• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bugünkü menümden hiç memnun değilim maalesef:KK43: bol sporlu bir haftayla telafi ederim artık:KK49:
MENÜM
13.00: Peynirli omlet, peynir, zeytin, yeşillik, domates, biraz fırında patates,
Ara: Patlamış mısır, 1 mandalina, yarım armut
18.00: iki ince dilim ev yapımı pizza (tabanı tam buğday unundan, yağsız ve incecik. üzerine domates sosu, kaşar, mısır)
su: 2 lt (daha içerim)
1 Büyük kupa da yeşil çay içerim.
Canim niye begenmedin ki ,menun cok guzel, bayildim.

fıstıklar , eşleriniz belli etmiyor olabilir yükseleni,ay burcu vs çok etkiliyor var ya
Ama özünde kesinlikle alıngan ve duygusallar , örtülemiş olabilirler ya da alınınca sizi üzmemek için bişey demeyip gözlerini kaçırmalarından, dalmalarından anlayabilirsiniz daha dikkatli bakın kızlar :KK60:
benim esimon duygu durumu cidden ilginc, bi gun otobus bekliypruz durakta adamin biri yanimizda pat diye kalp krizi gecirdi dustu öldü mesela, benim rengim atti esim eeee amca buraya kadarmis dedi dondu muhabbetine devam etti adam... resmen duygusuz yani....
Eki Görüntüle 2710465
kirmizigitar kirmizigitar kuzum bak böyle bir tablo buldum, sol taraftakilerden az,sağ taraftakiler yoğun besleniyo olabilir misin? mesela yumurta peynir de sağda
fast food hardal ketcap mayonez filan isim olmaz ama yogurt (kaymakli yogurt) kremali yemekler, bolca peynir (kasar peyniri ozellikle) ve kirmizi et (antrikot ya da kontrfile) yani genelde bu sekilde besleniyorum zaten:(
kirmizigitar kirmizigitar kuzum öbür tahlilleri sormayı unuttum ama anormal olan yok mu demiştin yanında uyarı veren?
kuzu ben normal gordum aslinda ama sana gostersem mi diye geldi aklima da:)
Selammm tatlımmm

Ben şimdi yürüyüşten geldimm 🤩🤩 akşamda bisiklete binerim kayınvalidem gitti :rapci:

İş için yapılacak ne var yaz burayada akşam yapıp yapmadığını teftiş edelim 🤭🤭 ödev gibi olsun sana 🤣🤣 belki teşvik olur 👀 yapmazsa kaynana gelin programlarındakiler gibi yuhhhlarızzz :)))

Pandispanya bende hiç yapmadım canım 🙈 kirmizigitar kirmizigitar ustasıdır sanırsam
ay pandispanya icin her defasinda netten acip ilk karsima cikani yapiyprum🥰🥰🥰 eskiden pastacipik taparken kendi tariflerim vardi ovalet kullanirdik o zaman bi de, simdi kirk yilda bi yapinca elime ne gecerse onu yapiyprum. ama yumurtasi iyi cirpilmis bir pandispanyanin kotu olma ihtimali yok....

Cherry Mom Cherry Mom kaptanim benim bir maruzatim var, benim yuruyus imkanlarim malum, pazartesi carsamba cumartesi walk gunleri ve ben hicbirine katilamiyorum pazar gunleri esim evde sadece pazar gunu sansim oluyo. pazar gunu yuruyuslerimi pazartesi walk gunu kullansam olur mu? mezun olmadan bi kazanacagim tutar belki

Asıl seninki mükemmel olmuş canım. Hiçbir pazar utancı yok 😂😂
Canim yemeyi vadettigim hurmanin miktarini artirirsam utancim buyuk olur, gecen buraya menuyu yazdiktan sonra film-cay Yaprim yanin en az 4-5 hurma gitti😒
Yine oyle olmasindan korkmuyor degilim cunku biseyler yemek istiyorum:KK57:

25 Ekim
11.00
3 catal peynir 1 zeytin
2 tam bugdayli gevrek
2 kuru kayısı
1 bardak kefir

15.00
1 armut
3yk yoğurt (ilk defa yaptim kalip gibi oldu 😍😂)
6-7 fındık

18.00
3 yuvarlak dilim palamut
Bol limonlu balzamikli salata
2 tane lifli wasa

Su 2 lt
Spor 30 dk kol boyun omuz egzersizi 75 puan
30 dk orta tempolu yürüyüş 30 puan
20 dk eliptik 60 puan
10 dk aletki kondüsyon 30 puan
195 puan Mehfam Mehfam
Canım mükemmel ya. Yoğurt, menü, spor. Hepsine maşallah:nazar:

bugünkü menümden hiç memnun değilim maalesef:KK43: bol sporlu bir haftayla telafi ederim artık:KK49:
MENÜM
13.00: Peynirli omlet, peynir, zeytin, yeşillik, domates, biraz fırında patates,
Ara: Patlamış mısır, 1 mandalina, yarım armut
18.00: iki ince dilim ev yapımı pizza (tabanı tam buğday unundan, yağsız ve incecik. üzerine domates sosu, kaşar, mısır)
su: 2 lt (daha içerim)
1 Büyük kupa da yeşil çay içerim.
Canim ben de cok abarttin sandim ince bugday unlu pizzadan ne olcak bi de misir var bosver gayet guzel bilincaltina yanlis mesaj verme 😂💞
Sabah
Biraz kizarmis patates
4 zeytin, biraz tulum peyniri 2 ceri domates, 1 salatalık sekersiz çay

