- 7 Ocak 2014
- 7.939
- 24.097
- 348
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #375.901
Harika canim masallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Harika canim masallah
Oo harika canım istanbulda da dikkat edebilirsen şahane olur
Berkeri ekip bir türlü sevemedi ama bence tanyadan daha yetenekliydiSeviyodum ben berkeri üzüldüm hayirlisi tek tek herkes gidecek sonucta![]()
Aynrn canim bence de.Berkeri ekip bir türlü sevemedi ama bence tanyadan daha yetenekliydi
Evet Barbaros ve Eray bencede çok sakıncalı tipler habire bir oyunbazlık şeytanlıkAynrn canim bence de.
ekip kendine baksin ya barbarasos bilerek tabak dusurur full dedikodu eray desen selam deseler aliniyo yetenekli olabilirler ama insanliklari zayif.
Benim favorim emir ya cocuk isine odaklaniyo polemige girmiyo cat cat soyluyo ne gerekiyosa
Aynen canim cok iticiler serhati ben de seviyorum insallah barbarosa yenilmez ileriki zananlarda.Evet Barbaros ve Eray bencede çok sakıncalı tipler habire bir oyunbazlık şeytanlıkçok itici duruyorlar
Ben serhatı destekliyorum daha akıllı ve muhtemelen 1. O olur gibi geliyor,emirde masum ama türk mutfağı diyince eli ayağına karışıyorhiç birşey bilmiyor çocuk o yüzden olamaz gibi geliyor
Adaşım nasıl amaaaaaaa esraaaaAynen canim cok iticiler serhati ben de seviyorum insallah barbarosa yenilmez ileriki zananlarda.
Emir aynen ya turk mutfaginda sifir cocuk
Ugur da iyi de bu ara polemiklere cok girer oldu tehlikeli sularda.
Bayanlardan da sadece özgül u seviyorum![]()
Ayy sesli guldumAdaşım nasıl amaaaaaaa esraaaa![]()
![]()
![]()
![]()
ne icin geliuosunuz gezmelere mi? gezmek icin geliyosan cuma gunu isin zorÇok sağol cnm
Eveet senin şehrineteşekkür ederim
Valla bu 3 gün kritik cnm![]()
Adamıı gözleriyle yiyooor bitiriyorAyy sesli guldum
Esra basini osmanli kavugu gibi örtüyor ya cok garip geliyo tabi herkesin kendi tercihi bisey diyemem
Bi de biri onu yazinca bakislar aynen soyle![]()
Daha kötü doğum gününene icin geliuosunuz gezmelere mi? gezmek icin geliyosan cuma gunu isin zor![]()
eyvahhhhhhhDaha kötü doğum gününe![]()
eyvahhhhhhh
Di mi ya gozleri kalbinin aynasi masallahAdamıı gözleriyle yiyooor bitiriyor![]()
Evet çok garip o kızın hâla orda olmasıDi mi ya gozleri kalbinin aynasi masallahama hakkini yemeyim guzel de yapiyor el lezzetinin cok iyi oldugunu soyluyo sefler o kadar profesyonel icinde bence gayet iyi
Ayyuceye de sinir oluyorum arkadaslik ayagina sansa ilerliyor pasif konusmayi bilmiyor onu harcarlar berker gitti ama ona gelene kadar cok kisi vardi bence
Biz yiyici değil izleyiciyizzzdiyet grubu da masterchef mudavimleriyle doluymus megeetartilar neden arti geliyo anlasildi
![]()
hahahhahahaha, benim akrqba wp gruplari var, masterchef te islak hambirger yaptiklari gunun ertesi gunu akraba grubunda 4 farkli adresten islak hamburger fotograflari yagdi galerimeBiz yiyici değil izleyiciyizzz![]()
Aynen oyle canim ratingin de etkisi var tabi millet olarak kavga dövüş seviyoruzEvet çok garip o kızın hâla orda olmasıbu yarışmalarda ne zman tam adalet oldu ki illa birileri kaynıyor
![]()