• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ustu cok kizarinca actim canim, ama ici pismemisti. Ha kapagi acmadan ortasi cokmustu ama. firinin yanina oturup butun sureci izledim gayet guzel gidiyordu ama biranda bozuldu.
Olsun artik yuksek yerlerini kestim cocuklar yediler esitlendi boylece heryeri.😁
neyse pastada kullanicaksin zaten:) hamur kalan kisimlari varsa da krema fwlan kaynar arada🤣🤣🤣🤣

Yo bende gurme TV açarım hep spor yaparken 🤣🤣 fantazim
🤣🤣🤣🤣 ya benim esim cok fena sosyal medyada takip ettigi sayfalarin hepsi cok deli kebapcilarin izgaracilarin sayfalari, orda izleyip izleyip bana izletip yapsana beeee ya da gidelim suraya diye tahrik edip duruyo. haspam zaten et dedigin zaman akan sular duruyo. sabah kahvalti hazirlayayim dedim sen yemiceksin simdi beni peynir zeytinle ugrastirma ben kendime hazirlarim dedi, pastirmali kavurmali sucuklu tereyagda yumurta yapmis uyuz butun evi kokuta kokuta yedi🤣🤣🤣🤣

🤣🤣🤣🤣 ya benim esim cok fena sosyal medyada takip ettigi sayfalarin hepsi cok deli kebapcilarin izgaracilarin sayfalari, orda izleyip izleyip bana izletip yapsana beeee ya da gidelim suraya diye tahrik edip duruyo. haspam zaten et dedigin zaman akan sular duruyo. sabah kahvalti hazirlayayim dedim sen yemiceksin simdi beni peynir zeytinle ugrastirma ben kendime hazirlarim dedi, pastirmali kavurmali sucuklu tereyagda yumurta yapmis uyuz butun evi kokuta kokuta yedi🤣🤣🤣🤣
Gitsin bir tahlilde o yaptırsın belki şansa kolesterol fazla çıkar gözü korkar ,🤣 eşimin yüksek korktu spor yapıyor benle cancağızım 🤣 mekik çekiyor o göbüşüyle hahaahah

Gitsin bir tahlilde o yaptırsın belki şansa kolesterol fazla çıkar gözü korkar ,🤣 eşimin yüksek korktu spor yapıyor benle cancağızım 🤣 mekik çekiyor o göbüşüyle hahaahah
ah en gicik oldugum sey zaten, adamin butun kan degerleri perfect! spor ya da hareketli desem, isi masa basinda, eve de geldigi gibi uyur, bakkala bile arabayla gider🤣🤣🤣🤣 tam bir gicik olmalik

Bugün menüm
3 kaşık patatesli yumurta, domates salatalık maydanoz yeşil zeytin turp limonlu yeşil çay
Ara türk kahvesi,2 hurma ve 2 ceviz
Öğlen haşlama tavuk ve 4 kaşık bulgur pilavı, salata
Ara züber bar yeşil çay
Akşam zeytinyağlı bamya yemeği ,cacık
4000 adım
2 lt su oldu :KK200:
Pain Killer Pain Killer
Afiyet olsun canim gayet guzel olmus menun. Hem saglikli hem doyurucu👏👏

Ben de firsatini bulmusken suraya az once extradan yedigim 6 hurma ve 5 findigi ekleyeyim. :kızgın:

Sorry kaptanim Cherry Mom Cherry Mom :KK17:

Iyy tam bir suikastçi :D halbuki sabahları senle yulaf lapası akşam ıspanak yese nolur nolur yani :KK48:

Back
X