Öğlen
Su

Aksam
2 yk etli pirinc pilavi
1 kase nohut ve salata

Ve 1 saat tempolu yürüyüş
Gun boyu 1.5 lt su
Afiyet olsun canim guzel menü
Sabah:

Peynir
Ekmek
Tereyag
Recel.
Oglen:
2 kase lahana cornasi
Aksam 1 kase yogurt
Su: 1.5 litre
Spor: 5000 adim
Aksamlari hafif tutuyorsun canim guzel eksi getirir 👍 listedesin canim gruba da ugrasana arada sohbet ederiz 💞
Yürüyüş
Sabah 11.00
Keşkek

Ara turk kahvesi,kuru kayısı
Kuru elma,badem

Aksam 18.30
Çorba,et sote,ayran ,salata
2 litre su
Cherry Mom Cherry Mom Mehfam Mehfam
Keskek cok severim 👍 afiyet olsun
Kizlar iyi aksamlar bugün spor yapmadim evde dinlendim.
Kahvalti 9 da iki dilim ekmek, peynir, zeytin, kahve
Öglen 1 de etli kurufasulye ve pirinc pilavi (pilavi diyette yok maalesef)
Aksam meyve (2 erik, yarim mandalina, bir dilim elma)

Cherry Mom Cherry Mom
Mehfam Mehfam
Miktari azsa pirincin sorun degil canim yakarsin 💞👍
10.30
Yarim cennet meyvesi (elmasi, hurmasi)

12.00
Mantar sote,
1kk peynir
3 zeytin
Yesillik
2dilim avokado
Yarim dilim esmer ekmek

18.30
Firinda patatei tavuk, 1 kasik mantar
Cacik

su:2 litre
Spor: 65dk eliptik

Biraz sonra cay icersem yaninda 1 kuru hurma yeme ihtimalim yuksek.:dondurma:
Afiyet olsun canim cok guzel menu 💞

25 Ekim
11.00
3 catal peynir 1 zeytin
2 tam bugdayli gevrek
2 kuru kayısı
1 bardak kefir

15.00
1 armut
3yk yoğurt (ilk defa yaptim kalip gibi oldu 😍😂)
6-7 fındık

18.00
3 yuvarlak dilim palamut
Bol limonlu balzamikli salata
2 tane lifli wasa

Su 2 lt
Spor 30 dk kol boyun omuz egzersizi 75 puan
30 dk orta tempolu yürüyüş 30 puan
20 dk eliptik 60 puan
10 dk aletki kondüsyon 30 puan
195 puan Mehfam Mehfam
Canim masallah senin menuler de sporda hep profesyonel oluyor:nazar::super:

Canim masallah senin menuler de sporda hep profesyonel oluyor:nazar::super:
Cok sağol canım 🥰 diyetisyenle 2.5 ay calistik ya menu duzenini oturttum gibi yarin yeni diyetisyenle bakalim nasi olcak sporda da hoca program verdin ama cok agir olunca kafama gore yapiom 😂💞

ay pandispanya icin her defasinda netten acip ilk karsima cikani yapiyprum🥰🥰🥰 eskiden pastacipik taparken kendi tariflerim vardi ovalet kullanirdik o zaman bi de, simdi kirk yilda bi yapinca elime ne gecerse onu yapiyprum. ama yumurtasi iyi cirpilmis bir pandispanyanin kotu olma ihtimali yok....
Canim nefis yemek tariflerinfen baktim yaptim, rengi artik cok guzeldi kizarmisti ki birden Ortasi cokmeye basladi. Fazla mi firinda kaldi acaba ondan mi oldu diye kapahi acip kurdanla baktim pismemis. 5-10 dk daha bekledim pisti ama ortasI coktu bir kere:110:

Özel şartlarından dolayı motivasyonun kırılmasın bence olur 🤩 ama güzel adımlar bekliyoruz 10binden aşağı kurtarmaz 👀🤣🤣
madem ayricalik yapicaz birincilige oyna diyosun:)

vala acikcasi cok sevinirim ama diger kizlarin rizasi var mi soralim... ihtiyar heyeti bi bakiverin hele🤣🤣🤣

Back
X