• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canim ben de cok abarttin sandim ince bugday unlu pizzadan ne olcak bi de misir var bosver gayet guzel bilincaltina yanlis mesaj verme 😂💞

Afiyet olsun canim guzel menü

Aksamlari hafif tutuyorsun canim guzel eksi getirir 👍 listedesin canim gruba da ugrasana arada sohbet ederiz 💞

Keskek cok severim 👍 afiyet olsun

Miktari azsa pirincin sorun degil canim yakarsin 💞👍

Afiyet olsun canim cok guzel menu 💞
Hafif tutmaya ozen gosderiyorum ama bu gunden oruc tutucagim icin aksamlarim hafif gecmiycek muhtemelen ama yine dikkat edicem.
Aslinda guruba ugruyorum ama sesizce okumakla yetiniyorum henuz.

Hafif tutmaya ozen gosderiyorum ama bu gunden oruc tutucagim icin aksamlarim hafif gecmiycek muhtemelen ama yine dikkat edicem.
Aslinda guruba ugruyorum ama sesizce okumakla yetiniyorum henuz.
Allah kabul etsin orucunu canım :KK200: yorum da yaparsan seni de tanımış oluruz diyet motivasyonun da düşmez hem :KK36:

Cuma:64
Bugun:64.200 :KK67:

Bu nedir sayin metabolizmam Allah askina ya, o kadar emek ver bir gece 6 hurma yedin diye sonuc bu olsun :KK12:
canım +0.2 den ne olacak o sorun değil de gece yeme bence hurma cok sağlıklı ben de severim lifli ama kalorisi de var yani gece yesen yakamadan tartı artı gösterir. zalım tartı ve hurmalar :63:

Back
X