• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aynen birkaç kez oldu hatam ve hepsinde neye kırıldığını anlamadan terk edildim :KK70: şimdi gülüyorum ama bi de gidince kayboluyo ya tamamen, sinirden çıldırmıştım :KK70:
ayy sinir oldum ya gene uyuz ezik kendine güvensiz havadan nem kapan paranoyak 5 yaşında cocuk gibi tipler ya...
ya da bana öylesi denk geldi boşandığım kişi olur kendisi. ben senin gönlünü eyleyemem dedim en sonunda..
ağzımla kuş tutsam bu neden anka kuşu değil der, anka kusunun soyu tukendi desem ben onu isterdim der küser aman neyse boşverelim oğlaklar nası :D

aman yengeçten uzak dur canım da yengec erkeği aslan kadını için pişmanlıktır :KK70: herkes bir değildir tabi de
akrep ya da balık olabilir ama yengeç asla bi daha ııh.
Duyguları bile karşılıklı konuşabileceğim, bi sorun varsa alınır mı diye korkmadan konuşabileceğim olgun ve aklı başında bir erkek güzel olurdu gerçekten :KK200:

Duyguları bile karşılıklı konuşabileceğim, bi sorun varsa alınır mı diye korkmadan konuşabileceğim olgun ve aklı başında bir erkek güzel olurdu gerçekten :KK200:
Ah nerde oyle anlayisli karsilikli diyalogu kuvvetli erkekler bi bilsek canim 😶
Bi ara cok takilmistim herkes bi dengini buldu bi ben kaldim falan diye artik dusunmuyorum ya ismail yknin nadide eserinde dedigi gibi beni begeneni ben begenmiyorun benin vegendigim de beni begenmiyo 😂
Akisa biraktim artik bi beklentim yok iliski konularinda böyle daha mutluyum hatta gergin kavga kaos ortamında bisey yasamaktansa kedime sarilip uyurum daha iyi 🥰

ayy sinir oldum ya gene uyuz ezik kendine güvensiz havadan nem kapan paranoyak 5 yaşında cocuk gibi tipler ya...
ya da bana öylesi denk geldi boşandığım kişi olur kendisi. ben senin gönlünü eyleyemem dedim en sonunda..
ağzımla kuş tutsam bu neden anka kuşu değil der, anka kusunun soyu tukendi desem ben onu isterdim der küser aman neyse boşverelim oğlaklar nası :KK70:
Aaaa vallaha mı :KK35:oyy kıyamam yaa ömrünün hatası olmuş resmen :anne:ama tebrik ederim bütün hayatını mahvetmek vardı ucunda iyi yapmışsın bacım:KK31:
Oğlak bir kişi oldu bende sadece, adı da konmamıştı ama sürekli imalarla götürüyordu istemedim direkt söylesin hoşlandığını di mi erkek cesur olmalı ya:sinirli: mizah anlayışını seviyodum ama beni disipline sokmaya çalışıyo gibiydi yani yaşam koçum ilan etmişim sanki :KK53:o huyundan da bunalmıştım yazmadım sonra ;)

Ah nerde oyle anlayisli karsilikli diyalogu kuvvetli erkekler bi bilsek canim 😶
Bi ara cok takilmistim herkes bi dengini buldu bi ben kaldim falan diye artik dusunmuyorum ya ismail yknin nadide eserinde dedigi gibi beni begeneni ben begenmiyorun benin vegendigim de beni begenmiyo 😂
Akisa biraktim artik bi beklentim yok iliski konularinda böyle daha mutluyum hatta gergin kavga kaos ortamında bisey yasamaktansa kedime sarilip uyurum daha iyi 🥰
Evet cnm, kendimizi ıspatlamaya çalışmadığımız bi ilişki olmalı aah ah :KK51:

Aaaa vallaha mı :KK35:oyy kıyamam yaa ömrünün hatası olmuş resmen :anne:ama tebrik ederim bütün hayatını mahvetmek vardı ucunda iyi yapmışsın bacım:KK31:
Oğlak bir kişi oldu bende sadece, adı da konmamıştı ama sürekli imalarla götürüyordu istemedim direkt söylesin hoşlandığını di mi erkek cesur olmalı ya:sinirli: mizah anlayışını seviyodum ama beni disipline sokmaya çalışıyo gibiydi yani yaşam koçum ilan etmişim sanki :KK53:o huyundan da bunalmıştım yazmadım sonra :KK66:
Evet ya onlarda boyle dusundugunu belli etmeme icten biseyler yasama durumu var :deli: 😂
Platonige yatkinlar 🙃 bosver iyi yapmissin 👍

Tamam cnm yatıyorum o zmn yaattım :KK70: ben de eğlendim teşekkürler tatlı rüyalar sana bana herkese :KK200:
İyi geceler canim tatli ruyalar ben tesekkur ediyorum ya 💏
bi de diyete dair komikli bisey birakayim da takimi unuttu demesin arkadaslar 😍🥰
images (7).webp
Sevgili arkadaslar saffet gardasimiz gibi olmayalim zayiflama caylari ilaclar vs den medet ummayalim insallah 😂😂

aman yengeçten uzak dur canım da yengec erkeği aslan kadını için pişmanlıktır :KK70: herkes bir değildir tabi de
akrep ya da balık olabilir ama yengeç asla bi daha ııh.
yengec erkegi oglak kadini icin de pismanliktir:) aslinda cok iyi evine bagli filan ama yok yani erkek icin fazla duygusal
Benim de ablam akrep :KK66: giyimine çok dikkat eder bakımlıdır ama o yönünü göstermez mesela
kişiden kişiye değişir tabi ama en azından akrep kadını tek eşli,eşine bağlı ve tutkusunu özelinde yaşayan kişi sanki :KK25:
zaten hic caktirmazlar:) genelde hepsi bakimlidir, erkegi de kadini da fantazi insanidir. iki akrep bir araya gelse ne olur hic bilmiyorum:)

Oğlak bir kişi oldu bende sadece, adı da konmamıştı ama sürekli imalarla götürüyordu istemedim direkt söylesin hoşlandığını di mi erkek cesur olmalı ya:sinirli: mizah anlayışını seviyodum ama beni disipline sokmaya çalışıyo gibiydi yani yaşam koçum ilan etmişim sanki :KK53:o huyundan da bunalmıştım yazmadım sonra :KK66:
cunku o bir oglak... 🤣🤣🤣🤣

Back
X