• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Oku oku ancak bitti kızlar ne tatlı konuşmussunuz ya koptum Namaria Namaria Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak ❤️ maşallah burçlar hakkında profesyonel yorumlar 🤩 Allah iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah ergenlikte falan çekiliyor naz niyazda şimdi gözümüz açıldı çekemiyoruz aptal saptal tavırları 🙈🙈 🤭 az tanıdık ama öz tanıdığımızı hissediyorum herşeyin iyisine layıksınız 🤗😘

Benim cumartesi menüsünü yazmaya yüzüm yok. Yolculuk + akşam kız isteme merasimi yok yok ben yazaman yediklerimi🙈
Canım selam diyette olur öyle arada farzet free bir gün yaşadın uzun zamandır güzel gidiyorsun zaten✌️ bugün ve sonraki günler bol su ve protein şeklinde gidersen hiç bişey olmayacaktır yola devammmmmm 🤩🤩🤩🤩🤩

📢 DUYURU📢

Canlar yarın kontrol tartısı eksiksiz bildirim bekliyorum ipleri hafta başından sıkı tutalım bu haftada iddamızı devam ettirelim derece yapalım daha zevkli oluyor ❤️❤️
yarışmada bizde varızz 💪

(Pazartesi için Foto/ not zorunlu değildir)

Mehfam Mehfam

SaskinAnne SaskinAnne
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak
kirmizigitar kirmizigitar
mavimli mavimli
Mahi57 Mahi57
seyrekyagmur seyrekyagmur
ayvacicegi ayvacicegi
A AKREPcg
Namaria Namaria
Pain Killer Pain Killer
belmayne belmayne
G gamzem23
Amor-a Amor-a
B bluuee
caroline84 caroline84

Hemen heyecanlandım bak etiketi görünce 🤩

Hemen heyecanlandım bak etiketi görünce 🤩
:sampiyon: :sampiyon: bu haftada derece gelir inşallah yarışmak zevkli gerçekten 🤭 ekibimizde bunu hak ediyor değil mi reyyanım daha ne olsun ki ekip sinerjisi var kilo vermeye istekli insanlar var disiplin var öhöm öhöm bir de sen ben 🤭🤭🤭 daha ne istisiniiiiiiZzz :confused::confused::confused:

:sampiyon: :sampiyon: bu haftada derece gelir inşallah yarışmak zevkli gerçekten 🤭 ekibimizde bunu hak ediyor değil mi reyyanım daha ne olsun ki ekip sinerjisi var kilo vermeye istekli insanlar var disiplin var öhöm öhöm bir de sen ben 🤭🤭🤭 daha ne istisiniiiiiiZzz :confused::confused::confused:
Evet maşallahı var takımımızın. İnşallah en güzel dereceler bizimle olur 🤩

Taşıyor musun özelliklerini? Ben oğlak diyince şaşırıyor herkes 🤔
Evet ben birebir taşıyorum 🤭🤭 eşimde koç o yüzden çok zıtlaştığımız oluyor ama genelde ben çomağımı saklıyorum ona gelince 🤭 yoksa kavga oluyor 🙈
Burçlardan çok anlamamda şimdi baktım oğlak burcuna şu cümlede seni gördüm Çok gelişmiş bir görev duyguları vardır :)
Ama bunun dışında evet ciddi aşka sevgiye pek önem vermeyen biri gibi anlatmışlar o kısımlarda pek benzemiyor sana sen sevgi kuşu bir kızsın 🤗🤗 kırılgan narin hassas 😘

Evet ben birebir taşıyorum 🤭🤭 eşimde koç o yüzden çok zıtlaştığımız oluyor ama genelde ben çomağımı saklıyorum ona gelince 🤭 yoksa kavga oluyor 🙈
Burçlardan çok anlamamda şimdi baktım oğlak burcuna şu cümlede seni gördüm Çok gelişmiş bir görev duyguları vardır :)
Ama bunun dışında evet ciddi aşka sevgiye pek önem vermeyen biri gibi anlatmışlar o kısımlarda pek benzemiyor sana sen sevgi kuşu bir kızsın 🤗🤗 kırılgan narin hassas 😘
Birde okumayı araştırmayı çok severler diye biliyorum. O da uyuyor sanırım 🙈

Eşle aynı burç olmak da kötüdür demi🤔 ama kriz anlarını dengelemek de kadına düşüyor yine galiba

Eşle aynı burç olmak da kötüdür demi🤔 ama kriz anlarını dengelemek de kadına düşüyor yine galiba
Ya evet maalesef 🙈 yani duruma göre kim daha sakinse o alttan alıyor bizde 🤭🤭 evliliklerde kritik dönemeç 5 yıldan sonra bitermiş doğru galiba biizmde 5.yıl işte anca anladık birbirimizi çocuk yokken zaten laylay lomdu kavga yoktu ama çocuğun olduğu ilk yıllar evliliğinde ilk yılları tabi biz baya sarsıldık bir yandan zor bir bebek bir yandan yeni evlilik şimdi ancak raylar oturdu :)) eskiden iki tarafta sonuna kadar bağrıyordu 🤣🤣 🙈🙈

Ya evet maalesef 🙈 yani duruma göre kim daha sakinse o alttan alıyor bizde 🤭🤭 evliliklerde kritik dönemeç 5 yıldan sonra bitermiş doğru galiba biizmde 5.yıl işte anca anladık birbirimizi çocuk yokken zaten laylay lomdu kavga yoktu ama çocuğun olduğu ilk yıllar evliliğinde ilk yılları tabi biz baya sarsıldık bir yandan zor bir bebek bir yandan yeni evlilik şimdi ancak raylar oturdu :)) eskiden iki tarafta sonuna kadar bağrıyordu 🤣🤣 🙈🙈
Ne güzel canım o dengeyi yakalamak.
Bizde de Eşim sinirli iken ki - sen çok iyi biliyorsun eşimin sinirini- 😕 ben hep susarım ama o sakinleyince, bu da 10 dakika sonra olur. Yine de Ben bi kaç gün konuşmam. Ama sonra da ben açarım ağzımı, Çok Ağır konuşurum.

Ne güzel canım o dengeyi yakalamak.
Bizde de Eşim sinirli iken ki - sen çok iyi biliyorsun eşimin sinirini- 😕 ben hep susarım ama o sakinleyince, bu da 10 dakika sonra olur. Yine de Ben bi kaç gün konuşmam. Ama sonra da ben açarım ağzımı, Çok Ağır konuşurum.
Rabbim huzur versin inşallah canım evlerimiz kavgasız gürültüsüz olsun inşallah umarım eşinde kırdığı gönülün değerini anlayacaktır :KK60:

Back
X