• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bu arada kacirdim mi bilmiyprum hala ayni ortilerle devam ediyoruz sanirim. belmayne belmayne hala orti miyiz kuzu🤩
Yarın bir kaç güncelleme yapacağım aktif olmayanlar var yine ortilerini olumsuz etkiliyorlar 😔 ama aktif olanlar 1 hafta daha devam şekilde düşündüm öbür hafta sıfırdan yenilerim
Sen hedefini yazdın mı

Yarın bir kaç güncelleme yapacağım aktif olmayanlar var yine ortilerini olumsuz etkiliyorlar 😔 ama aktif olanlar 1 hafta daha devam şekilde düşündüm öbür hafta sıfırdan yenilerim
Sen hedefini yazdın mı
hedef hayirlisiyla cumayi artiya gecmeden getirmek🤣🤣🤣🤣

cuma gunu ishal olmustum, cumartesi 61,7 cjktim ama bu sabah yine 63tu🤣🤣🤣🤣 bu kaaa oynak kilomla pek hedef belirleyemihorum aslinda spontane takiliyorum🤣🤣🤣🤣

hedef hayirlisiyla cumayi artiya gecmeden getirmek🤣🤣🤣🤣

cuma gunu ishal olmustum, cumartesi 61,7 cjktim ama bu sabah yine 63tu🤣🤣🤣🤣 bu kaaa oynak kilomla pek hedef belirleyemihorum aslinda spontane takiliyorum🤣🤣🤣🤣
Hedef 200 300 birşey artık asgari olsun Ozaman onun altı kabul değil zaten takım kuralı :KK4:

Ve yarın kontrol tartısı var tartıl ve tartıyı cumaya kadar sakla söz verrrrr sakın tartılmaaa

oglanin pankekinden yarim pankek kadar yedim sabah canim kahvalti istemedi herzamanki gibi:)

aksam disardaydik izgara balik durum ve salgam ictim

tam bir pazar menusu:)

su:1 litre ama yatana kadar 1 litre daha icerim
Canım hafta sonu oluyor kaçamaklar. Ama yarından itibaren sağlıklı ve kaçamaksız menülerimizle tamamlayalım haftayı inşallah 💞 Birazcık suyu arttırman lazım ama. Su her derde deva. 🥰

Yeni görevi hayırlı uğurlu olsun canım çok sevindim 🤩
Hamburgerede çok sevindim sevinçten pıt pıtt :cry:

sagolun kaptanımm :KK200:sadece +100 gr cık getirmiş sabah ilk işim bakmak oldu gitmiştir bugün kanımca :KK31:yani bu sabah ki sonuç 70.2 idi. sabah kuzenimde tartı varsa bi kosu tartıncam.

Aa üzüldüm canım Allah başka dert vermesin
Ben ıphone da sevmiyorum kıl telefon şarjı ona has birşey göndercem desen dosya belge göndermek zor almak zor garip garip
Xiomi den memnunum eşimde bende ona geçtik yıllardır sorunsuz ☺️ böyle dedim diye yarın bozulur bu meret :-)

evet şarj sorunu sıkıntı onda katılıyorum ama sistemleri korunaklı ve güvenli geliyor bana ben anlamadım oppo neyle çöktü. kardeşim beynimi yemisti xiomi al diye almadım suan hala kafamı yiyo anca düşünücem işte

Aaa ne diyorsun daha yeni oppo aldim birkac gün önce 😳

eger iade şansın varsa oneririm şikayet var da adamlar dönmüyor bile genelde sorunlar hassas dokunmatik ve sistem problemleri yoksa ekranı ve kamera iyi
Hayirli ugurlu olsun isi rast gitsin esinin.
amin teşekkür ederimm :KK200:
Evet öyle bildiğimiz kadar ve eğlenmek amaçlı :KK48:
valla uyum mu? beynim yandı kuzum :confused: :KK57:

Asla bir araya gelmemesi gereken iki burç ben özgür kız kapı arkası bavul o evde kumanda zıp amiri :KK53:

Canım hafta sonu oluyor kaçamaklar. Ama yarından itibaren sağlıklı ve kaçamaksız menülerimizle tamamlayalım haftayı inşallah 💞 Birazcık suyu arttırman lazım ama. Su her derde deva. 🥰
vala bugun disardaydik, sirf disarda yememiz gerekiyo kolestrolu dusuren bisiler olsun diye balik sectim:) durum de ince lavasti, bence tek ogun icin kacamak bile sayilmaz aslinda:)

ama evet, su olayi cok onemli, pek icmiyorum onu halletmem lazim

kapagi acmis miydin?
Ustu cok kizarinca actim canim, ama ici pismemisti. Ha kapagi acmadan ortasi cokmustu ama. firinin yanina oturup butun sureci izledim gayet guzel gidiyordu ama biranda bozuldu.
Olsun artik yuksek yerlerini kestim cocuklar yediler esitlendi boylece heryeri.😁

Back
X