta. sebebi sadece bu hile olabilir yasadigim sikintilarin yani... yediklerim etkiliyodur eminim ama en cok hareketsiz yasam sorun bence. benim acilen bir cozum bulmam lazim buna ama bu sartlarda nasil olacak bilmem, cocugu simdi uyuttum, esim.hala gelmedi ve toparlanmasi gereken bir ev yikanmasi gereken camasirlar ve darmadagin bir mutfak var, anca onlara girisir sonra da pestil gibi uzanirim koltuga... bu kadar anormal hayat yasayip normal insan olmayi beklemek sacmaydi zaten.... bakalim.doktor ne diyecek, kardiyoloji yolu mu diuetisyen yolu mu gorunuyor banaCnm genel vücut yağ yüzden de yüksek büyük ihtimalle,metabolizman da düşük ve bu trigliserit iç yağ fazlalığından, yağ dokumuz bütün toksinleri depoluyor aslında sadece yağ yiyince olmuyor, dediğin gibi gıda katkı maddeleri, vücuduna sürdüğün kremler eline değen ve sen farkında olmadan emilen , deterjan sıvı sabun herşey .
ve dediğin gibi hareket egzersiz varsa lenf dolaşımından bir miktar hareket oluyor ama kesinlikle beslenmende değişiklik lazım cnm
Asidik gıdaları fazla alıyor olabilirsin bu da bir neden yağlanmada
Bu arada ablamla yeğenimin doğumgünü aynı gün kutlanıcak pandemiden dolayı ablam arkadaşını da çağıramayacağı için bu yıl öyle yapmaya karar vermiş, senin dualarını duydu valla-200 tmm canım tutturmak için elinden geleni yapacağına inanıyorum doğum gününde emekleri heba etmeyelim biz ne doğum günleri gördükkk göreceğizzz elbet şimdilik yolumuzdan şaşmayalım![]()
aa çok ilginç bakış açısı canım ya üstüne düşüneceğim ben insanları kırmamaya calışırım gerçekten ama yeri geldiğinde de kendi doğrularımı söylemekten çekinmiyorumYoo neden yorulayım ayy çok sevindiim ve diyebilirim ki, insanları kırmayıp kibar olmak adına içindeki ateşi içinde tutuyorsun ve dobra olmaktan korkuyorsun
Bu da obezite sebebidir biliyor musun? kırmamak için tartışmazsın ve onlar haklı görünür ne kadar üstüne gelseler de,sonra kendini suçlayıp yersin
Ben bunu farkettiğimden beri teraziyi kullanarak cümlelerii düzenleyerek konuşuyorum ama kendimden birşeyler katarak ve kilo vermeye başladım tekrar
kesinlikle cnm bak düşün bu obezite sebebini
Ay burcum ikizler bu arada senin?![]()
kuzum ya eline koluna sağlık çok teşekkür ediyorum ilgin içinCnm hiç öyle bir karşılaştırma duymadım
Senin için bayağı makale açtım şu anbiraz beklücüksün
![]()
tüh bu tutmadı benim koç ay burcuAy burcum ikizler bu arada senin?
4 saat mi? Bazen ben bütün gece bekletiyorum, en az 6 saat beklet dolaba koymadan. Firina koyuyorum hem kuytu, hem sicak. Güzel mayalaniyor.Guzel fikir canim mayaladiktan sonra derken hani bekletiyoruz 4 saat ondan sonra mi yoksa ilk mayalama sonrasi mi
Nasi konuya uzagim ama![]()
Benim de yok galiba nerde gorunuyor bu rozetBenimki hala yok yaa![]()
Aaa gözlerime inanamiyorum24.10 Walk Challenge sonuçları
1.mavimli 13.277 adım
2. @belmayne 8000 adım
3.Hedef60kgolmak 7400 adım
+Puan sanırım ilk defa
mavimli nin oldu :)) tebrikler
katılım çok az oldu pazartesi full kadro bekliyormmm
Oyy yerim yaaaa çok ilginç bakış açısı canım ya üstüne düşüneceğim ben insanları kırmamaya calışırım gerçekten ama yeri geldiğinde de kendi doğrularımı söylemekten çekinmiyorum
obezite sebeplerim anamın karnında başlamış 4.8 kg doğmuşumama bunu düşüneceğim
![]()
ay o zmn çok zor denge bulmaan cnm o terazi etkisini daha çok gösterecek 30 dan sonratüh bu tutmadı benim koç ay burcu
ama venüs burcum ikizler![]()
ben de fırında yaptım :)) biraz daha bekletiyim bi dahaki sefere4 saat mi? Bazen ben bütün gece bekletiyorum, en az 6 saat beklet dolaba koymadan. Firina koyuyorum hem kuytu, hem sicak. Güzel mayalaniyor.